BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

Als jullie mij volgen weten jullie dat ik na mijn eerste Utsukusy review fan ben geworden, en je zou het bijna verslaafd kunnen noemen, ik ben nog net geen groupie. Dit keer vertel ik jullie wat meer over de BB+ Cream en de Bijin Body Lotion. Nog meer verslavende producten.

Utsukusy is een merk dat zeker de moeite waard is om kennis mee te maken. Ik heb al meerdere producten mogen proberen, en allemaal met een enthousiast resultaat. Eerdere artikelen die ik schreef over de Utsukusy producten kun je hier teruglezen.  Het 1e artikel: De schoonheid van Utsukusy. Het 2e artikel: Utsukusy Telomerasa’s Home Care Pack. Ik heb me laten vertellen dat Utsukusy in laagjes werkt. Dit omdat het een salonmerk is en de producten zo zijn samengesteld dat ze elkaars werking versterken. Zo krijg je met een aantal producten van Utsukusy een heel eigen schoonheidsritueel, waardoor je je echt als herboren voelt.

BB+ Cream en Body Lotion1

Mijn schoonheidsritueel ziet er als volgt uit:

♥ Onder de douche reinig ik mijn huid met de Bijin Facial Cleanser

♥ Daarna gebruik ik de Tonerspray, deze spray ik rechtstreeks op het gezicht

♥ Gevolgd door het Serum

♥ Na het serum breng ik de Creme aan

♥ Nu voeg ik daar de BB+ Cream nog aan toe, deze meng ik direct in de creme op de huid.

Tot zover mijn daily rituals, nu laat ik jullie de nieuwe producten zien die ik ontvangen heb van Utsukusy.

BB+ Cream

BB+ Cream 5BB+ Cream 2 BB+ Cream 1De BB+ Cream van Utsukusy is, om heel eerlijk te zijn, de eerste BB Cream die ik heb gebruikt. Eerst was ik niet zo van de smeerseltjes, maar ik heb het echt leren waarderen, en met een beetje respect voor je huid zijn bepaalde producten ook geen overbodige luxe. Een BB Cream is daar een voorbeeld van. Het is een soort van ‘all-in-1-crème’. Naast dat de crème werkt als een moisturizer, is het ook een sunblock én een foundation. Dat het een foundation is zien we terug in de kleur van de crème. Het heeft een verzorgende, hydraterende, beschermende, en camouflerende werking. De BB staat voor Blemish Balm, ook wel leuk om even te weten. En heb je aan een BB cream niet genoeg, dan kan je altijd nog gaan voor een CC Cream, ook deze vind je terug in het assortiment van Utsukusy. Deze heeft als extra werking dat het ook nog de huidskleur corrigeert.

De Utsukusy BB+ Cream hydrateert, corrigeert, egaliseert en laat de huid stralen. Met allantoine, vitamine E en natuurlijke pigmenten. Leeftijd 18+. Geschikt voor alle huidtypen, ook de gevoelige huid. SPF15. De BB+ Cream bevat geen parabenen, alcohol of olie.

Je kunt de BB+ Cream hier online bestellen.

Prijs € 39,00 | Inhoud 50 ml

Bijin Body Milk

Bijin Body Milk

Bijin Body Milk6 Bijin Body Milk3

Bijin Body Milk1

De Bijin huidverzorgingsproducten voor het gezicht zijn sterk reinigend en stimuleren de huid tot regeneratie. Ze bereiden de huid voor om voedingsstoffen optimaal op te nemen. Je huid wordt voelbaar gladder en steviger en is geschikt voor alle huidtypes. De Bijin lijn is voornamelijk voor professioneel gebruik.

Uit de Bijin lijn laat ik jullie de Bijin Body lotion zien. Een heerlijk lichte bodylotion die direct intrekt en de huid zijde zacht maakt. Een must have als je jezelf snel, maar goed wil verzorgen. De Bijin Body lotion heeft een diep hydraterende werking, en is geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Verbetert de huidstructuur op celniveau, waardoor de huid zacht en soepel wordt. Verbetert de weerstand van de huid, voorkomt uitdroging en verzacht een trekkerig gevoel bij een droge huid. De bodylotion ruikt lekker en trekt goed in de huid, ook de volgende dag voelt je huid nog lekker zacht aan. De Bijin Body lotion staat bij mij in de badkamer, en is zeker een geliefd product. Ook betrap ik mijn man er vaak op, dat hij na het douchen even snel naar de Bijin Body lotion grijpt.

Je kunt de Bijin Body Lotion hier online bestellen.

Prijs € 35,00 | Inhoud 250 ml

Mijn bevindingen

Utsukusy heeft mij weer weten te verrassen. De BB+ Cream is een heerlijke aanvulling op mijn dagelijkse beauty routine geworden, en na het douchen smeer ik mijn lichaam in met de Body Lotion. Ik ben een van-top-tot-teen-Utsukusy-Lady! Binnenkort volgen nog een aantal leuke reviews van Utsukusy producten die ik mag reviewen. Heb ik je met mijn review nog niet volledig overtuigd, wat ik me bijna niet kan voorstellen, dan kan je de producten ook zelf proberen. Wil je niet direct gaan voor het full size product, dan kan je hier ook het proefmonsters pakket bestellen. Daar zitten de volgende samples in:

 • 1 Perfect Skin gel creme
 • 1 BB cream
 • 1 CC cream
 • 1 Sarcodes serum
 • 1 Sarcodes couperose cream
 • 1 Platinum cream
 • 1 Wakai cream
 • 1 Telomerasa’s cream
 • 1 Sirtuina’s cream

Kijk op www.utsukusy.nl voor uitgebreide informatie over de producten en behandelingen.

Ook verzorgt Utsukusy regelmatig Facebook Winacties. Ga hiervoor naar https://www.facebook.com/utsukusyschoonheid om de Facebook pagina te liken en blijf op de hoogte van acties!

Afsluiting naam Modern

Heb jij al een product van Utsukusy geprobeerd?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  Ik heb er echt nog nooit van gehoord, maar het lijkt me wel een fijn merk!

 2. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  Veel over gehoord! En als ik het zou mogen reviewen, kom maar op. Echter ik ben heel eerlijk dat de prijs voor mij te hoog ligt als ‘huisvrouw’ zijnde.

 3. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  Dit is wel echt een nieuw merk voor mij! Mooi spul hoor, lijkt me echt fijn :d

 4. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  Dit klinkt helemaal top! En ik ben altijd op zoek naar de perfecte foundation/BB cream, hij ziet er mooi uit.

 5. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  Herboren van verrukelijk product van Utsukusy dat herken ik wel. Dit lijkt Bijin Body Lotion lijkt mij zalig. BB creme is ook een goed alternatief voor foundation, vind ik. Ik ben ook fan van het merk.

 6. Tatiana's Blog | BB+ Cream en Bijin Body Lotion van Utsukusy

  lIJKT ME een heel fijn merk. Ik lees mee..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *