Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

Het is weer eens zover, deze dame heeft weer een bezoekje gebracht aan 1 van de vele Duitse drogisterijen. Dit keer heb ik bij de DM geen nagellak gekocht, maar haarproducten. Specifiek haarproducten van het merk Balea. Kijk je mee!?

Balea Haarproducten 1

Balea is een heel fijn merk met een ontzettend uitgebreid assortiment. Balea biedt van top tot teen een verscheidenheid aan hoogwaardige producten voor elk type en elke leeftijd. En dat merk je als je voor de schappen staat, ik weet nooit wat ik moet kiezen, en kies het liefst van elke geur 1. Maar dit keer heb ik het keurig gedaan met maar 3 producten in mijn mandje.

BALEA PROFESSIONAL | GLOSSY BRAUN 1-MINUTE-INTENSIV-KUR

Balea Haarproducten 6 Balea Haarproducten 7

Het eerste product dat ik heb gekozen is een heerlijke kuur voor het haar. De Glossy Braun formule voedt en verzorgt gestrest haar en voegt een stralende levendige bruine gloed en volledige flexibiliteit toe voor een natuurlijke glans. Makkelijk verpakt in sachets van 20 ml voor € 0,95.

Verkrijgbaar in verschillende soorten:

Balea Professional Repair + Pflege

Balea Professional Glossy Braun

Balea Professional After Sun

Balea Professional Color Schutz

Balea Professional Beautiful Long

Balea Professional More Blond

Balea Professional Glossy Blond

Balea Professional Silber Glanz

Balea Professional Glatt + Glanz

BALEA | STYLING LOCKENLOTION

Balea Haarproducten 9 Balea Haarproducten 10 Balea Haarproducten 11

Ik zocht ook nog een product om mijn haar mee te stijlen. Mijn haar heeft nog wel eens een eigen willetje om alle kanten om te gaan, of om extreem te gaan pluizen. Hoewel ik geen krullen of kroeshaar heb, heb ik wel een product voor dit type haar gekozen. Wie wil er nou glansloos haar, ik niet. Ik ga voor glans. Ok, de speciaal afgestelde formule die altijd je krullen onder controle houdt zonder kroezen, kan me gestolen worden. Ik heb geen (natuurlijke) krullen, en zal deze ook niet krijgen. De natuur had wat anders voor mij in petto. Maar als het product het haar daarnaast ook een zijdezachte glans geeft, dan heb je mij. Als het krullen onder controle houdt, dan zal het ook mijn onhandelbaar haar wel een zijdezachte glans geven.

Het product zit in een opvallende tube, maar ziet er verder een beetje saai uit. De tube heeft een inhoud van 100 ml voor de prijs van € 1,95.

BALEA | GLANZ GEL WACHS

Balea Haarproducten 3 Balea Haarproducten 4 Balea Haarproducten 5Het 3e en laatste product is gelijk gebombardeerd tot mijn nieuwe ‘HOLY GRAIL‘ in haarproducten. Voor jaren terug had ik altijd een vast product van Taft, een soort van gel wax, en deze rook vooral super lekker. Ik heb het potje jaren bewaard om af en toe mijn neus eens in te steken. Maar ik de winkels kon ik het product niet meer vinden. Maar nu het ik de Balea glans gel wax gevonden. Deze ruikt ook heerlijk, zo lekker dat ik erin zou willen baden. Geeft het haar extra glans en versteviging, voor flexibele haarcreaties. Ik gebruik altijd maar een klein beetje product, niet zo zeer om mijn haar te stijlen, want zoveel valt er bij mij niet meer te stijlen. Het houdt mijn haar wel op zijn plek en in model, maar de geur … … divine!

De glans gel wax zit in een potje van 75 ml en kost maar € 1,35.

Voor nu waren dit eerst weer mijn aankoopjes, maar ik ga gauw weer terug naar Duitsland want ik word hier gewoon hebberig van.

Afsluiting naam Modern

Ken jij het merk Balea? Wat is jouw favoriete Balea product?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  De Balea haarproducten zijn altijd zo fijn!! Gelukkig woon ik maar tien minuutjes van de DM vandaan haha

 2. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  Het lijkt mij ook wel wat om te gaan proberen ,ben nogal van ,als mijn haar maar goed zit ,en als het ook nog lekker ruikt ,daar doe ik het voor

 3. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  De wax lijkt mij heerlijk! Ik gebruik het nooit, maar als die geur zo lekker is zou ik ook een toefje in mijn haar willen doen 🙂

 4. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  Oeh! Die gelwax klinkt heel aantrekkelijk! Ik wilde dat ik een DM in de buurt had!!

 5. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  Als je mijn balea stash ziet nu, schandalig! Hihi. Ik heb het haarmasker ook, benieuwd hoe die is. Binnenkort even testen.

 6. Tatiana's Blog | Balea Haarproducten

  Dat klinkt goed!
  Ik moet nog steeds een keer naar de shop in het buurland.
  Ben er nooit geweest.
  Weet dat het meeste erg goedkoop is en ze er goede producten verkopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *