Tatiana's Blog | Sans Soucis | Naturel Colors

We hebben allemaal wel eens van die dagen, dat we met ons hoofd in de wolken lopen, of juist de kop in het zand steken. Daardoor vergeten we weleens de kleinste dingen. Maar make-up vergeten, dat is natuurlijk NOT DONE. En dat overkwam mij laatst. Normaal gesproken heb ik altijd wel een make-up tasje in mijn bag zitten, maar ik had nu niet alles bij de hand. Het beste wat je dan kan doen is gewoon nieuwe make-up kopen. Er zijn ergere dingen, toch!

Sans Soucis Lipstick en MascaraBij de plaatselijke drogist hadden ze cosmetica producten van het merk Sans Soucis. Sans Soucis is een cosmetica merk dat al meer dan 75 jaar bestaat, maar zelfs nu nog voor sommigen volledig onbekend is. Kijken jullie mee?

Sans Soucis | Naturel Colors Mascara

Sans Soucis Mascara2Ik heb van Sans Soucis ook de mascara gekocht, omdat ik van mezelf niet echt volle dikke wimpers heb. Met een mascara kan ik dat gebrek vaak goed maskeren.

Sans Soucis swatches

Ik heb de mascara alleen op  mijn bovenste wimpers aangebracht, dat doe ik eigenlijk altijd. Mijn onderste wimpers doe ik niet omdat ik van mezelf al grote diepliggende ogen heb. En ik hou ook niet van spinnepoten. Na drie laagjes heb ik het voor mij gewenste resultaat. Door het fijne kunststof borsteltje worden de wimpers goed gesepareerd. Ik vind het een fijne mascara!
De mascara is voor € 18,50 hier te bestellen. Voor alle mascara’s van Sans Soucis klik hier.
Sans Soucis | Naturel Colors Perfect Lips

Sans Soucis Lipstick 31 pink fuchsiaIk koos de kleur Pink Fuchsia, die in de verpakking een beetje donkerroze leek, met een wat paarse ondertoon. Wat mij opviel en wat ik erg fijn vind, was dat de lipstick erg zacht en romig is, waardoor het zo over je lippen glijdt. Qua kleur vind ik hem niet helemaal overeen komen met de kleur van de lipstick in de huls en de kleur van de swatch op mijn arm.

Sans Soucis Lipstick 31 pink fuchsia Op mijn lippen neigt de kleur toch wat meer naar licht roze en mis ik het donkerroze. Toch vind ik deze kleur wel heel mooi en subtiel voor dagelijks gebruik! De houdbaarheid is niet heel erg lang. Na het eten is het wel even aan te raden om de lipstick weer bij te werken maar omdat hij zo lekker romig is vind ik dat geen probleem.

De lipstick is hier verkrijgbaar voor € 15,75. Voor alle 16 kleuren klik hier.

Sans Soucis producten bekijken / kopen?

Wil je alle producten van Sans Soucis bekijken, ga dan snel naar Sans Soucis shop.

Afsluiting naam Modern

Ken jij het merk Sans Soucis?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Sans Soucis | Naturel Colors

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Sans Soucis | Naturel Colors

    Mmm de producten zijn niet mijn ding, ik houd bijvoorbeeld meer van een opvallende mascara!

  2. Tatiana's Blog | Sans Soucis | Naturel Colors

    Wat een mooie producten, vooral die lipstick is erg pretty ! Mooie foto’s!! <3

  3. Tatiana's Blog | Sans Soucis | Naturel Colors

    Ik vind het effect van de mascara echt wonderbaarlijk mooi. Dat had ik niet gedacht. De lipstick is ook mooi, maar ik begrijp wel wat je bedoelt: ik mis ook een beetje het diepe van de kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *