Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

Duurzame kleding Anke Kemp

DUURZAAMHEID & FASHION. Vorig jaar heb ik op het gebied van voeding een switch gemaakt, en mijn mindset veranderd. Nu probeer ik wat meer over te stappen op duurzaam, en heb dus wat dat betreft een vergelijkbare mindset met Anke Kemp. Anke Kemp is gebaseerd op de 3 pijlers van duurzaamheid: Economisch, sociaal en ecologisch duurzaam. Ik heb 2 items uit de collectie die ik vandaag graag met jullie wil delen.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Het verhaal van Anke Kemp

 

Duurzame kleding Anke Kemp

Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp

 

Bij Anke Kemp zijn alle collecties geïnspireerd uit de welvarende modegemeenschappen van Amsterdam. Te lang heeft een groeiende weerspiegeling van de mode-industrie de mentaliteit gecreëerd dat duurzame kleding niet modieus of zelfs betaalbaar is. Zelf was ik hier helemaal niet zo van op de hoogte. Maar vandaag de dag probeer ik steeds op meer gebieden duurzamer te leven. Anke’s inzicht opent daarbij dus ook mijn ogen.

Dat is waar we instappen; de kerncollectie biedt een verfrissende kijk op het combineren van duurzaamheid op het hele assortiment van dagelijkse essentials en een statement stuk, gemaakt om op te vallen. Ze zetten de naald in de mode-industrie en streven naar economische, sociale en ecologische duurzaamheid. Waardoor het de kern van het merk wordt.

 

Duurzaamheid in elke vezel .   

 

 

Duurzame fashion

 

Duurzame kleding Anke Kemp

 

De duurzame streetwear die ik van Anke Kemp mocht promoten is niet alleen fantastisch, maar ziet er ook geweldig uit. En het draagt ook lekker, fijn en comfy. De stoffen zijn super zacht voor je huid, en gemaakt met de planeet en de mens in gedachten. Ik ben super blij met mijn ontdekking van deze duurzame streetwear met een statement en steun hierbij de missie om slow-fashion de nieuwe mode te maken.

 

Duurzaam zijn moet goed voelen maar mag er ook zeker goed uitzien .   

 

 

Dames biosweatshirt

 

Duurzame kleding Anke Kemp

Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp

 

Als eerste item heb ik gekozen voor een lekker sweatshirt, in een mooi kleurtje. Want duurzaam hoeft niet saai te zijn. Dat bewijst Anke ook maar even. Ik voel me lekker op mijn gemak op een luie zondagmiddag met deze super zachte trui. Daarnaast ook elke andere dag van de week hoor. Deze mooie hoodie is beschikbaar in 3 kleuren: mintgroen, hemelsblauw, en puur wit.

 • Super zacht geborsteld gevoel aan de binnenkant 
 • 80% gecertificeerd biologisch katoen en 20% gerecycled polyester
 • Verborgen voorzakken
 • Geborduurd logo op de voorkant van de borst
 • Straight Fit – lengte model: 160 cm, draagt ​​maat XS (foto)
 • Kleur: Mintgroen (foto)

 

Duurzaam zonder compromis .   

 

 

Biologisch Unisex t-shirt

 

Duurzame kleding Anke Kemp

Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp Duurzame kleding Anke Kemp

 

Als tweede item heb gekozen voor een simpel t-shirt wat je eindeloos kan combineren. Dit soort basic kledingstukken mogen gewoon niet ontbreken. Kies een maatje meer en het voelt als het T-shirt van je vriendje, draag het losjes. Of ga voor een maat kleiner, voor een meer getailleerd gevoel. Dat laatste heb ik gedaan, de t-shirts variëren van maat S tot en met L. Dit shirt heb je voor € 29,00 in jouw kast hangen. Nog een paar details van het shirt:

 • Ronde hals
 • Oprollen bij mouw 
 • Geborduurd logo op de voorkant van de borst
 • Boyfriend Fit – lengte model: 160 cm, draagt ​​maat S (foto)
 • Kleur: puur zwart 

 

 

Korting: Met de code Tatiana15 krijg je 15% korting  op je bestelling bij Anke.

 

 

Tatiana

Ik draag steeds vaker duurzame kleding. Hoe zit dat met jou?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

  Altijd leuk om nieuwe merken te ontdekken en wat een toffe etiket zeg!

 2. Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel
  Linda schrijft het op

  Duurzame kleding wat zacht is voor je huid spreekt mij erg aan.

 3. Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

  Ik koop eigenlijk niet meer zoveel kleren. Maar als ik er koop kijk ik ook naar het soort stof. Ben soms wat allergisch. De groene trui vind ik je prachtig staan. Die zou ik zelf ook wel willen.

 4. Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

  O die kleur van je hoodie! Echt heel mooi. Leuk om zo een nieuw merk te leren kennen. Vind het zelf lastig om écht duurzaam te kunnen onderscheiden van bedrijven die A zeggen maar B doen. Haal daarom bij H&M zoveel mogelijk van de Conscious collectie en/of gerecyclede items. En ik shop minimaal, dus eens per jaar. Voor de kinderen maak ik veel gebruik van tweedehands.

 5. Tatiana's Blog | Anke Kemp duurzame fashion in elke vezel

  weer eens leuk om een ander merk voorbij te zien komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *