ANDREIA HybridGel

Als liefhebber van nagellak is het altijd erg leuk om kennis te maken met merken die je nog niet kent. Nog niet zo heel lang geleden kreeg ik 5 kleuren uit de Andreia HybridGEL – Fusion Color toegestuurd, samen met de top coat Fusion Shine, om te proberen. Kijken jullie mee naar mijn bevindingen en de swatches van de 5 kleuren!

OVER HET PRODUCT

ANDREIA HybridGel

Andreia Professional combineert het beste van twee werelden: de kenmerken van de Gel Polish met het makkelijk aanbrengen en verwijderen van de reguliere nagellak en een baanbrekende technologie. Deze nieuwe reeks biedt, in slechts 2 stappen, een langdurige Gel Finish manicure, sneldrogende ZONDER LAMP!

– Zonder lamp 

– Eenvoudig in slechts 2 stappen

– Gemakkelijk te verwijderen (met een normale nail polish remover)

– Gel resultaat

– Langdurig

– Snel droog

– Ultra glans

– High Precision kwast

– Verkrijgbaar in 48 kleuren

HET AANBRENGEN

ANDREIA HybridGel TopCoat

Stap 1 || Breng één of twee lagen aan van de Fusion Kleur. Vergeet hierbij niet de vingernagel top ook mee te nemen.

Stap 2 || Breng een laagje Fusion Shine. Seal hierbij ook de vingernagel top.

Voor het beste resultaat, wordt aangeraden de nagels met een cleanser te reinigen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik geen cleanser gebruik om mijn nagels te reinigen.

Deze nagellak blijft langdurig zitten. Hoeveel dagen het exact zal blijven zitten is voor iedereen anders, dit hangt er ook vanaf wat je allemaal doet. Als je actief bezig bent met je handen en nagels zal het minder lang mooi blijven dan wanneer je je handen en nagels weinig gebruikt. Wel is met zekerheid te zeggen dat het langer en glanzender blijft dan een normale nagellak. 

SWATCHES

De nagellakjes hebben allemaal een eigen kleurnummer. Persoonlijk zie ik een lakje liever met een leuke naam in plaats van alleen een nummer. Maar alles draait uiteindelijk om het resultaat. Laten we gauw gaan kijken!

Andreia Hybrid GEL || Fusion Color H7

ANDREIA HybridGel H7 swatches 1Een mooie roze, peachy kleur. Dekt mooi in 2 lagen.

Andreia Hybrid GEL || Fusion Color H13 

ANDREIA HybridGel H13 swatches 1

Een mooie roze kleur, met een hele zachte paarse ondertoon. Prachtige cream finish die mij doet denken aan yoghurt met blue berries. Dekt ook volledig in 2 laagjes.

Andreia Hybrid GEL || Fusion Color H37

ANDREIA HybridGel H37 swatches 1

Een prachtige koraal kleurtje die ik aankomende zomer vast veel zal gaan dragen.

Andreia Hybrid GEL || Fusion Color H47

ANDREIA HybridGel H47 swatches 1

Een frisse turquoise kleur die parelwitte stranden en azuurblauwe zee bij mij oproepen. Met dit kleurtje ben ik zomer-proof.

Andreia Hybrid GEL || Fusion Color H29

ANDREIA HybridGel H29 swatches 1

Als laatste heb ik hier een prachtige paars kleurige aubergine lak, met een kleine shimmer en een geweldige glans.

WAAR TE KOOP

Op dit moment is Andreia alleen nog online te verkrijgen via de website, het streven is om binnenkort ook plaatsen in heel Nederland te veroveren. Voor nu kunnen we deze mooie producten online vinden tot 10 euro gratis, daarna is standaard Post NL tarief.

SHOP voor € 3,95 de Andreia HybridGEL.

[easy-image-collage id=15124]

afsluiting-tatiana

Welk kleurtje spreekt jou het meeste aan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    Wat een prachtige glans! Ik vind de koraalkleur erg mooi!

  2. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    Kende dit merk nog niet. De koraalkleur is mijn favoriet. Wat heb je mooie nagels

  3. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    Dit merk ken ik niet maar het ziet er zo mooi uit 😉

  4. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    wauw dat roze kleurtje is echt super mooi! mooie producten ♥

  5. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    Wat een prachtige kleuren. Vooral de eerste kleur spreekt mij enorm aan. Ik ken het merk zelf nog niet!

  6. […] één van mijn mooiste swatches en ook wat recenter is die van Andreia HybridGel Fusion Color. De lakjes zijn heel erg mooi, en vooral de paarse lak met de kleine shimmer deeltjes. En je kunt […]

  7. Tatiana's Blog | Andreia HybridGEL - Fusion Color

    Hey, waar kopen? Kan dat ook op de teennagels? Hoelang blijft hij erop?
    Dank u

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *