Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

Nog even en dan begint het aftellen weer, het aftellen naar Kerst. Ik vind het de leukste periode van het jaar, waar ik ook echt naar uitkijk. Ik tel de dagen sowieso al af, omdat ik met Kerst ook jarig ben. Eigenlijk is er natuurlijk niets leukers om in de feeststemming te komen dan met een Adventskalender. Zo word je zelfs als volwassene elke dag zo blij als een kind. Iedere dag weer een nieuwe verrassing. Voor de beauty liefhebbers heb ik een aantal Adventskalenders op een rij gezet.

SASS

BABOR Adventskalender 2018 

All is calm, all is bright!

BABOR Adventskalender 2018

De BABOR Adventskalender heeft 24 perfect op elkaar afgestemde werkstofconcentraten. Dit alles zorgt voor een prachtig stralende en jeugdigere huid. Zorgen de hectische kerstvoorbereidingen en met name het koude weer bij jou en je huid voor stress?

€ 69,90 (Basisprijs per 100ml: € 145,62)

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR


SASS

Essence Adventskalender 2018

The true spirit of Christmas love!

Essence Adventskalender 2018

HO, HO, HO, iedereen. Kerstmis komt dichterbij! Maar wat zou de mooiste tijd van het jaar zijn zonder een fantastische adventskalender vol met spannende verrassingen? Verborgen van binnen zijn er exclusieve producten speciaal ontwikkeld voor de kalender, evenals bestsellers uit het standaard assortiment in hun originele formaat. De rechthoekige doos met een feestelijk, liefdevol gemaakt ontwerp bevat koele en diverse verrassingen. Binnen in de 24 kleine uittrekbare dozen, zijn er veel mooie en stijlvolle geschenken voor de ogen, lippen, gezicht en nagels.

€ 24,99

LOVE THE GIVER MORE THEN THE GIFT


 

SASS

Catrice Adventskalender 2018 

’tis the season to be jolly!

Catrice Adventskalender 2018De volledige CATRICE #DIY adventskalender met grote verrassingen is het perfecte cadeau voor je beste vriendin, moeder of zus en alle andere beauty liefhebbers die graag iets nieuws proberen op het gebied van make-up. De liefdevol ontworpen doos bevat 24 trendy CATRICE producten in originele grootte en 24 papieren zak met vier verschillende ontwerpen en 24 gouden stickers, gewoon wachten om te worden samengebracht in een DIY mode om een adventskalender. Een kwalitatief hoogwaardige gezicht aan de verrassingen omvatten de populaire ICONails verf en veel meer grote, sommige exclusieve producten.

€ 34,99 bij Kruidvat

BELIEVE IN THE MAGIC OF CHRISTMAS


SASS

Charlotte Tilburry Adventskalender 2018

Chill mode on!

Charlotte Tilburry Adventskalender 2018

Charlotte’s Beauty Universe is de MUST-HAVE-adventskalender voor beauty van 2018. Verken Charlotte’s wereld van make-up en huidverzorging met een andere traktatie achter elke deur. Dit is Charlotte’s magische Adventskalender die gevuld is met de meest iconische, niet-alledaagse schoonheidspictogrammen ter waarde van € 252, waarmee je jezelf kunt trakteren. Trakteer jezelf of iemand anders op de ULTIMATE universele starter-set uit het ongelooflijke assortiment van Charlotte!

€ 185,00 bij Charlotte Tilburry

LET’S COZY UP IN OUR ONESIES


SASS

No7 Adventskalender 2018

Make it a December to remember!

No7 Adventskalender 2018

Wat is het leukste aan Kerst? Natuurlijk: samen zijn met familie, het bijbehorende eten, de kerstfeestjes en de borrels. Maar wat dacht je van de voorpret? Die begint bij de No7 25 Days of Beauty maar liefst 25 dagen van tevoren! Iedere dag mag jij namelijk één vakje openmaken waarin je een van onze fantastische producten zult vinden. Alles samen bevat deze set een waarde van meer dan € 100,- Zodat jij met Kerst alles hebt om op je best aan het kerstdiner te verschijnen. Pssst.. en niet stiekem meteen ieder vakje openmaken, de Kerstman ziet alles!

€ 39,99 bij BOOTS

PEACE, LOVE AND JOY


Dit waren slechts enkele voorbeelden van Adventskalenders, er zijn nog heel veel andere, en die zijn minstens zo leuk. Maar het artikel wordt te lang als ik ze allemaal met jullie moet delen.

Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

Welke Adventskalender vind jij het leukste?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

  Die van CT is zo mooi! 🙂

 2. Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

  Die van Essence vind ik echt geweldig, die gaat echt op mijn wishlist!

 3. Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

  Ik ben erg nieuwsgierig naar de adventkalender van Essence.

 4. Tatiana's Blog | Beauty Adventskalenders 2018

  Wat een mooie kalenders allemaal, met achter elk vakje een cadeautje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *