Be ready for the COOLCAT comeback!

by Tatiana
YES! Het iconische CoolCat is weer terug. En hoe! Met uitgesproken felle kleuren en eigenzinnige prints is CoolCat vanaf vandaag weer verkrijgbaar. De nieuwste, trendy items for the coolest kids on the block shop je nu op www.coolcat.nl. Dat roept bij mij herinneringen op, want toen ik nog een kid was shopte ik daar ook the coolest items. En nu ik daar te groot (lees oud) voor ben, draag ik het stokje over aan mijn kleine meid.

SASS

Wear it with attitude  &  fun!

 

CoolCat is helemaal klaar voor het najaar met een fashionable collectie voor kids van 4 tot 12 jaar. Precies zoals je van CoolCat gewend bent, maar met een frisse twist. Geen zorgen! Het blijft nog altijd stoer, rebels en cheeky. Je shopt ook nu weer te gekke jassen, jeans, sweatshirts en T-shirts. CoolCat is op het lijf geschreven voor boys en girls met lef.

Dé trend voor komende winter zijn sprekende all-over prints en opvallende details. Voor de boys heeft CoolCat naast tracksuits in de bekende camouflage print nu ook een stoere marbel variant. De eyecatchers voor girls zijn toffe animalprints en statement kleuren in de nieuwste fits.

You better be ready!

Over CoolCat. Het merk CoolCat is weer terug op de markt met een junior collectie die alleen online verkrijgbaar is. De zeer herkenbare stijl van stoere en rebelse kleding is nog steeds aanwezig maar met een frisse twist. CoolCat is voor kids van 4 tot 12 jaar en de collectie is verkrijgbaar in de maten 110/116 tot en met 170/176.

Welk merk brengt ‘jeugd’ herinneringen bij jou op?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment