Artdeco Paradise Island Summer Collectie: High Performance Eyeshadow Stylo

by Tatiana
Artdeco Paradise Island Summer Collectie: High Performance Eyeshadow Stylo

De Artdeco Paradise Island Summer Collectie 2017 is een vrij nieuwe collectie waar ik dol enthousiast over was toen ik de producten zag. De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook! Vandaag vertel ik jullie wat meer over de High Performance Eyeshadow Stylo. Kijken jullie mee!

Artdeco Paradise Island Summer Collectie: High Performance Eyeshadow Stylo

ARTDECO is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Het merk biedt een brede range aan kleuren die inspelen op de laatste trends in beauty en fashion. Verder is er een groot assortiment aan speciale producten beschikbaar die naadloos aansluit op de individuele wensen van de gebruiker. Hoge kwaliteit tegen een toegankelijke prijs staat altijd centraal en door het gebruik van hervulbare verpakkingen, waaronder het iconische magnetische oogschaduwpalette, wordt het milieu niet al teveel belast.

━━━━ artdeco ━━━━

Artdeco Paradise Island Summer Collectie: High Performance Eyeshadow Stylo

HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO 

De High Performance Eyeshadow Stylo is een oogschaduw in de vorm van een potlood. Deze all-rounder creëert in no time een smokey eye. De stylo kan worden gebruikt als oogschaduw, maar ook als highlighter, eyeliner of kholpotlood. De pigment van dit potlood is zo intens, dat het wel tot 10 uur blijft zitten. Misschien vind niet iedereen het handig, maar ik wel, aan het uiteinde van de stylo zit namelijk een puntenslijpertje, zodat waar dan ook het potlood kunt slijpen. Het resultaat is een strakke lijn.

De stylo uit deze collectie is in drie kleuren beschikbaar:

No. 23 “Coconut bronze” een warme bruin tint

No. 43 “Acai berry” voor een elegante look in kersenkleur

No. 68 “Palm tree”, een groene kleur waarmee je je in gedachten op een tropisch eiland waant

No. 23 “COCONUT BRONZE”

Artdeco Paradise Island Summer Collectie: High Performance Eyeshadow Stylo

Van de 3 kleuren is de Coconut Bronze de kleur die het beste bij mij past. Ik vind het vooral erg mooi staan om het als een eyeliner te gebruiken. Als oogschaduw vind ik het persoonlijk minder geschikt, omdat je het niet meer kan blenden als je het eenmaal hebt aangebracht. En ik hou van een subtiele look. Zoals belooft blijft het zeker 10 uur lang goed zitten, en ik heb er zelfs een keer mee gezwommen. Voor het verwijderen van de stylo heb je dan ook echt een waterproof make-up remover nodig, anders kun je lang boenen om het eraf te krijgen. Zeker een product waar je de rest van de dag geen omkijken naar hebt. Is dat niet geweldig!

De Artdeco Paradise Island collectie is vanaf half april verkrijgbaar bij Topshelf ,  de stylo in deze 3 kleuren voor € 11,95.

Zou jij het als oogschaduw, highlighter, eyeliner of kohlpotlood gebruiken? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Jolanda 19 juni 2017 - 11:59

Ontzettende mooie kleur! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt.

Reply
Tiny 19 juni 2017 - 20:10

Wat mooie foto’s heb je weer gemaakt dat maakt de verleiding heel groot
Mooie kleur ,en makkelijk aan te aanbrengen Ik bedoel niet veel werk en dat past mij goed
En dat het lekker lang blijft zitten is helemaal goed
Normaal heb ik er altijd last van dat mijn oogschaduw in vette randjes gaat zitten
Het is weer een fijne info

Reply
Lonneke 20 juni 2017 - 10:17

Wat mooi is deze zeg! Artdeco is een heel fijn merk zowel make-up als nagellak

Reply
Cassandra | Momambition.nl 20 juni 2017 - 10:24

Ik moet bekennen nog nooit iets van Artdeco te hebben gekocht. Maar dit als highlighter gebruiken op mijn huid? Dan wordt het al snel contouren haha! Wat is je site mooi geworden trouwens!

Reply
Fleur 20 juni 2017 - 11:15

Wat goed dat hij zo lang blijft zitten. Zou hem dan ook wel eerder gebruiken als eyeliner als je hem niet meer kunt blenden

Reply
Rachel 20 juni 2017 - 12:14

wauw hij ziet er schitterend uit zeg!

Reply