Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits
Of ik het nou leuk vind of niet, de zomer is voorbij. Tijd voor verandering in mijn garderobe. De ochtenden zijn donker en koud. En de avonden vragen om gezellige warmte bij een vuurtje. Daar kleed ik me ook graag op. Ik vind het heerlijk om dit seizoen een paar basic outfits te hebben waar je verschillende kanten mee op kan. En het liefst iets dat ik ’s ochtends zo uit de kast kan pakken, wat fijn en warm is om te dragen. Ik krijg het al warm bij de gedachte van fluffy coats en oversized sweaters.

SASS

Lookbook Fall  2019 

Mijn kast hangt al aardig vol met kleding, maar op de één of andere manier heb ik toch nooit genoeg. Ik mis altijd wel een broek in een bepaalde kleur, of schoenen in een andere kleur. En dus ga ik altijd weer shoppen. Voor dit artikel heb ik 5 outfitjes samengesteld op de website van OTTO.

Luipaardprint en western. Is het ‘The new black”? Ik weet het niet maar de dierenprint is al een tijdje onmisbaar. Welk seizoen het ook is, het blijft terug komen en niemand wil het missen. Wat ook niet mag missen is een tikkeltje western in je garderobe. En ik vind het mooi grote riemen, suède jasjes en stoere laarzen.

pieces luipaardprint sjaal geel ltb slim fit jeans »molly« blauw a.s.98 cowboylaarsjes grijs
junarose suède jas geel Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

 

tom tailor gevlochten riem bruin

Oversized sweaters. Volgens mij wonen we allemaal het liefst in onze favoriete oversized sweater. Ik heb een aantal favorieten in de kast hangen, maar ik heb er natuurlijk nooit genoeg. Als ik een nieuwe trui bestel voor deze periode dan bestel ik hem het liefst een maatje groter. Lekker warm en genoeg ruimte voor 2.

Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits noisy may spijker rok zwart
laarzen beige lascana panty 80 denier (set van 2) zwart

Teddy ‘Fluffy’ coat. Deze wil je toch ook niet missen, zacht, warm en mega cute. Met de teddy coat, de naam zegt het eigenlijk al, zie je er uit als een teddy beer.

only blush mid ankle raw skinny jeans zwart kaffe lange jas van imitatiebont »balma teddy« bruin
26544346.jpg bruno banani coltrui zwart

Kleurige en geblokte herfst. Omdat deze periode best wel donker en grauw is probeer ik hier en daar wat te werken met kleur. Ik maak het niet al te bont, maar een gekleurde broek of een geblokte jas vind ik erg leuk.

arizona cordbroek rood boysen's jack van imitatiebont grijs
18978245.jpg bruno banani coltrui bruin

Neo-bourgeois. Ik hou wel van de classy look die Neo-bourgeois uitstraalt, hoge laarzen, blousjes met strikkragen, en klassieke blazers. Oiu Oiu Paris! Deftig en classy.

veterlaarsjes blauw 27719833.jpg paprika kostuumpantalon blauw
33611038.jpg 19440577.jpg 25773755.jpg

Kan jij je vinden in deze outfitjes?  Welke van deze outfitjes, of welke van deze items zou jij kiezen? Of heb jij zoveel kleding in je kast liggen en hangen dat er geen ruimte meer is voor iets nieuws. Ik doe dat ook vaak voor er een nieuw ‘kleding’seizoen begint. Voor mijn dochter doe ik het helemaal omdat zij zo ontzettend hard groeit en elk seizoen nieuwe kleding moet hebben omdat ze eruit is gegroeid. Dat heb ik natuurlijk niet meer, want op mijn leeftijd begint het kleiner worden door krimpen. Ik kijk naar kledingstukken die ik echt niet meer draag en hoe moeilijk ik het vaak toch vind, ik probeer er afscheid van te nemen. Ik gooi niets weg. Of het gaat in de kledingcontainer, en nieuwe of bijna nieuwe kleding zet ik op Vinted. En als ik dan een aantal kledingstukken heb weggedaan en ik iets nieuws (mag) kopen dan probeer ik in setjes te kopen. Laarsjes die bij meerdere broeken en rokjes passen. Een blouse of trui die zowel op een broek of rok past. Zo pak ik trouwens ook altijd mijn koffer in, ik leg setjes bij elkaar en zo weet ik wat ik allemaal mee wil nemen.

Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

Heb jij je outfitjes voor dit seizoen al klaar liggen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Oeh, de geblokte jas outfit is mijn favoriet! 🙂

 2. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Ik vind de tweede outfit met de oversized sweater en de rok en laarzen echt te gek. Ik heb eigenlijk alles wel binnen voor de herfst en winter heb ik het idee, ik draag vaak rokken en jurken die ik zomers ook draag maar nu met een lekkere warme maillot.

 3. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Ik vind die teddy jassen nog altijd zo leuk!

 4. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Ik vind dat okergele jasje erg leuk! Het doet me de denken aan de kleur van herfstblaadjes.

 5. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  wat een leuke items. dat okergeel is zo mooi. ik zou (bijna0 alles zo willen hebben

 6. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Super leuke outfits vooral de high boots met rok vind ik erg leuk

 7. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Ik ben best fan van de outfits! Vooral die met de teddy coat, da’s exact wat ik wil dragen de héle herfst door!

 8. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  oh vind van alle sets wel wat leuk!! vooral die geruite jas!!

 9. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Ik ga meer voor een comfi look met toch een heerlijke oversized trui/sweater dress. Een teddy jas lijkt me heerlijk en moet ik eigenlijk nog steeds voor mezelf aanschaffen. Qua kleding zeg ik “laat de herfst maar komen”, het enige nadeel is de regen die hier bij gepaard gaat. I hate the rain.

 10. Tatiana's Blog | 5 Inspirerende herfst outfits

  Zelf werk ik in het magazijn van een winkel. Ik heb gemerkt dat oversized helemaal hot is, ook met sweaters. Hebben wij even geluk, heerlijk!
  Liefs,
  Elles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *