Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

De vorige keer vertelde ik jullie al uitgebreid over gellak. Vandaag deel ik met jullie de Striplac van Alessandro. Je nagels lakken is nog nooit zo makkelijk geweest als met de nieuwe Alessandro Striplac Peel or Soak. Ik heb het uitgeprobeerd en vertel jullie hoe snel ik mijn nagels in de lak had, en laat jullie natuurlijk ook het resultaat zien. Benieuwd? Kijk, en lees mee!

SASS

Alessandro Peel or Soak 

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Starterset. Gel nagellak is echt een uitkomst als je niet zo vaak de tijd hebt om je nagels te lakken. Dat is bij mij zeker het geval. Als moeder heb je toch vaak klusjes tussendoor, en dan zit je daar net met je nagels in de lak ‘when duty calls’. Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat je met gel nagellak niet zo vaak hoeft te lakken, maar als je gaat lakken moet je er wel even de tijd voor nemen. Dit keer kreeg ik van Viva Donna één van de starterssets, waar ik direct mee aan de slag kon. Op de verpakking staat met grote letters dat je in nog geen 15 minuten klaar bent met het lakken van je nagels. Dat zou nooit zo snel kunnen dacht ik nog. Vol ongeloof pakte ik alles wat ik nodig had en begon mijn nagels te lakken.

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Peel or Soak? Het fijne aan het vernieuwde concept is dat je kunt kiezen tussen peel (pellen) of soak (weken). Met deze 2 opties kun je de kleur gemakkelijk en voorzichtig van de nagels lostrekken (na gebruik van de Striplac peel off activator) of weken (dmv de Striplac Soak Off liquid en of de Striplac Soak Off remover wraps).

Een ander voordeel aan de nieuwe versie is het feit dat je GEEN base coat meer nodig hebt in tegenstelling tot alle andere soorten gellak. Dit bespaart je zo de helft van je tijd. Plus een bijkomend voordeel is dat je nagels nog natuurlijker lijken omdat je een laag minder aanbrengt.

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Wat heb je nodig? De volgende producten zaten bij mij in de startersset en heb ik gebruikt voor mijn mani:

Gebruiksaanwijzing
Alessandro Lamp
Polijstvijl
Bokkenpootje
Reinigingspads
Peel Off Activator 5ml
Unicorn Cake (nr. 633) 5ml
Ice Cream (nr. 632) 5ml
Tip Whitener 8ml
Top Coat 8ml

Ik had alles klaar staan en stond op het punt om te beginnen toen ik me realiseerde dat de base coat ontbrak. Althans dat dacht ik. Maar het voordeel is dus dat je GEEN base coat meer nodig hebt in tegenstelling tot wat ik van alle andere soorten gellak gewend ben. Vandaar dus ook de 15 minuten, want dit bespaart je zeker de helft aan tijd.

Het resultaat.Het is weer tijd om jullie het prachtige resultaat te laten zien. Ik heb gekozen voor een French Mani en één met de mooie roze kleuren. En het resultaat vind ik helemaal geweldig. Zie de foto’s hieronder:

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor de kerst? Dan is zo’n setje echt een aanrader.  Je shopt de Alessandro Peel or Soak starterssets bij Viva Donna. Shop voor Make-Up, Huidverbetering & Verzorging bij Viva Donna.

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Wat vind jij van deze gellak?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

    Ik gebruik zelf altijd Pink Gellac, maar ik ben hier ook wel nieuwsgierig naar! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Alessandro Striplac Peel or Soak

    je hebt er weer prachtige foto’s van gemaakt ,en natuurlijk hele mooie nagels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *