Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

We zitten midden in de herfst! Dat betekent dat de natuur op z’n mooist is, onze herfst outfits weer uit de kast mogen worden getrokken, het huis weer vol mag staan met gezellige kaarsen en we op elk moment een excuus hebben voor een heerlijk warm drankje. Maar, de herfst betekent ook een hoop regen én dus lekker veel dagen binnen met een dekentje. Perfect voor deze dagen is natuurlijk Netflix. Daarom deel ik vandaag graag 3 Netflix series die iedereen gezien moet hebben.

SASS

Netflix Series

 

Friends

 

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

Elke aflevering van de serie Friends staat op Netflix en is zeker een must-see voor jong en oud. De serie neemt je mee naar New York, waar we meekijken in het leven van zes vrienden, die allemaal een eigen karakter en unieke eigenschappen hebben. Zo staat Ross bekend echte nerd te zijn, is Monica competitief in alles, is Chandler ontzettend eigenwijs, flirt Joey met elke vrouw, staat Phoebe bekend als de vrijzinnige en is Rachel een echte daddy-girl. Met de zes vrienden in de hoofdrol kun je altijd wel iets van jezelf in een van hen kan herkennen. Samen leren ze ons belangrijke levenslessen, met een ontzettend hoog humorgehalte. Je kunt deze serie gewoonweg niet kijken zonder te lachen.

Stranger Things

 

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

Met BMX fietsen, typemachines, draai telefoons en walkietalkies is Stranger Things is een echte ode aan de jaren ‘80. De serie gaat over een jongetje genaamd Will Bryers, die in 1983 plots uit het kleine dorpje Hawkins verdwijnt. Na zijn verdwijning gaan zijn moeder, de plaatselijke sheriff en zijn drie nerdy vrienden Mike, Dustin en Lucas op zoek naar hem. Tijdens de speurtocht ontmoeten ze een buitenaards meisje dat psychokinetische krachten heeft: Eleven. In de afleveringen daarna wordt er hierop voortborduurt met akelige buitenaardse monsters en samenzweringen van de overheid. Nu zijn er roddels dat seizoen 4 van de serie volgend jaar uit zal komen, tijd om te kijken dus!

 

The Umbrella Academy

 

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

The Umbrella Academy werd eerder dit jaar uitgebracht gaat over zeven kinderen die allemaal op dezelfde dag geboren zijn en bovennatuurlijke krachten hebben. De moeders van de kinderen wisten allemaal niet dat ze zwanger waren en de kinderen werden direct na de geboorte geadopteerd door een mysterieuze miljardair die ze trainde om het kwaad in de wereld te bestrijden. Echter, wanneer de kinderen groter worden wordt het steeds moeilijker voor hen om zoals een gewone tiener te leven. Ben je benieuwd? Bekijk dan de prijswinnende serie. Het is zeker een must-see.

Extra tip: gebruik  VPN

 

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

Wanneer je series kijkt op bijvoorbeeld Netflix, kan het handig zijn om gebruik te maken van een VPN. Door middel van een VPN kun je namelijk gebruik maken van servers in andere landen, zoals Amerika. Door dat te doen kun je dus ook gebruik maken van de Amerikaanse Netflix: nog meer series om te kijken dus!

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

Welke serie op Netflix kijk jij op dit moment?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

    Ik heb weer wat aan mijn lijstje toe te voegen haha, thanks!

  2. Tatiana's Blog | 3 Netflix series voor de herfst

    Ik ben op dit moment de serie Friends aan het kijken…heerlijke serie. Ben nu bij eind seizoen 8.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *