999 VRAGEN AAN JEZELF

by Tatiana
999 vragen aan jezelf

Vorige week had ik eindelijk eens de tijd genomen om een boek te pakken. Niet om te lezen, maar om er in te schrijven. Om antwoord te geven op 999 vragen. Vandaag bespreek ik met jullie het boek  ‘999 vragen aan jezelf’. Ik kreeg dit boek al een tijd geleden van mijn zusje. Kijken jullie mee naar de inhoud ervan.

 

Wat is er leuker dan vragen over jezelf beantwoorden? Dat dachten wij ook: niets! Daarom is er nu dit boek waarin iedereen zijn of haar ei kwijt kan, 999 eieren om precies te zijn.

We vragen je het hemd van het lijf over alles en iedereen in je leven, van je geboorte tot nu en over de toekomst. Er zijn open vragen, meerkeuzevragen, ja/nee-vragen, tweekeuzevragen, ‘drie dingen-vragen’, 10-punts schalen … we maken er een topsport van.

 

En als je dan eenmaal klaar bent, heb je een fantastisch nalatenschap voor latere generaties en een compendium dat je kunt uitreiken aan mensen die je in jouw ogen nog niet goed genoeg kennen.

 

━━━━ ♡ ━━━━

999 vragen aan jezelf

999 VRAGEN AAN JEZELF

Als ik heel eerlijk ben hou ik helemaal niet zo van lezen. Ik ben veel meer een schrijver. Dus toen mijn zusje zei dat ze als cadeautje een boek voor me had stond ik niet te juichen. Natuurlijk vond ik het wel leuk, maar ik wist dat ik het boek 1x zou pakken en daarna waarschijnlijk nooit weer. Maar toen ik het boek zag was ik toch een stuk blijer. Het was een boek die je zelf kon invullen. 999 vragen om zelf in te vullen.

Het boek ziet er alleen al erg leuk uit en is ook niet heel erg groot qua formaat. Je kunt het boek dus ook makkelijk een keer meenemen. Ik moet wel eens een stukje met de trein, en pak uit verveling al snel mijn telefoon. Maar dit boek is ook erg leuk om mee te nemen en je tijd mee te vullen. Het boek is mintkleur met een ruitjespatroon, daar omheen zit nog een wikkel met hetzelfde ruitjespatroon. Op de achterkant staat het stukje geschreven die ik hierboven in de quote heb staan. Ik vind het er erg mooi uitzien en gebruik het boek ook vaak als detail voor op de foto.

999 vragen aan jezelf

DE INHOUD VAN HET BOEK

De eerste pagina van het boek verteld je wat je kunt verwachten, en hier mag je de naam opschrijven van diegene aan wie je dit boek graag wilt nalaten. Hier heb ik natuurlijk de naam van mijn dochter opgeschreven. Ze leert nu lezen en schrijven, en zo kan ze later allemaal dingen over mij lezen. Maar mijn zusje heeft het boekje zelf ook, en ik ben wel heel benieuwd als we de boekjes naast elkaar leggen of er verschillen zijn of veel overeenkomsten.

In het boek staan 199 open vragen, 300 ja/nee vragen, 200 tweekeuze-dillema’s, 100 vragen die je alleen met een cijfer kunt beantwoorden, 100 meerkeuze vragen, cijferschalen en 100 driedingenlijstjes. Als je begint met schrijven stop je niet zo snel, want het wordt steeds leuker als je de smaak te pakken hebt. Tenminste dat was bij mij het geval. En het gaat ook best snel omdat de vragen makkelijk te beantwoorden zijn, zoals jullie hieronder kunnen zien. Want het zijn niet hele diepgaande vragen, zoals ‘wat wil jij bereikt hebben over 10 jaar?’. Hieronder zien jullie een aantal van de ingevulde pagina’s van mij.

DE ANTWOORDEN OP HET BOEK

Welk fruit eet je het meest? Aardbeien.

Wat is je favoriete theesmaak? Munt (vers).

Welke deodorant gebruik je? Zonder alcohol.

Als je zou mogen dineren met een beroemd iemand, wie zou dat dan zijn? Chris Hemsworth (Thor).

Wat is je favoriete hondenras? Husky.

Bron foto

[easy-image-collage id=19000]

Zeg je weleens ‘ ik hou van je’? Ja.

Ben je weleens naar het toilet van het andere geslacht geweest? Ja.

Ben je achterdochtig? Nee.

Ben je een control freak? Nee.

Kun je fietsen? Ja.

Ben je een perfectionist? Ja.

Ben je licht ontvlambaar? Nee.

Heb je last van PMS? Nee.

Ben je vaak ziek? Nee.

Meld je je weleens ziek terwijl je dat eigenlijk niet bent? Nee.

━━━━ ♡ ━━━━

Het is ook ontzettend leuk om dit boekje cadeau te doen. Weet jij nog niet wat je iemand moet geven tijdens de feestdagen, dan is dit zeker een aanrader. Ik vind het een erg leuk boekje. Het boek is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com voor € 9,99.

Ken jij dit boek? Hou jij meer van lezen of van schrijven? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment