ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

Geïnspireerd op witte stranden, turquoise zee, tropische palmbomen en de kleuren van een mooie zonsondergang; de nieuwe ARTDECO Paradise Island zomercollectie brengt je naar paradijselijke eilanden. Kijken jullie mee!

Artdeco Summer Collection Paradise Island 2017

De collectie bestaat uit lichte producten voor een glanzende en gebronsde teint, gecombineerd met trendy statementlippen voor een opvallende zomerlook!

GEZICHT

Bronzing Blusher

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De nieuwe “Paradise Island” Bronzing Blusher geeft je meteen een stralende en frisse teint. Door de lichte textuur kan de blusher subtiel worden aangebracht. De minerale olie en parabeen-vrije blusher zorgt voor een langdurige kleurschittering en maakt daarnaast met haar prachtige verschijning en driedimensionale patroon zeker indruk.

€ 24,95

Glow Bronzer

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De “Sunny glow” Glow Bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De Glow Bronzer is makkelijk en subtiel aan te brengen en zorgt voor een langdurige briljante kleurschittering. De minerale olie- en parabeen-vrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

€ 24,95

Bronzing Magnum Powder

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De Bronzing Magnum Powder is een lichte, transparante bronzing powder met een natuurlijke finish. Speciale ingrediënten geven het een waterproof-effect maar zullen de huid niet uitdrogen, ideaal dus voor op het strand. Door het driedimensionale patroon van een zon, is ook deze poeder een lust voor het oog.

Je kunt kiezen uit twee tinten;

No. 2 “Beach babe” en

No. 6 “Sunburst”.

€ 24,95

Cushion Blusher

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De nieuwe Cushion Rouge is perfect voor onderweg! De romige vloeibare blusher in tubevorm met zachte spons-applicator zal je wangen doen stralen. De natuurlijke kleuren zorgen voor een frisse teint. De kleurintensiteit kan je versterken door meerdere lagen aan te brengen en de micro-pigmenten zorgen voor een heldere kleur. De kleine bolvormige poeder pigmenten mengen zich gemakkelijk met je huid en zorgen ervoor dat je huid fluweelzacht is. Een ideaal product voor de zomer want de Cushion Rouge voelt cool en verfrissend nadat deze is aangebracht.

Drie tinten zorgen voor de perfecte zomerlook:

No. 2 “Paradise parrot”,

No. 4 “Tropical tucan” en

No. 6 “Bamboo bronze”.

€ 22,95

LIPPEN

Ombre Lipstick

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De nieuwe Ombre Lipstick geeft jouw lippen deze zomer het WOW effect. Dankzij de combinatie van drie op elkaar afgestemde kleuren, kan jij de ombre-look in een mum van tijd creëren. De Ombre Lipstick geeft met haar romige textuur en subtiele vanille-geur een zijdezachte kleur. Het lychee fruit extract in dit product is een fruitige allrounder; het vangt vrije radicalen en hydrateert de lippen. Daarnaast reguleert de Arganolie de vochtbalans en beschermt en voedt het de lippen.

De Ombre Lipstick is verkrijbaar in vier kleuren:

No. 13 “Tutti frutti”, roze en mandarijn met meloen tinten.

Donker rood, fuchsia en mandarijn worden gecombineerd in No. 23 “Trouble in paradise”.

No. 33 “violet vibes” geeft jou ombre lippen in de tinten rosé, violet en diep paars.

No. 43 “Red fusion”, combineert verschillende tinten rood.

€ 14,95

OGEN

High Performance Eyeshadow Stylo

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De High Performance Eyeshadow Stylo is een all-rounder die in no time een smokey eye creëert. De gepigmenteerde stylo kan worden gebruikt als oogschaduw, highlighter, eyeliner of kholpotlood. Het pigment is zo intens dat het wel tot 10 uur blijft zitten en waterproof is een paar minuten na het aanbrengen. De gladde textuur en gepigmenteerde tinten zorgen voor een perfecte afwerking. Ook zorgt de puntenslijper aan het uiteinde van de stylo ervoor dat je altijd een strakke lijn kan zetten.

Deze zomer is de stylo in drie kleuren beschikbaar:

No. 23 “Coconut bronze” een warme bruin tint,

No. 43 “Acai berry” voor een elegante look in kersenkleur.

En de groene No. 68 “Palm tree”, waarmee je je in gedachten op een tropisch eiland waant.

€ 11,95

BENEN

Leg Foundation

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017De limited-edition Spray on Leg Foundation is deze zomer de must-have voor aantrekkelijke, gebruinde benen. Het sprayen verbloemt kleine vlekjes, is sneldrogend, waterbestendig en behoudt lang kleur. Vitamine E en groene thee-extracten voeden de huid.

De Spray on Leg Foundation is beschikbaar in de kleuren

No. 1 “soft caramel”,

No. 3 “sand” en

No. 5 “sun tan”.

€ 21,50

De Applicator zorgt ervoor dat er geen vlekken ontstaan, je kan de Spray on Leg Foundation, mooi en egaal aanbrengen en schone handen behouden. De applicator is meerdere keren te gebruiken en zelfs te wassen bij een maximale temperatuur van 30°.

Toepassing: Spuit de Spray on Leg Foundation op de zachte, lichte kant van de Applicator of direct op de benen. Houd ongeveer 15-20 cm afstand. Verdeel de foundation met de Applicator gelijkmatig, met cirkelvormige bewegingen over de benen voor een prachtig, gebronsd resultaat.

Artdeco Summer Collection Paradise Island 2017De Artdeco Paradise Island collectie is vanaf half april verkrijgbaar bij Topshelf .

afsluiting-tatiana

Was jij ook aanwezig afgelopen weekend? Wat vond jij ervan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

  1. Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

    Ik vind die bronzing blusher en cushion blushers zo mooi!! ??

  2. Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

    Leuke producten ,grappig die lipstic .
    De high performance stylo lijkt mij fantastisch

  3. Tatiana's Blog | ARTDECO Paradise Island Zomercollectie 2017

    Ik heb de producten binnen gekregen en ik ben echt helemaal verliefd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *