Designer Blogs

Gelukkig is het nog niet zo ver, maar ik heb altijd veel moeite om bijvoorbeeld na de feestdagen weer op gang te komen. Om daarna weer routine in het bloggen te krijgen, kan soms lastig zijn. Daarom zocht ik naast een familieplanner ook nog naar een blogplanner om mij hierbij te helpen. Vandaag laat ik jullie zien hoe je met de blogplanner van Designer Blogs kunt plannen en zo je werk kunt verlichten.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Werken met een Blogplanner

 

Tatiana's Blog | 2022 Blogplanner van Designer Blogs
Photo by Danielle MacInnes on Unsplash

Het werken met een (afdrukbare) blogplanner. Ik blog graag, want in schrijven en fotograferen zit mijn passie. Daarnaast wil ik graag een product, item of merk laten zien waar ik meestal enthousiast over ben. Omdat ik mijn enthousiasme graag met jullie deel. Maar als je dat goed wil doen gaat daar best veel tijd in zitten. Vooral de laatste tijd merkte ik steeds vaker dat ik het in mijn hoofd veel te druk had. Ook door de verandering waarmee ik te maken kreeg door mijn rebranding stapelde het werk zich soms op. Ik miste een bepaalde structuur, wat voor mij altijd een stok achter de deur is. Om te beginnen heb ik alles voor mezelf in mijn hoofd op een rijtje gezet, en dit daarna op papier uitgewerkt. De afdrukbare blogplanner is gemakkelijk, en leg je zo naast je neer. Het is ook de meest populaire, meest gebruikte blogplanningstool die er is.

De blogplanner van Designer Blogs is er in 3 variaties;

 • 2022 Klassiek
 • 2022 Kruiden
 • 2022 Orchidee

De inhoud is hetzelfde maar de kleuren en afbeeldingen van de blogplanner zijn net even anders. Naast de blogplanner is er ook de lifeplanner, maar in dit artikel vertel ik alleen wat over de blogplanner. Meer informatie over de lifeplanner vind je hier.

 

Wat zit er in de afdrukbare planner voor 2022

 

Misschien is dit voor jou de eerste keer dat je nadenkt over een afdrukbare planner. Dan is het wel zo fijn om te weten hoe het werkt, en wat je dan krijgt. Logisch, want als je de Bruna binnenstapt om een agenda te kopen, dan bekijk je ook de binnenkant. De planners bevatten 41 zorgvuldig ontworpen pagina’s met organisatorische goedheid! En het is ook fijn om te weten dat de blogplanners verkrijgbaar zijn in vier formaten (US Letter, A4, A5 & Personal). Hou je van groot, of liever iets kleiner, zelfs hier valt iets over te zeggen. 

Om je nog enthousiaster te maken geef ik je hier een blik op wat er in elk pakket zit, en daarna vertel ik jullie nog wat leuks.

Kalenders

  • Kalender 2022
  • Maandkalender (ongedateerd)
  • Maandelijkse redactionele kalender (ongedateerd)

Na de planning

  • Gids voor na-brainstormen
  • Brainstormen na onderwerp
  • Wekelijkse postplanner

Takenlijsten

  • Wekelijkse takenlijst
  • Blog takenlijst

Adverteren

  • Advertentietracker
  • Facebook Adverteren

Doelen stellen

  • Maandelijkse blogdoelen
  • Jaarlijkse blogdoelen

Sociale media

  • Planner voor sociale media
  • Wekelijkse Facebook-postplanner
  • Wekelijkse Instagram-postplanner
  • Pinterest Post Planner
  • YouTube-planner

Statistieken en analyses

  • Jaarlijkse statistieken en analyses
  • Blanco jaarlijkse statistieken en analyses
  • Maandelijkse statistiekentracker

E-mailcampagnes

  • E-mailcampagnetracker
  • Geautomatiseerde e-mailplanner
  • E-mailcampagneplanner

Volgen

  • Partnerprogramma’s
  • Weggeef-tracker
  • Verkooptracker
  • Sponsoren

Financiën

  • Maandelijkse financiële tracker
  • Jaarlijkse financiële tracker

Extra opties voor maandag-startweek

  • Maandkalender (ongedateerd)
  • Maandelijkse redactionele kalender (ongedateerd)

Andere pagina’s

 • Hoes
 • Contacten
 • Gebruikersnamen en wachtwoorden
 • Wijzig record
 • Lege plannerpagina
 • Opmerkingen:
 • Afdrukgids
 • Auteursrecht en voorwaarden
 • TERUGSTUURBELEID
 • Afdrukinstructies:

 

Eerst een gratis proefritje maken?

Wil je ze liever eerst in actie zien, voordat je de blogplanner aanschaft? Je kunt van de blogplanner 9 pagina’s ABSOLUUT GRATIS downloaden. Zo kun je ervaren hoe het is om met de blogplanner te werken. Zie het als de aanschaf van een nieuwe auto, waarbij je eerst een proefritje gaat maken. In het gratis downloadpakket zit het volgende:

Kalenders

 • Kalender 2022
 • Maandelijkse kalender zonder datum
 • Ongedateerde maandelijkse redactionele kalender

Na de planning

 • Gids voor na-brainstormen
 • Wekelijkse postplanner

Takenlijsten

 • Wekelijkse takenlijst

Ander

 • Voorblad
 • Contacten
 • Lege plannerpagina

 

Dit is een super handige manier om strategische doelen te stellen en regelmatig je voortgang hiervan bij te houden. Het fijne aan een afdrukbare blogplanner is dat je zelf kunt kiezen welke onderdelen je print, en hoe vaak je ze print.

Ik maak vooral veel gebruik van de postplanner, de gesponsorde artikelen, review en de weekplanner. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het gebruik van de planner werkt voor mij een stuk rustiger, omdat ik op een gemakkelijke en leuke manier het overzicht kan bijhouden. Omdat het digitaal is, en je het keer op keer kunt uitprinten, heb je nooit te weinig ruimte om jouw informatie kwijt te kunnen. In een normale agenda heb ik die ruimte niet, ik komt altijd ruimte te kort of de vakjes zijn te klein.

 

Wil jij de blogplanner 2022?

 

Heb jij na het lezen van dit artikel ook de behoefte gekregen om zo’n super handige blogplanner aan te schaffen? Of de Lifeplanner? Klik dan op het plaatje naar keuze en je wordt gelijk doorgelinkt.

 

 

2022 Blog Planner - DesignerBlogs.com

Tatiana

Maak jij gebruik van een afdrukbare planner?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | 2022 Blogplanner van Designer Blogs

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | 2022 Blogplanner van Designer Blogs

  nou ik blog niet
  maar het ziet er fantastisch
  daar zal iedere blogger blij mee zijn

 2. Tatiana's Blog | 2022 Blogplanner van Designer Blogs

  Ik heb al een nieuwe planner, dus voor komend jaar zit ik goed, maar erg leuk idee. Zal er aan denken, volgend jaar.

 3. Tatiana's Blog | 2022 Blogplanner van Designer Blogs

  Ik zat al rond te kijken voor een nieuwe planner. Deze ziet er mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *