Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner

by Tatiana

Ik moest er een keer zelf zijn geweest, TK Maxx en sinds kort gevestigd in Groningen. Ik had er natuurlijk al verhalen over gehoord, maar ik wilde zelf graag even rondneuzen. En ik ging natuurlijk niet met lege handen naar huis.

Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 2

Deze producten worden regelmatig gebruikt door stylisten en kappers om de conditie van het haar te verbeteren, nu zou je denken daar hangt dan ook vast een hoog prijskaartje aan. Maar dat valt reuze mee. Dankzij Baylis & Harding heb je met de producten van Great Hair nu ook betaalbare luxe. Eerlijk gezegd durf ik niet meer te zeggen wat ik er voor betaald heb bij TK Maxx, want ik gooi bonnetjes al snel weg. Maar duur was het zeker niet.
Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 3

Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 4

In de fles zit echt veel inhoud, en gaat dus ook lekker lang mee, want in de fles zit 500 ml. De shampoo en conditioner zijn speciaal ontwikkeld om droog en beschadigd haar te hydrateren en te voeden. Beide producten in het assortiment zijn pH gebalanceerd en vrij van parabenen. Het beschikt over Pro Vitamine B5, om de haarschacht te versterken en te voeden, en natuurlijk Betaine voor extra hydraterende eigenschappen. Veel goede eigenschappen en goed genoeg voor mijn haartjes dus.

Baylis & Harding ’s fantastische Great Hair duo ruikt echt zo zo heerlijk door het kokosnoot extract. Bij het opsnuiven van de geur waan ik mij direct op een mooi bounty-zand-strand. De geur is een traktatie op zich, en het design heeft de uitstraling van ware luxe door het moderne koper-stijl design met pompje.

Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 5
Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 6 Baylis & Harding | GREAT HAIR | Shampoo en Conditioner 7

Hierboven schreef ik te snel dat ik de prijs niet meer wist. Ik vond het namelijk ergens terug. Ik betaalde hier bij TK Maxx € 12,99 voor. Vanwege het super-sized formaat gaat dit duo een lange tijd mee. Veel producten van Baylis & Harding zijn verkrijgbaar op Amazon.

 Afsluiting naam Modern

Zijn jullie bekend met Great Hair producten van Baylis & Harding?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

Babs 28 juni 2016 - 08:03

Nee, ik ken ze niet… maar ben er wel gevoelig voor als iets door kappers en stylisten gebruikt wordt!
En kokos… maak me gek, I love it!

Reply
Hilde 28 juni 2016 - 18:37

Nooit van gehoord, maar wat ziet het er mooi uit! En ik ben dol op kokos!! Volgens mij hebben wij hier in de buurt geen TK maxx, dikke vette pech voor mij dus…ach, ik heb toch een no buy maand 😉

Reply
Nailtalk 30 juni 2016 - 09:17

Oh ik had ze denk ik ook meegenomen! Klinkt goed, vooral die kokos geur!

Reply
Hennie 3 juli 2016 - 11:14

Ik heb ze ook zien staan bij TK Maxx, maar ben te verzot op mijn eigen L’ANZA shampoo. Maar dit ziet en ruikt naar potentie! Prachtige flessen!

Reply