ARTISTRY INTRODUCEERT CONCEALER EN CC CREAM VOOR HET ZOMERSEIZOEN

by Tatiana
ARTISTRY CONCEALER EN CC CREAM 1

De afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van het stralende zonnetje. Maar dat vraagt ook een goede huidverzorging en make-up. Artistry heeft speciaal twee nieuwe producten voor een stralend en energiek begin van de zomer.

Een zuivere, gaaf ogende huid creeer je met de twee nieuwe producten van ARTISTRY: ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream en de ARTISTRY Exact Fit Perfecting Concealer. De ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream zorgt voor een fraaie, stralend heldere teint. De CC Cream werkt als een primer en egaliseert de huid binnen enkele seconden, terwijl de SPF 50 beschermt tegen omgevingsfactoren. De ARTISTRY Exact Fit Perfecting Concealer perfectioneert de teint en zorgt ervoor dat je puistjes en imperfecties onzichtbaar worden.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream 

Ontdek de nieuwe exclusieve egaliserende formule, met SPF 50, die in één stap de huid verheldert, perfectioneert en de huid beschermt tegen schadelijke UV-straling. Deze CC Cream werkt als een primer dankzij een licht hydraterend en gladmakend effect, waardoor de foundation zich eenvoudig gelijkmatig laat aanbrengen en langer blijft zitten.

  • De ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC cream is verkrijgbaar in drie kleuren: ‘Light’, ‘Light Medium’, ‘Medium’.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream

Het resultaat vind ik erg mooi. Heel vaak is de kleur te licht of te donker, maar deze is precies goed en wordt zo goed opgenomen door mijn huid. De CC cream smeert lekker en voelt niet vettig aan.

ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer

Deze concealer is speciaal ontworpen om kleine onvolkomenheden van de huid te verbergen. De concealer geeft een dekking die zelfs bij warmte, vocht en langdurige inspanning goed houdt en erg natuurlijk oogt. De concealer is voorzien van een spiegeltje om tussendoor eenvoudig even bij te kunnen werken.

  • De ARTISTRY Exact Fit Perfecting Concealer is verkrijgbaar in vijf tinten: ‘Light’, ‘Light Medium’, ‘Medium’, ‘Medium Deep’, ‘Brightener’.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream

De verpakking van de concealer vind ik echt heel mooi, en ook super handig met het spiegeltje op de achterkant. Ik heb de kleuren Medium en Medium Deep en ik vind ze allebei erg mooi.

Verkoopinformatie

De ARTISTRY producten worden exclusief verkocht via een wereldwijd netwerk van miljoenen Amway-distributeurs. Ga naar www.amway.nl voor meer informatie of om een distributeur te vinden in de buurt.

ARTISTRY IDEAL RADIANCE Illuminating CC Cream (€ 46,02)

ARTISTRY EXACT FIT Perfecting Concealer (€ 29,40)

afsluiting-tatiana

Gebruik jij in de zomer een speciale CC cream en concealer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

14 comments

Jolanda 17 mei 2017 - 13:43

Ik ken dit merk nog niet. Ziet er wel goed uit!! ?

Reply
Joanne 17 mei 2017 - 17:02

Nog niet eerder gezien! 🙂 Ben alleen wel bang dat de light nog steeds te donker voor mij is.. ziet er verder goed uit!

Reply
Rachel 17 mei 2017 - 17:24

Ik heb nog nooit van dit merk gehoord, fijne review heb je geschreven!

Reply
Tania 17 mei 2017 - 18:40

Ziet er allemaal goed uit. Het merk kende ik nog niet

Reply
Lara 17 mei 2017 - 18:44

Ik was nog niet bekend met het merk, maar de review klinkt erg positief. Je hebt mooie foto’s gemaakt van het product!

Reply
Manon 17 mei 2017 - 19:12

Ziet er goed uit. Ik kon deze producten ook reviewen maar helaas zijn ze niet dierproefvrij , blegh! De concealer ziet er echt wel luxe uit

Reply
hillybillybeauty 17 mei 2017 - 20:46

Wat een mooie verpakking heeft die concealer zeg! Wow, Super handig ook met dat spiegeltje. Een CC cream is altijd handig met warm weer, dan heb ik nooit zin om een foundation te gebruiken. Ziet er erg mooi uit!

Reply
Cindy 18 mei 2017 - 08:06

mooie fotos, volgens mij is de kleur ook goed matchend met je huid.

Reply
Tiny 18 mei 2017 - 08:28

Mooie kleuren en mooie foto’s
Maar het produkt is ook niet bij mij bekend

Reply
Astrid 18 mei 2017 - 09:50

Ik vind cc creams ook altijd fijn, ik ben niet zo’n foundation drager. De concealer ziet er ook prachtig uit!

Reply
Danella 18 mei 2017 - 12:01

Ik kende dit merk ook nog niet, maar de concealers zien er goed uit!

Reply
bychristiana 18 mei 2017 - 20:46

Ja, ik zag de foto al op Instagram voorbij komen. ZO leuk om dit merk dus weer eens terug te zien. Jij bent echt de eerste blogger bij wie ik het zie. Mijn moeder deed vroeger dus van die amway party’s en daar verkocht ze deze make-up dan ook. Ik weet nog dat ik toen zo super de luxe vond haha! Maar ik moet zeggen dat ik het er nu nog steeds goed uit vind zien.

Reply
Dhini 19 mei 2017 - 14:01

De concealers zien er goed uit.

Reply
Eva 19 mei 2017 - 16:05

Ik ken het merk niet, het oogt luxe!

Reply