Tatiana's Blog | Spam je blog!

Een beetje later online dan verwacht! Maar vandaag mag je op mijn blog heerlijk gaan spammen, ook al kom je hier dagelijks en volgen we elkaar al. Misschien is er een lezer die jouw blog nog niet volgt. Het is altijd leuk om een reactie achter te laten, en anderen de kans te geven om jouw blog te ontdekken.

Ik zou het leuk vinden als je wat over jezelf verteld, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen. En wat was de reden dat jij een bezoekje bracht aan mijn blog?

Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen.  

 

 

Tatiana's Blog | Spam je blog!

Kom jij gezellig spammen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Spam je blog!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik zal maar aftrappen dan. Ik ben MC Kleuver blog op mckleuver.wordpress.com/ Mijn blog is echt mijn plek op het internet. Zo lees je de losse verhalen uit mijn boek De Jongen en meer. Denk aan columns, quizzes en meer informatie over autisme.

 2. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  k ben Tamara (34), chronisch ziek en chronisch optimistisch. Met Mara Tegendraads wil ik laten zien dat je ziek kan zijn en toch een heel leuk leven kan hebben. Ik schrijf over mijn aandoening HS, maar ook over shoppen, mode, beauty, boeken, muziek, de jaren 90, leuke uitjes en heel veel andere dingen die mij blij maken. Veel plezier op mijn blog en tot ziens! https://marategendraads.nl Dankjewel voor het spammen!

 3. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  Wat lief dat je dit doet!
  Mijn blog yaraloveshealthy is een belgische beauty & lifestyleblog waar op regelmatige basis artikelen rond food en health online komen. In het dagelijkse leven ben ik voeding- en dieetkunde studente, dus ik ben redelijk veel met voeding bezig. Op mijn blog kan ik mijn twee grootste passies (beauty & food) combineren. Ik heb gemerkt dat ik mezelf liever niet tot 1 niche beperk, dus heb ik verschillende niches. Mijn blog is mijn eigen plekje, waar ik over vanalles kan schrijven. Ik vind het enorm leuk om mijn artikelen en gedachten met anderen te delen, en deze misschien zelfs te inspireren.
  Mijn blog : https://www.yaraloveshealthy.com
  Instagram : https://www.instagram.com/yaraloveshealthy
  Facebook : https://www.facebook.com/yaraloveshealthy
  Bloglovin : https://www.bloglovin.com/blogs/yaraloveshealthy-14740953

 4. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  Leuk dat we mogen spammen! Ik ben Manon , bijna 28 jaar oud en blog op Manonantonia.nl . Ik blog over dierproefvrije producten maar er komen ook persoonlijke en lifestyle artikelen online

 5. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  Ik spam graag mijn blog Huisvlijt: https://www.huisvlijt.com.
  Leuk dat je hier de gelegenheid voor geeft!

 6. Tatiana's Blog | Spam je blog!

  Leuk! ik kom ook even spammen. Op mijn blog https://mamasliefste.nl vind je dagelijks blogs over de leukste dingen voor moeders en haar liefste dochters / kinderen. Momenteel heb ik elke dag 2 winacties ivm mijn 40e verjaardag deze maand. Kom dus zeker even langs om kans te maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *