Het is al weer een tijdje geleden dat ik mee heb gedaan aan de 31 Day Nail Challenge. Ik vond het erg leuk, spannend en leerzaam. Nageltjes lakken kan (bijna) iedereen, maar nail art is toch een heel ander begrip. Voor mij een nieuw begrip, in die zin dat ik wat dat betreft nog een groentje ben. Dus de uitdaging was groot. Via Instagram plaatste ik 31 dagen lang een foto van de nail art die ik maakte. En niet alleen ik, maar naast mij nog vele andere bloggers. Zo konden we elkaars nail art beoordelen. En op die manier zie je ook hoe het ook anders kan.

Het volhouden vond ik niet eens zo moeilijk, de inspiratie om iets nieuws te verzinnen bij het thema van die dag ook niet. Het moeilijkste vond ik om elke keer die mooie creaties weer na 1 dag te verwijderen. Wat een nagellak remover is er bij mij door heen gegaan in die 31 dagen. En aan het eind had ik (bijna) geen nagels meer over. Ik ben 1 van die ongelukkige vrouwen met ontzettend zachte, breekbare nagels.

Terugkijkend op de dagen begon het vrij simpel met alleen kleur, maar zag ik bij andere bloggers dat ze ook hier al een nail art hadden toegevoegd. Dat wilde ik dus ook, de challenge was voor mij begonnen. En wat mij betreft goed gelukt, mijn eerste bloemen (dag 6) waren een feit. Wow wat was ik daar trots op.

Voor de lezers die het niet meer weten, of voor degenen die voor het eerst komen kijken, wat houdt de challenge ook al weer in:

The-2B31-2BDay-2BChallenge

Nu volgen mijn 31 dagen vol inspiratie en creativiteit:

Week 1 van de 31 Day Nail Challenge

Week 1 (kleuren) zag er als volgt uit:

Dag 1 – rode nagels

Dag 2 – oranje nagels

Dag 3 – gele nagels

Dag 4 – groene nagels

Dag 5 – blauwe nagels

Dag 6 – paarse nagels

Dag 7 – zwart / witte nagels

Week 2 van de 31 Day Nail Challenge

 

Week 2 (kleuren / stijlen) beloofde wat moeilijker te worden:

Dag 8 – metallic nagels

Dag 9 – regenboon nagels

Dag 10 – gradient (ombre) nagels

Dag 11 – polka dots

Dag 12 – stripes

Dag 13 – animal print

Dag 14 – flower

Week 3 van de 31 Day Nail Challenge

Week 3 (stijlen / geïnspireerd door) van de challenge en ik kreeg de smaak te pakken:

Dag 15 – delicate print

Dag 16 – geometric

Dag 17 – glitter

Dag 18 – half moon

Dag 19 – galaxy

Dag 20 – water marble

Dag 21 – … a color

 

Week 4 van de 31 Day Nail Challenge

 

Week 4 (geïnspireerd door) vond ik de moeilijkste week, maar ik ging door:

Dag 22 – … a song

Dag 23 – … a movie

Dag 24 – … a book

Dag 25 – … fashion

Dag 26 – … a pattern

Dag 27 – … art

Dag 28 – … a flag

Laatste 3 dagen

 

Dag 29 – … the supernaturel

Dag 30 – … a tutorial

Dag 31 – Honor nails you love <3 (een nail art van Jenny Fox a.k.a. missjenfabulous)

Afsluiting BLOG

Welke nail art vonden jullie het mooist?    Hebben jullie ook meegedaan aan de 31 Day Challenge?
Tatiana's Blog | 31 Day Nail Challenge | Van begin tot eind

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *