Beauty Trade Special in de Jaarbeurs Utrecht

by Tatiana

Een week geleden was Mieke van Miek’s Mind aanwezig op de Beauty Trade special in de Jaarbeurs te Utrecht. Vorig jaar mocht ik ook aanwezig zijn op dit event, maar dit jaar kon ik niet aanwezig zijn en ging Mieke in mijn plaats naar Utrecht. Zij neemt je in dit artikel mee hoe haar beleving was en wat er te zien was. Kijk je mee?

SASS

Rondleiding

Professional Beauty Product of the Year!

 

Tussen 10:00 en 10:30 werden we verwacht in het pers gedeelte van de Jaarbeurs. Na ontvangst van onze perskaart gingen we met een groepje naar de rest van de pers. Hier kregen we een korte introductie in het Beauty Atelier met een kopje koffie of thee. We werden welkom geheten door Frank Slangen en Greet Hoedeman van Beauty Trade Professionals.

Vervolgens werden we in groepjes gedeeld om te starten met de rondleiding langs de genomineerden van de ‘Professional Beauty Product of the Year’. Dat we in groepjes moesten was wel een beetje jammer, maar wel noodzakelijk omdat de groep vrij groot was. Maar liever had ik zelf gekozen in welke groep ik wilde.

De rondleiding ging vrij vlug. Er was ook zoveel te zien! We leerden kennis maken met allerlei merken, producten en personen.

SASS

De merken

Mooie producten van bijzondere merken!  

 

Allereerst starten we bij Essential. Ik had hier nog niet eerder van gehoord. Mooie producten, een blush en highlighter in 1, inclusief een brush in het doosje.

Bij Emani kregen we ook een korte uitleg over het merk en de producten. Vooral de brushes spraken me erg aan die ik zag liggen. Eentje was te gebruiken aan beide kanten, erg handig!

Van ZAO had ik nog niet eerder gehoord. De verpakkingen zijn gemaakt van bamboe en de producten kun je zelfs vervangen. Zelfs lipsticks en mascara’s hebben een refill systeem. Wanneer je mascara op is kun je het binnenste eruit halen en een refill plaatsen. Dat scheelt een hoop materiaal! Het materiaal wat er in zit is ook recyclebaar.

 

SASS

Gezamenlijke lunch

En nog wat andere merken!  

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special

Na deze rondleiding hadden we een gezamenlijke lunch. Naderhand kregen we de mogelijkheid om onze gang te gaan. Met een apart groepje gingen wij nog even de andere stands bezoeken.

Beauty Trade Special

Hieronder zie je nog enkele foto’s van stands die wij met zijn allen bezochten zoals Babor, Cenzaa, The Anti Aging Company en Care Cosmetics.

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special

Beauty Trade Special

Het was een hele informatieve en gezellige dag. Ik heb weer wat nieuwe merken en producten leren kennen. Een aanrader om te bezoeken.

Ga jij ook graag wandelen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

10 comments

Marijke 16 april 2018 - 11:16

Wat goed zeg, refill je mascara! Een hele goede ontwikkeling en dat zou mij echt over de streep kunnen trekken om het product te kopen.

Reply
Maddy - Meer met mama 16 april 2018 - 11:17

Wat leuk! Ziet er allemaal ook zo super mooi uit! En de lunch ziet er ook erg lekker uit;). Lijkt me leuk om een volgende keer naar toe te gaan!

Reply
Tiny 16 april 2018 - 11:25

Leuk om dit ook even te lezen en te zien 🌹

Reply
Joanne 16 april 2018 - 12:40

Dat ziet er leuk en gezellig uit! Tof om er zo’n foto verslag van te maken.

Reply
cassandra 16 april 2018 - 13:49

Echt super vet, hoorde al goede verhalen van Ciska. Zo jammer dat ik niet kon!

Reply
kaylee 16 april 2018 - 13:59

Tof dat je hier geweest bent! Leuk om te lezen allemaal! en een refill mascara.. BEN IK VOOR IN!

Reply
Nicole Orriëns 16 april 2018 - 16:52

Dit lijkt me een geweldige beurs voor beauty liefhebbers. Wat is er veel eigenlijk op dit gebied!

Reply
MC Kleuver 16 april 2018 - 17:22

Lijkt mij echt een walhalla voor vrouwen, haha. Leuk dat je een aantal nieuwe merken hebt ontdekt, deze ook gekocht?

Reply
Jamey 16 april 2018 - 19:59

Ik ben vorig jaar geweest en vond het toen ook een succes! Dit jaar helaas niet gered.

Reply
Merel 16 april 2018 - 20:20

Supertof om weer nieuwe merken te kunnen ontdekken. Die nagellak kleurtjes vind ik echt heel mooi. Gelijk nog meer zin in de zomer.

Reply