Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Ik hou van mooie en verzorgde handen! Hiervoor gebruik ik diverse producten. In het artikel van vandaag vertel ik jullie meer over de Fresh Up Your Hands Handgel van alessandro. Toen ik deze handgel voor het eerst zag, dacht ik: ‘Kan je dit drinken?’

 

FRESH UP YOUR HANDS & NAILS!

Smoothies, ze zijn razend populair. Het trendy drankje – fruitig, fris en romig – wordt gemaakt met heerlijk fruit en groente. Zij zijn al lang geen geheime tip meer, omdat men ze steeds vaker ook kant en klaar in de koelvakken van de supermarkten aantreft. En wat betekent dit voor alessandro? Geweldige texturen en producteigenschappen revolutioneren de hand- en nagelverzorgingsmarkt met de unieke Smoothie Edition.

━━━━ alessandro ━━━━

 Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Toen ik deze handgel voor het eerst zag, dacht ik: ‘Kan je dit drinken?’ Het leek echt op een smoothie in een handige verpakking. Ik geef mijn dochtertje vaak zo’n pakje met een yoghurt drankje erin. Nee, dit kun je niet drinken.

Allesandro, de expert in handverzorging introduceert Fresh Up Your Hands, een onweerstaanbare handgel met een zomerse smoothie look. Deze transparante gel trekt snel in de huid en een klein beetje squeeze zorgt al voor direct een zijdezacht gevoel. Om het nog leuker te maken is de alessandro Fresh Up Your Hands handgel in 2 varianten verkrijgbaar. Kies jij voor de exotische aardbei en banaan in combinatie met vanille-extract, of kies jij juist voor de verfrissende avocado met een vleugje Mexicaanse limoen.

TIP!

Leg de handgel op een warme zomerdag 20 minuten in de koelkast voor een ongekende en verfrissende splash!

━━━━ MIJN MENING  ━━━━

Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Als eerste valt mij direct de vrolijke en zomerse verpakking op. Ik heb al heel wat handgels gebruikt, maar nog nooit had ik er 1 met zo’n aparte verpakking als deze. Qua originaliteit wint deze handgel de hoofdprijs. Ik gebruik echt regelmatig een handgel, iets waarmee ik mijn handen kan reinigen op plekken dat er geen water en zeep voor handen is. En het is toch super leuk om deze handgel in je handtas mee te nemen, en ook nog eens erg handig. Want veel ruimte neemt deze handgel niet in beslag. Heerlijk dus als je op stap gaat, uit eten of naar een leuk festival.

Je hoeft maar een kleine hoeveelheid van de handgel te gebruiken, dan trekt het ook lekker snel in. Gebruik je teveel dan merk je dat direct en kun je blijven smeren en wordt het plakkerig. Omdat je echt maar een kleine hoeveelheid hoeft te gebruiken, is deze handgel super zuinig en gaat op deze manier lekker lang mee.

De roze variant, exotische aardbei en banaan in combinatie met vanille-extract ruikt lekker zoet. De groene variant, de verfrissende avocado met een vleugje Mexicaanse limoen luikt heerlijk fris. Welke ik lekkerder vind, is moeilijk te bepalen. De zoete geur vind ik heel erg aangenaam, maar de frisse geur geeft mij meer het idee van gereinigde handen. Beide vind ik erg lekker, en ze gaan zeker met mij mee in mijn handtas.

Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

━━━━ ♡ ━━━━

Wil je deze nieuwe Fresh Up Your Hands Handgel ook graag? Alessandro Fresh Up Your Hands Avocado Enchanted Lime & Strawberry Delighted Banana verkrijgbaar bij Douglas voor € 8,11.

alessandro Handverzorging Smoothie Banana & Strawberry
KOOP HIER: alessandro Handverzorging Smoothie Banana & Strawberry

alessandro Handverzorging Smoothie Avocado & Lime
KOOP HIER: alessandro Handverzorging Smoothie Avocado & Lime

Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

VOOR WELKE VARIANT GA JIJ? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

18 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Ik vind ze er zo leuk uitzien! Vind het ook veel op van die fruitknijpzakjes voor kinderen lijken. Moet het dus niet bij m’n dochter in de buurt leggen!

 2. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Je zou ze zo aan je mond zetten inderdaad! Maar wat een handig product. En ook prettig verpakt en vrolijk!

 3. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Wat leuk! Die verpakking doet me ook idd denken aan danoontje xD de geuren lijken me lekker 😀

 4. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  oh die verpakking lijkt mij echt wel super handig om mee te nemen
  en dan die geuren, mmmm ja echt wel super lijkt me

  liefs
  Karlien

 5. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Wat een leuke verpakking inderdaad! Lekker zomers, handig voor op reis 🙂

 6. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Ik heb goede ervaring met dit merk en ik vind dit er ook weer erg fijn en lekker uitzien!! Ook erg handig om mee te nemen!!

 7. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Leuke verpakkingen! klinkt als een erg prettig product om te gebruiken. Kende het niet

 8. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Door se verpakking is het wel opletten geblazen met Kids.. Maar buiten dat hou ik van desinfecterende gel.. Gebruik ik dagelijks.. Wil deze zeker eens proberen..

 9. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  De packaging is inderdaad heel geslaagd. Ik ben erg benieuwd naar dit productje!

 10. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Zien er echt super leuk uit ! Hihi ik denk dat als ik ze in de koelkast zou leggen, mijn vriend het sowieso zou opdrinken 😉 Haha! Leuke blog ! x

 11. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  De verpakkingen lijken idd op de fruitzakjes voor mijn zoontje lol, maar ze lijken me enorm heerlijk!!

 12. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Leuke verpakking! Dacht ook eerst dat het een drankje was! Ik heb zelf ook altijd een flesje ‘zeep zonder water’ mee, maar de geur staat me niet aan. Lijkt me dus zeker een goed product om eens uit te proberen!

 13. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Dat klinkt als heel fijn spul, ik zou voor die groene gaan. Heel handig voor in de handtas!

 14. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Wat en leuke en mooie producten. Krijg er helemaal zin in, lijken op knijpfruitjes en die kleurtjes <3

 15. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  wat grappig! super kleurrijk, het lijken net van die knijp verpakkingen voor smoothie etc voor kids. handig om zo mee te nemen en super kleurrijk

 16. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Wat een leuke verpakking! Nog nooit gehoord hiervan, super! Ik zou gaan voor de aardbei/banaan/vanille. Lekker zoet..

 17. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Wat een grappige zakje. Ik zou er mee moeten uitkijken dat mijn kinderen niet denken dat het knijpfruit is 😉

 18. Tatiana's Blog | Alessandro Fresh Up Your Hands Handgel

  Dat klinkt top. Ik ben er gek op. Vind het alleen een beetje eng voor mijn kinderen omdat ze dol zijn op knijpfruites enzo. Als de dood dat ze het verkeerde pakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *