Baylis & Harding | Sweet Mandarin & Grapefruit

by Tatiana
Baylis & Harding

Vandaag review ik voor jullie het verzorgingssetje van Baylis & Harding. Het is een merk wat ik voorheen eigenlijk nog niet kende en nog niet gebruikt had.

Baylis & Harding

Het setje wat ik heb bestaat uit een refreshing showergel, een hand en body lotion en een body spritz, de clutch met gouden pailletten krijg je er ook bij. Het setje dat ik heb gekocht heeft de heerlijke frisse geur van Sweet Mandarin & Grapefruit.

Wat jullie misschien interessant vinden aan deze producten: ze zijn parabeen vrij. De tubes zijn afgesloten met een folie, zodat je er zeker van bent dat jij de eerste gebruiker bent van de producten! Erg fijn om te weten!

Refreshing Showergel

Refreshing Showergel

De Showergel ruikt erg lekker en schuimt een beetje. Als de gel de tube verlaat lijkt het een beetje een lijmachtige substantie te hebben, maar tijdens het insmeren gaat het lekker opschikken. In de tube zit 100 ml.

Hand & Bodylotion

Hand en body lotion

Ook in deze tube zit 100 ml en de lotion ruikt echt heel fris en fruitig. De lotion smeert lekker in en is niet vettig. Je kunt daarna dus gewoon verder gaan met je activiteiten.

Body Spritz

Body Spritz

Dit is een spuit flacon met een inhoud van 100 ml. Een lekkere mist van mandarijn en grapefruit als verfrissing midden op de dag.

Dit setje en de Lavendel variant zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos voor € 14,95!

Afsluiting BLOG

Dit leuke setje is ook ideaal om weg te geven voor bijvoorbeeld Moederdag!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

3 comments

Manon 24 april 2015 - 08:43

Klinkt goed!

Reply
Lonneke 24 april 2015 - 08:56

Ik kende dit merk nog niet maar ben nu wel nieuwsgierig. Mooie foto’s heb je gemaakt x

Reply
Petra 24 april 2015 - 17:22

Het ziet er goed en leuk uit, inderdaad ook leuk om kado te geven…ik ken het merk wel, maar heb er zelf nog niets van gebruikt

Reply