ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

by Tatiana
ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

Ik verzorg mijn nagels graag goed, en daar komt best wat bij kijken. Want ik heb niet de makkelijkste nagels. Ze zijn zwak, dun, en breken snel. Maar ze groeien ook vrij snel. Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje, en als mijn nagel onverhoopt toch eens breekt, dan heb ik daar ook mijn middeltjes voor. Kijk je mee!

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

 

There is so much beauty and elegance in a great set of nails.

━━━━ TammytaYlor ━━━━

 

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

De Astonishing Nail Treatment Growth Burst mag niet ontbreken in mijn kast met nagelproducten. De Astonishing Nail Treatment Growth Burst ondersteunt de natuurlijke nagelgroei. Terwijl je de olie in de nagel masseert, komen er hydraterende vitaminen vrij (vitamine A, C, E en provitamine B5). Deze zorgen voor de opbouw van de nagels. Vitamine A speelt een cruciale rol in de productie van collageen en ondersteunt de gezondheid van de huid en de celgroei. Vitamine C is een krachtige antioxidant die de snelheid van de schade aan de nagel vertraagt. Vitamine E is een antioxidant die beschermt en repareert. Pro-vitamine B5 heeft anti-verouderingseigenschappen, het wordt gebruikt voor het versterken van de nagels en zorgt voor een gladde huid. Deze vitaminen zijn op waterbasis en absorberen snel.

 

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

INGREDIËNTEN EN WERKING

Het serum bevat ook natuurlijke zeewier, Baobab en brandnetel extracten. Zeewier extract is rijk aan vitaminen en mineralen en wordt al tientallen jaren gebruikt voor het versterken van de nagels. Het verbetert de cel herstelling terwijl de Baobabextracten voor verjonging en revitalisering zorgt. Brandnetelextract werd al gebruikt in de traditionele geneeskunde. Recent onderzoek in de Beauty Industrie heeft uitgewezen dat het ook nuttig is voor het bevorderen van de nagelgroei.

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

 

MIJN CONCLUSIE

Ik heb de olie een tijdje gebruikt in mijn dagelijkse hand- en nagelverzorging, naast nog wat andere producten. Mijn nagels zijn zolang ik me kan herinneren al aan de zwakke kant geweest. Voordat ze konden groeien, brak er stuk voor stuk een nagel af. Nu ik mijn handen en nagels de verzorging geef die zij nodig heeft kan ik veel langer genieten van mooie en lange nagels. Ik geloof in dit product en dat het een bijdrage levert aan de gezonde conditie van mijn nagels zoals deze nu zijn.

De Astonishing Nail Treatment lijn bestaat uit:

  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML BE TOUGH
  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML CUTICLE ENRICHMENT
  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML CUTICLE RUB
  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML GOLD MIRACLE
  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML GROWTH BURST
  • ASTONISHING NAIL TREATMENT 11ML STOP ADDICTION

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

ASTONISHING NAIL TREATMENT GROWTH BURST

Dit product is verkrijgbaar voor € 4,95 met een inhoud van 11 ml.

Hier zie je het resultaat na 2 weken dagelijks gebruik.

Kunnen jouw nagels wel wat hulp gebruiken?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Babs 14 september 2017 - 08:46

Mijn nagels zijn een ramp. Gek genoeg zijn een paar nagels wel lang en de rest breekt steeds af. Dit serum klinkt helemaal goed!

Reply
Nicole Orriëns 14 september 2017 - 13:04

Fascinerend dat je nagels ook echt kunt verzorgen! Ik knip ze bij indien nodig, maar verder moeten ze zich maar zien te redden.

Reply
Bianca 15 september 2017 - 16:21

Klinkt goed! Op dit moment kunnen mijn nagels ook echt wel wat verzorging gebruiken x

Reply