Ardell Brow Perfection Stencils

Als je haar maar goed zit!” En zo is het maar net. Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar bij mij is dat niet alleen mijn haar, maar ook mijn wenkbrauwen. Als die haartjes alle kanten op staan heb ik net zo goed een “Bad Hair Day”. Daarom probeerde ik de Ardell Brow Perfection Stencils uit. Kijken jullie mee naar het resultaat?!

Ardell Brow Perfection StencilsMet de Ardell Brow Perfection Stencils, die ik jullie vandaag laat zien, kun je snel en gemakkelijk de vorm wenkbrauwen creëren die jij graag wilt. Ben jij niet zo vaardig, en heb je hierbij een beetje hulp nodig? Met de Ardell Brow Perfection Stencils lukt het jou nu ook. Er is keuze uit vier verschillende stijlen, en de lijnen te volgen is het enige wat je hoeft te doen. Dit zijn de 4 stijlen: Delicate, Elegant, Glamorous of Classic.

HOE TE GEBRUIKEN

Ardell Brow Perfection Stencils

[easy-image-collage id=15004]

De “Ardell Brow Perfection Stencils” zijn bedoeld als hulpmiddel om een perfecte wenkbrauw te creëren. En daarvoor hoef je echt geen stille hand te hebben. De stencils dienen als leidraad om een mooie lijn mee te maken.

Gebruik:

1. Als eerste kijk je welk stencil het beste bij jou vorm past, ik heb gekozen voor Glamorous.
2. Leg het stencil op je wenkbrauw. Zorg ervoor dat je het stencil niet meer verplaatst wanneer je deze op de juiste plek zit. Zeker wanneer je de stencil aan het inkleuren bent, is het belangrijk deze niet te verschuiven. Anders zie je namelijk niets terug van de vorm waarvoor je hebt gekozen.
3. Gebruik voor het vormgeven en kleuren van de wenkbrauw een poeder. Ik heb de Ardell Brow Defining Kit gebruikt. De review daarvan lees je hier terug.
4. Nadat je de vorm van het stencil hebt overgetrokken, kan je ook je andere oog doen. Zorg er wel voor dat je de stencil schoonmaakt voordat je het stencil omdraait om op je andere wenkbrauw te plaatsen.
5. Als je blij bent met het resultaat, dan kan je het zo laten. Desgewenst kan je het zelf nog een beetje bijwerken om helemaal in model te krijgen.

Testen maar!

Ardell Brow Perfection Stencil

Ik had al snel door dat Glamorous het juiste stencil was voor mijn wenkbrauwen. De rest is daardoor eigenlijk overbodig, dat is wel jammer. De stencil is vrij groot, en bedekt bij het plaatsen je hele oog. Het is dus aan te raden om eerst je wenkbrauwen te doen, daarna pas je oogschaduw en mascara. Wat dat betreft had het stencil voor mij wel kleiner gemogen. Het resultaat is wel erg mooi, en oogt ook natuurlijk. Ik vind het zeker een handige tool, en ik zou het ook aan raden.

Ik hoop dat ik jullie goed heb kunnen laten zien hoe je de Ardell Brow Perfection Stencils kunt gebruiken. Mocht je enthousiast zijn en het ook willen proberen, je kunt ze voor € 4,50 hier te bestellen.

afsluiting-tatiana

Wat gebruik jij voor je wenkbrauwen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Ardell Brow Perfection Stencils

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Ardell Brow Perfection Stencils

  Handig! En fijne prijs ook. Ik vind het resultaat erg mooi en natuurlijk

 2. Tatiana's Blog | Ardell Brow Perfection Stencils

  Wat leuk om te weten. Bij mij is dat echt soms een gsm om dat mooie in model te brengen. Ik wil ook wel eens zo mooie wimbrouwen hebben.

 3. Tatiana's Blog | Ardell Brow Perfection Stencils

  Mooi prijsje en ik vind het er natuurlijk uitzien.

 4. Tatiana's Blog | Ardell Brow Perfection Stencils

  Oeh voor die prijs zou ik het ook nog wel willen proberen hihi. Ziet er heel goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *