Samen kom je verder!

Wat leuk dat je hier komt kijken, en interesse toont in Tatiana’s Blog! Bekijk hier mijn mediakit 2023 hier vind je ook de tarieven voor een samenwerking.

Heb je vragen, feedback, suggesties, ideeën, of lijkt het je leuk om voor Tatiana’s Blog te schrijven, dan kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@tatianasblog.nl. Of vul het contactformulier hieronder in. Ik probeer binnen 24 uur contact op te nemen.

 

Samenwerken

Bent u een bedrijf en wilt u contact met mij opnemen om mij op de perslijst te zetten, wilt u samen met mij een plan opzetten om uw product, merk of bedrijf onder de aandacht te brengen? Dan bent u welkom om via info@tatianasblog.nl contact met mij op te nemen. 

Samenwerken kan op verschillende manieren:

 • Review (mijn mening van een product, een ervaring of bepaalde service)
 • Advertorial (hierbij worden de positieve punten van een product naar boven gehaald)
 • Persberichten / Persmateriaal
 • Winactie(s)
 • Gastartikel

Voor verdere informatie over een samenwerking, bezoekersaantallen, mediakit of overige vragen kunt u mailen naar: info@tatianasblog.nl  of het contactformulier invullen.

Heeft u zelf een voorstel? Misschien kunnen we onze ideeën samen uitbrengen tot een leuke samenwerking.

 

Contactformulier

Momenteel gebruik ik geen contactformulier.

 

Post

 

Wil je mij post sturen? Dat kan van alles zijn: fanmail, materiaal voor een review tot een uitnodiging voor een event. Op onderstaand adres ontvang ik graag de post.

 

Tatiana’s Blog

t.a.v Tatiana Veenstra-Heyden
Burg. J. Arkemastraat 15
9989 BW  WARFFUM

 

Onze samenwerkingen

 

Onderstaand zien jullie een overzicht van de bedrijven waarmee Blog & Beauty een samenwerking heeft gehad, of een vaste samenwerking mee heeft. Het leukste aan een samenwerking is natuurlijk als beide partijen achteraf kunnen terugkijken op een mooi product en een goed neergezet artikel.

ArmCandy Bar

BarberBooking

BeautyIll 

Born Pretty Store

Choker Ketting

Djasa

D-Shop

” Wij hebben deze samenwerking als zeer positief ervaren! U was professioneel en u heeft hele mooie, eerlijke, artikelen geschreven over onze geuren. Alles was duidelijk omschreven en de artikelen lezen lekker. Ook over de foto’s willen wij onze complimenten geven, ook hier was te zien dat u professioneel te werk gaat. “

Dress My

E.L.F.

Follow Fashion

Fotofabriek

” Onze samenwerking met Tatiana hebben wij als erg positief ervaren. De communicatie met Tatiana verloopt prettig en ze komt met leuke ideeën. Precies de reden dat we meerdere samenwerkingen hebben gedaan. Tatiana is echt iemand met wie je een langlopende samenwerking aan kunt gaan, ze is creatief, schrijft professioneel en maakt haar blog met een eigen twist! 

Fotokaarten

GSM Punt

Horloge.nl

Wij van horloge.nl hebben met veel plezier samengewerkt met Tatiana. Naast het feit dat ze zeer snel reageert op haar mails, handelt ze adequaat. Het stuk wat ze heeft geproduceerd is fijn en eerlijk om te lezen.

Ook de foto’s zijn van goede kwaliteit en matchen het merk waar ze over blogt. Kortom een super plezierige samenwerking.

Hunkemöller

Ik Ben Sieraden

Kelly Bijou

Kleancolor

Little New Finds

Make Up Eraser

” Wij vonden het leuk om met je samen te werken. De foto’s zijn erg mooi geworden en je hebt de MakeUp Eraser prima omschreven! 

