BAMBOOTI STONE COLLECTION

by Tatiana
Bambooti Real Stone MacBook Covers And Phone Cases

Vandaag laat ik op mijn blog weer een super leuke gadget zien. Als jullie mij al een tijdje volgen, weten jullie dat ik gadgets erg leuk vind. Toen de kans zich voordeed om een BAMBOOTI STONE COLLECTION MacBook Cover te reviewen, hoefde ik hier geen moment over te twijfelen. Het is een prachtige collectie geworden, kijken jullie mee!

Bambooti Real Stone MacBook Covers And Phone Cases

Bambooti Real Stone MacBook Covers And Phone Cases

OVER BAMBOOTI

Bambooti, een Belgisch design merk opgericht in 2015 door Freek Gielen en Pieter Van Moll, ontstond toen de twee vrienden het briljante idee hadden om covers voor MacBooks en smartphones te ontwerpen in hout. Ze lanceerden hun eerste collectie via crowdfundingplatform Kickstarter en al snel haalden ze het realisatiekapitaal op dat ze voor ogen hadden.

Nu zijn de jonge ondernemers terug, klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze keer verrassen de twee oprichters met handgemaakte stenen covers voor MacBooks en smartphones. De wereld zal een eerste glimp kunnen opvangen van deze exclusieve stenen Bambooti-collectie, tijdens de kick–off van de Kickstarter campagne op 16 mei 2017.

SET THE TONE IN STONE

Een cover met karakter! De nieuwe stenen collectie brengt de Bambooti covers voor je MacBook en je smartphone naar een nieuw niveau. Alle covers zijn vervaardigd uit échte natuursteen, afkomstig uit verscheidene groeven over de hele wereld, waardoor ze een authentiek karakter krijgen. Elke cover vertelt een uniek verhaal en zal verschillen in stijl, kleur, en textuur. Er zijn een aantal soorten waar je uit kunt kiezen, maar geen enkele cover uit dezelfde soort zal er hetzelfde uitzien, elke cover is uniek.

Dit zijn de verschillende soorten:

Silver Stone

Black Stone

Pink Stone

Desert Stone – de cover die ik review

Fire Stone

Rustic Stone

Autumn Stone

Bovendien zijn de Bambooti MacBook covers uit de collectie zeer makkelijk aan te brengen dankzij de vernieuwende 3M technologie. Achteraf kunnen ze ook snel verwijderd worden, zonder achterblijvende lijmlaag.

Bambooti en ik delen in ieder geval dezelfde passie: minimalisme en natuurlijke materialen. Deze passie leidde tot het oprichten van Bambooti” vertellen de enthousiaste ondernemers. “Vorig jaar lanceerden we onze houten MacBook covers op Kickstarter. Nu zijn ze terug, klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan met onze stenen collectie.” Met deze cover berg ik mijn MacBook niet eens meer op, want het design past helemaal bij mijn interieur.

Bambooti Real Stone MacBook Covers And Phone Cases

Bambooti Real Stone MacBook Covers And Phone Cases

MIJN BEVINDINGEN EN WAAR TE KOOP

De verzendservice van Bambooti is erg goed en met uiterste zorg. Zo staat er met grote letters op vermeld FRAGILE en wordt het alleen op het huisadres afgeleverd, en niet bij de buren. Erg netjes! Maar toen de bezorger het pakketje bij mij had afgeleverd, schrok ik wel, en wilde ik eerst heel hard achter deze man aanrennen. Ik ontving het pakketje met een knik in 1 van de hoeken. Ik was bang dat de cover gebroken was, omdat het ook van steen is. Een beetje met knikkende knieën en zwetende handjes heb ik het pakketje open gemaakt en was toch enigszins aangenaam verrast. Ook al is het materiaal van steen, het is toch buigzaam, en daardoor had mijn cover het toch overleefd.

Door de 3M technologie is het inderdaad makkelijk aanbrengen, maar vergt wel enige precisie. Want het plakt wel erg goed, dus ik adviseer wel om het in 1x goed te doen, want ik weet niet hoe makkelijk je het los kunt maken om steeds een mm te verschuiven tot het goed ligt. Maar het resultaat is echt heel mooi.

Bambooti’s exclusieve stenen collectie is nu te koop op Kickstarter via deze link: https://bambooti.be/pages/stonecollection. Een smartphone cover kost €35,- en een MacBook cover €55,-. Op social media kun je Bambooti vinden onder #bambooti.

afsluiting-tatiana

Hou jij van dit soort gadgets?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

13 comments

Jolanda 24 mei 2017 - 09:24

Ontzettend mooi!! Ik vind de roze variant ook heel erg mooi!

Reply
Shana en Henry 24 mei 2017 - 10:35

Awesome! Kende het niet maar ziet er echt nice uit! Thx for the tip!

Reply
Astrid 24 mei 2017 - 10:53

Heel mooi! En zo’n mooie laptop verdient ook een goede bescherming.

Reply
Sarah 24 mei 2017 - 12:50

Wauw ziet er heel mooi uit! ik ben ook al een tijdje opzoek naar een marble effect cover voor mijn macbook. Ik ga even rondneuzen op de website.

Reply
Maaike 24 mei 2017 - 12:56

Wat een mooie covers! Helaas geen macbook hier dus ik heb er niks aan, maar wel erg leuk!

Reply
Hillybillybeauty 24 mei 2017 - 13:19

Wat een prachtige cover! Heel mooi!! ( en gelukkig was hij nog heel 😉 )

Reply
Bianca Schrijft 24 mei 2017 - 14:13

Deze covers zijn zo mooi!!! Niet te geloven. Het lijkt gewoon zo te horen.

Reply
Dhini 24 mei 2017 - 15:36

Wat gaaf cover!

Reply
Tiny 24 mei 2017 - 16:59

Prachtig .ik vind medere kleuren erg mooi
Ik hou van stenen ,dus ook van deze covers

Reply
Debbie 24 mei 2017 - 18:25

Wat leuk! Deze mannen komen uit Hasselt en een collega had me juist vorige week over hen verteld. Die covers zijn erg mooi!

Reply
cindel 25 mei 2017 - 08:29

Wat een super mooie cover! Ik zou zelf ook wel zoiets voor mijn laptop willen. Ik heb een saaie zwarte, maar helaas geen mac book ;p

Reply
bychristiana 26 mei 2017 - 20:24

Erg mooi! Gelukkig was hij toch heelhuids bij je aangekomen. Ik kocht een keer een grote spiegel online bij Zara home. Niets aan de hand met de doos, bleek de hele spiegel in duizend stukken in de doos te liggen. Dan kun je beter een duts in de doos hebben;-)

Reply
Irina 26 mei 2017 - 22:06

WAUW wat ontzettend mooi! Dit is echt wat voor mij: kan ik mijn Macbook tenminste herkennen tijdens colleges waar iedereen hetzelfde apparaat heeft, haha.

Reply