Ardell Professional | Brow Defining Kit

by Tatiana

Een tijdje terug is mijn ‘nog te reviewen’-stash aardig gegroeid. Daar zat ook dit mooie Ardell Professional Brow Definig Kit tussen. Persoonlijk vind ik mijn ogen, en dus ook mijn wenkbrauwen het visitekaartje van mijn gezicht. Ik vind het erg belangrijk om mooie wenkbrauwen te hebben. Tijd om te gaan testen, kijk je mee?!

Vorig jaar deed ik mee aan de COTM en was Nailproduct onze sponsor. Alles draaide om een mooie nail art te maken met de producten die we kregen. Maar Nailproduct heeft naast producten voor de nagels nog veel meer in haar assortiment.

IMG_4543

Ardell Professional | Brow Defining Kit

WAT ZIT ER IN DE KIT

Het is een handige kit waar eigenlijk alles in zit wat je nodig bent om je wenkbrauwen in vorm te brengen. De kit bevat:

♥ Brow Defining Palette

♥ Wax Grooming Pencil

♥ Duo Brow Brush

Brow Defining Palette + Wax Grooming Pencil

PhotoGrid_1472740419031

PhotoGrid_1472740486602Deze nieuwe professionele collectie van Ardell bevat kleuren voor ieder wat wils en dat matcht met iedere haarkleur.

Deze nieuwe professionele collectie van Ardell bevat kleuren voor ieder wat wils en dat matcht met iedere haarkleur. De Mechanical Brow Pencils hebben een unieke 3-hoekige punt om heel precies te kunnen werken en voor het creëren van een natuurlijke wenkbrauw. De Brow Pomade heeft 3 functies, voor het maken van de omlijning, het invullen van de wenkbrauwen en zorgt voor een mooie set wenkbrauwen dat de hele dag blijft zitten door de vet-vrije formule. De all-in-one brow defining kit bevat 3 kleuren wenkbrauwpoeders alsmede een highlighter, een grof penseel en een kammetje.

€ 19,95

Duo Brow Brush

PhotoGrid_1472740540710

Ardell Duo Wenkbrauw penseel ziet er professioneel qua design, en helpt je met vormen en stijlen van de wenkbrauwen.

€ 7,45

SWATCHES

Op de afbeelding hieronder zie je de swatches op mijn arm. Links zie je de highlighter die je kunt gebruiken om je wenkbrauwen een mooi accent te geven en ze iets te laten liften. Dan zie je de 3 kleuren om je wenkbrauwen mee te kunnen tekenen. Zit de juiste kleur er voor jou niet bij, dan kan je ook nog mixen. Ik heb gekozen voor de donkerste kleur.

PhotoGrid_1472740862055

STAP VOOR STAP

En dan gaan we stap voor stap te werk. In de Brow Defining Palette zelf zit ook een klein penseeltje, maar ik gebruik de Duo Brow Brush omdat ik die lekkerder vind vasthouden. Door de lengte van de brush is de grip net wat beter. Eerst kleur ik mijn wenkbrauwen in met de donkerste kleur. Mijn wenkbrauwen hebben al een mooi model van zichzelf, maar je kunt ze iets shapen door de 3 richtlijnen te volgen. Lijn 1: vanaf de neusvleugel naar de binnenkant van je oog. Lijn 2: vanaf de neusvleugel tot het midden (hoogste punt wenkbrauw) van je oog. Lijn 3: vanaf je neusvleugel tot buitenkant van je oog. De afbeeling hieronder is niet van vooraf genomen, de lijnen kloppen zo dus niet echt maar het geeft je een idee van de richtlijnen.

Nu zijn je wenkbrauwen mooi in vorm getekend, voor de volgende stap gebruiken we het andere uiteinde van de brush. We kammen hiermee even de wilde haartjes terug in model. Daarna gebruiken we het wax penseel om de kleur wat intenser te maken, en de wenkbrauwen blijven de hele dag mooi in model. Ik heb dit keer de highlighter niet gebruikt, maar dit zou je als laatste stap nog kunnen toevoegen om je ogen en wenkbrauwen nog iets meer te accentueren.

richtlijnen-wenkbrauw

HET RESULTAAT

Op de foto hieronder zie je een full face foto en nog wat close up foto’s van mijn oog. Ik draag hier alleen wat eyeliner en mascara en mooi gevormde wenkbrauwen. Ik ben heel blij met het resultaat en het Ardell setje werkt uitstekend. Ik zou het product echt aanraden.

PhotoGrid_1472739069969

PRIJZEN

Ardell Duo Brush | € 7,45 voor bestellen klik hier.

Ardell Brow Defining Kit | € 19,95 voor bestellen klik hier.

afsluiting-tatiana

Wat is jouw favoriete wenkbrauw product?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

Jonna@Burgertrutjes 17 september 2016 - 08:47

Prachtig setje hoor! Zet de wenkbrauwen op een natuurlijke manier aan.

Reply
Nailtalk 17 september 2016 - 09:13

Prachtig resultaat!

Reply
Mariëlle 17 september 2016 - 10:32

Ik vind het effect erg mooi 🙂

Reply
Hilde 17 september 2016 - 19:19

Wow, super mooi! Maar je hebt ook wel hele mooie wenkbrauwen.

Reply
Claudia 24 september 2016 - 10:07

Super mooi resultaat en ook een mooi setje! I’m in love met je wenkbrauwen.

Reply