My Beauty Musthaves

My Jewellery

NailProduct

” Tatiana is een ambitieuze jonge vrouw en blogt zo is gebleken met veel passie! Wat ons opvalt is dat Tatiana vernieuwend blijft en zelf onderwerpen initieert, Tatiana heeft een vlotte schrijfstijl. Ze voelt aan hoe je iets commercieel neerzet en heeft daarbij het vermogen het speels genoeg te houden om interesse op te wekken bij de lezers. Onze samenwerking vinden wij geslaagd! “

Nailscene

Nur Besten

OTTO

Pure Elements

Silk Heaven

” Prima samenwerking, ik zou zeggen een 7,5. Ze test het product met aandacht en zorg. Goede communicatie.
Wel is belangrijk dat ze geen teksten meer kopieert van de website van de opdrachtgever. Dat zijn dan namelijk ‚strafpunten‘ bij Google voor haar eigen blog en onze website. 

SpaOnline

” Heel fijn direct contact met Tatiana. Hopelijk in de toekomst meer van zulke samenwerkingen, want deze is ons (SpaOnline.com) zeker heel goed bevallen! “ 

Sieradenkistje

Super Naturels

Sweet Flow

Telefoonhoesjestore

Tropilex

” Wij vonden de samenwerking prima! 

Utsukusy Schoonheid –

” Tatiana is één van onze favoriete bloggers om mee samen te werken. Kijk zelf maar even op haar blog, dan snap je waarom. Ze is een perfectionist die haar hart en ziel in haar prachtige foto’s en uitstekend geschreven blogs stopt. Ze werkt zorgvuldig, nauwkeurig, maar vooral ook met heel veel liefde en passie en dat straalt er van af! Dat is écht anders samenwerken. Het onderling contact is ontzettend prettig en het is heerlijk wanneer iemand zo met je meedenkt als Tatiana doet. Nu moeten we wel even wat stoms zeggen over Tatiana, want wij willen niet dat ze het zo druk krijgt dat ze geen tijd meer heeft voor ons… nee zonder gekheid, we kunnen geen “alleen jammer dat…” of “mag ik je een tip geven” over Tatiana bedenken. Ze is gewoon een topper! 

W7

Westwing Home & Living

Your Look For Less

Zalando

Ziaja

Tatiana's Blog | CONTACT of SAMENWERKEN

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | CONTACT of SAMENWERKEN

  Hallo,

  Mijn naam is Jesse Huisman en ik ben een zelfstandig ondernemer. Terwijl ik de afgelopen jaren werkzaam was als web- en graphics designer ben ik op het idee gekomen om kleding te laten maken met mijn ontwerpen. Dit idee is uitgegroeid tot een volledig kledingmerk (PolyWolves) inclusief een webshop. Het hele bedrijf heb ik echter op moeten zetten met mijn eigen zuurverdiende spaargeld en het budget voor reclame is bijna helemaal opgegaan aan andere kosten zoals de productie, webhosting, computer en een camera.

  Toch is het voor mijn nodig om mijn bedrijf en mijn kleding te promoten. Mijn vraag aan jullie is of jullie mij hiermee zouden kunnen helpen. Dit zou kunnen door bijvoorbeeld een review, artikel of zelfs alleen een kleine vermelding in een artikel over bijvoorbeeld kleding.

  Mijn website is http://www.polywolves.nl. Mocht je een review willen schrijven ben ik ook bereid om je een sample op te sturen.

  Met vriendelijke groet,

  Jesse Huisman

 2. Tatiana's Blog | CONTACT of SAMENWERKEN

  hallo lavina hoe gaat het met je groeten merwin

 3. Tatiana's Blog | CONTACT of SAMENWERKEN

  Hi Tatiana,
  Je hebt een leuke website, misschien kunnen we veel voor elkaar betekenen! Ik ben ook begonnen met blogs schrijven en ik leer veel van jouw manier van schrijven 🙂
  Dit is mijn website: https://sarabeautyclinic.nl/ , wat vind je ervan?
  Groetjes
  Sara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *