Algamaris Sun Protection van Laboratoires de Biarritz

Alga Maris zonbescherming

 

Ken jij dat? Dan heb je al van die witte benen, en na het insmeren zit er ook nog eens zo’n witte waas op. Wat het allemaal net nog even heftiger maakt. Doe je zo je best om wat kleur te krijgen, en iedereen ziet je aan voor een spook op het strand. Ik heb nu een aantal producten gevonden waarbij dit niet zo is. Kijken jullie mee hoe wij op een veilige(re) manier mooie bruine benen kunnen krijgen met Algamaris Sun Protection van Laboratoires de Biarritz.

SASS

Algamaris Sun Protection

Hoge natuurlijke zonbescherming

Alga Maris zonbescherming

Alga Maris zonbescherming

Veilig in de zon genieten met het hele gezin.Het is bijna zover, de zomervakantie komt eraan. Hier is het aftellen begonnen. En toch zal het dit jaar heel anders zijn. Wij zijn echte liefhebbers van vakantie, en kijken er elk jaar erg naar uit om te vertrekken naar een warm land. In ieder geval 2 weken lang genieten van een andere cultuur. Maar dat houdt ook in dat we ons goed moeten beschermen tegen de zon. Of het nou in Frankrijk is, of ‘Hintergarten’ onze huid moeten we beschermen.

Deze innovatieve zonbescherming van Laboratoires de Biarritz garandeert een effectieve bescherming.Veiliger dan dit zal het waarschijnlijk niet worden, maar zo kunnen we wel met een gerust hart genieten. Hiermee waarborg je de toekomst van je huid. De toekomst van je huid beschermen, is zorg dragen voor je huid met veilige en natuurlijke producten, die doeltreffend zijn.  Hier is een kleine opsomming van wat de producten zo bijzonder maakt die ik jullie vandaag laat zien:

  • Breed spectrum anti-UVA/UVB voor gezicht en lichaam
  • Gemicroniseerde minerale zonnefilters
  • Exclusief en gepatenteerd actief ingrediënt gemaakt van rode algen om de cellen te beschermen en huidveroudering te voorkomen
  • Veilige zonbescherming met formules zonder allergenen
  • Gamma dat ontwikkeld werd met respect voor de mariene ecosystemen. Heb jij je ooit afgevraagd wat er gebeurd met dat olielaagje op het water als je ingesmeerd het water in gaat (deze producten zijn toegelaten in alle oceanen en zeeën van de wereld)!?

Alga Maris zonbescherming

Alga Maris zonbescherming

Alga Maris zonnespray SPF30.Deze zonnespray voor gezicht en lichaam heeft een vloeiende textuur en is daardoor makkelijk aan te brengen in alle posities. Wat deze spray ook doet is gelijkmatig verspreiden over een vrij ruim gebied. Het knalt niet direct alle kanten uit, zoals ik met andere merken vaak wel heb. Er zit dan vaak meer product op de bekleding van mijn meubels en op mijn kleding, dan op mijn gezicht of lichaam. En wat helemaal zo fijn is, dat is de heerlijke geur die achterblijft op je lichaam. De biologische zonnebloemolie en kokosnootolie worden snel opgenomen door de huid, maken de huid zacht en hydrateren de huid.

Alga Maris zonbescherming

Alga Maris zonbescherming

Alga Maris zonnecreme kids SPF50+.Eerder was ik nooit bang om uren lang in de zon te liggen, zonder mij in te smeren. Gelukkig besef ik nu dat het wel nodig is. Het is wel mijn huid, mijn toekomst. En niet dat van mij alleen maar ook van mijn kind. Dat ik haar huid goed bescherm is aan mij en niet aan haar. Dat komt later wel, en ik zal er voor zorgen dat zij zich altijd goed zal blijven insmeren. De flacon met doseerpomp is ook erg fijn in gebruik. De wat dikkere crème zonder parfum of etherische oliën laat wel een lichte waas achter. Maar dat voel je ook wel een beetje als je aan het smeren bent. Het trekt wel snel in de huid, dus geen probleem ik vind het voor kinderen juist wel weer goed zo. De zeer hoge beschermingsfactor vind ik voor Esmee wel fijn.

Alga Maris zonbescherming

 Alga Maris biologische beschermende lippenbalsem SPF30.Waar ik mij de laatste jaren steeds bewuster van ben geworden, is dat je ook je lippen moet beschermen tegen de zon. Dit deed ik eerder nooit. Juist deze huid is zeer gevoelig. Zelfs in extreme omstandigheden, zoals in het water en in de bergen, geeft deze lippenbalsem een langdurig bescherming. Je hoeft er niet heel veel van te gebruiken, is een klein beetje vettig maar niet plakkerig.

Alga Maris zonbescherming

Mijn ervaring met Alga Maris van Laboratoires de Biarritz.Ik ben heel erg wijs met deze ontdekking van nieuwe producten. De spray voor mijzelf vind ik erg fijn en ruikt heerlijk. De doseerpomp met een wat dikkere cremè voor Esmee laat een minimale waas achter maar is zeker niet storend. En de lippenbalsem is een rijke aanvulling op mijn dagelijkse ik-zoek-de-zon-op-routine. De producten van Alga Maris zijn onder andere online te koop bij Swiss Point of care. Voor de zonnespray SPF30 met een inhoud van 100 ml betaal je € 18,90. Voor de zonnecremè kids SPF50 met  een inhoud van 100 ml betaal je € 23,90. De beschermende lippenbalsem is verkrijgbaar voor € 10,90 met een inhoud van 15 ml.

Tatiana's Blog | Algamaris Sun Protection van Laboratoires de Biarritz

Bescherm jij je huid goed tegen de zon?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Algamaris Sun Protection van Laboratoires de Biarritz

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Algamaris Sun Protection van Laboratoires de Biarritz

    Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interestin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *