ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

In een eerder artikel vertelde ik jullie over de Artdeco Paradise Island Summer Collectie.  In dit persbericht liet ik jullie de inhoud van de collectie zien. Kort daarop volgde een artikel met de HIGH PERFORMANCE EYESHADOW STYLO uit deze collectie. En vandaag laat ik jullie nog een product uit deze prachtige collectie zien, namelijk de ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

 

De “Sunny glow” Glow Bronzer combineert twee subtiel glanzende tinten voor een natuurlijke, gebruinde gloed. De Glow Bronzer is makkelijk en subtiel aan te brengen en zorgt voor een langdurige briljante kleurschittering. De minerale olie- en parabeen-vrije bronzer is met haar exclusieve ontwerp en driedimensionale patroon een ware eyecatcher.

━━━━ ARTDECO ━━━━

GLOW BRONZER

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

De hele collectie ziet er prachtig uit, maar de echte pareltjes uit de collectie vind ik toch wel de Bronzing Blusher en de Glow Bronzer. Beide hebben een super mooie verpakking. Op de deksel staat een prachtig motief bedrukt wat mij doet denken aan de zon. Onder deze mooie bedrukte zon staat in goudkleurige letters het merklogo ARTDECO. Binnenin vind je hetzelfde motief terug, maar dan nog mooier. Zo mooi dat het bijna zonde is om te gebruiken. En zo mooi dat ik jullie waarschijnlijk overlaadt met foto’s.

SWATCHES OP DE HUID

ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

Op de foto’s zien jullie direct terug waarom dit een ‘glow bronzer’ is. Ik draag normaal gesproken niet vaak een product waardoor mijn huid / gezicht een sunkissed glow krijgt, maar als ik eenmaal een zon gebruinde huid heb vind ik het ook wel weer heel zwoel staan.  De sunkissed glow geeft je echt een super zomers gevoel en ik vind het erg mooi staan. Je kunt het natuurlijk ook heel fijn aanbrengen, maar wil je er meer accent op leggen, dan breng je het wat dikker aan.

MIJN ERVARING

Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

Op de foto’s hierboven kunnen jullie het resultaat zien. Jullie kunnen het misschien niet zo goed zien, maar ik vind het resultaat persoonlijk erg mooi, verrassend en niet eens zo heftig als ik gedacht had. Ik hou wel van een subtiele glow die mooi matcht met de kleur van mijn huid. Omdat mijn huid al wat getint is, is het effect niet heel overdreven aanwezig. Wil jij wel dat het effect wat meer aanwezig is, dan kun je zoals ik al eerder schreef de poeder in meerdere lagen aanbrengen en zo het gewenste resultaat opbouwen.

De ARTDECO Glow Bronzer is o.a. verkrijgbaar bij Topshelf of Douglas € 24,95.

Artdeco Glow Bronzer
KOOP HIER DE ARTDECO GLOW BRONZER

Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

Gebruik jij een bronzer? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

21 Reacties

 1. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wat een leuk doosje zeg, het resultaat ook erg mooi!

 2. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik vind het ontzettend mooi, prachtige glans ook.
  Ik denk alleen niet dat de kleur bij mij past
  Los van dat is Artdeco ook niet dierproefvrij

 3. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wauw wat een mooie bronzer. Love it!

 4. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik ben echt fan van Art Deco, je hoort gewoon veel te weinig over dit merk vind ik. Deze bronzer is ook echt prachtig <3

 5. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wauw, wat een mooi resultaat! En dat patroontje van de bronzer is ook echt prachtig. x A

 6. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Een heel mooi product, inderdaad bijna zonde om te gebruiken! Ik vind dat het resultaat er best subtiel uitziet.

 7. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik vind de sterren vorm echt prachtig! En de kleur op je wangen ook, mooi zeg!

 8. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik ben al mijn voorgangers eens ,het ziet er prachtig uit
  En de kleur past inderdaad heel mooi bij jou huid
  Alleen weet ik niet wat het bij mij gaat doen
  Ik zou het alleen al wel willen hebben ,zo mooi ziet het er uit ziet

 9. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wat een prachtige bronzer, hij glanst echt heel mooi op jou huid!

 10. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik vind hem ook ontzettend mooi en draag hem toevallig nu elke dag! Alleen jammer dat het gouden in het midden alleen een dun laagje is en er dus snel af gaat.

 11. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wat een beauty! Inderdaad bijna te mooi om te gebruiken haha, maar hij staat je goed 🙂

 12. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wat een prachtig bronzer en de verpakking is ook erg leuk. Mooi glans ook nog

 13. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Alleen om de verpakking zou ik het kopen. Mooi!

 14. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wauw het patroon in de bronzer is echt heel mooi!

 15. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Zelf vind ik bronzers altijd een beetje vreemd bij mij staan maar bij jou staat hij prachtig! Inderdaad zonde om te gebruiken want het is super mooi in het doosje.

 16. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  wauw hij is echt schitterend zeg, sowieso vind ik de producten van art deco er altijd heel goed uit zien!

 17. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik vind hem echt heel erg mooi! Deze zou ik zelf ook wel willen hebben 🙂

 18. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Oh die verpakking! Wat prachtig. Mooie glow 🙂

 19. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Ik vind dat sterretje zo mooi! Bijna zonde om het poeder te gebruiken! Het doosje vind ik ook prachtig.

 20. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Mooie verpakking! Ik blijf na jaren nog steeds trouw aan mijn L’oreall bronzer.

 21. Tatiana's Blog | ARTDECO “Sunny glow” Glow Bronzer

  Wat issie mooi zeg! Ik ben alleen bang dat ie voor mij net iets te donker zal zijn, of denk je dat dat wel mee valt op een redelijk blanke huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *