Tatiana's Blog | Beauty vs. Brain tag

Bij Femke kwam ik de Beauty vs. Brain tag tegen. Het is al weer een tijdje geleden dat ik een tag heb ingevuld, en ik vond deze wel erg leuk. Vandaar dat ik hen overnam. Leuk als afsluiter van de week. Lees je met me mee?!

1. FAVOURITE BOOK
Ik lees echt veel te weinig boeken om hier een goed oordeel over te geven. Eerlijk gezegd kijk ik veel liever films. Neem nou “Vijftig Tinten Grijs”, ik heb de film gezien. Maar hoe ervaar je datzelfde verhaal geschreven op 526 pagina’s? Of is dat juist de fantasie die de hoek om komt kijken!

Ik heb ooit een boek gelezen van Marianne Thamm, met de titel “Ik Zal Leven”, een waar gebeurd verhaal waar ik erg in op ging. Kijk hier voor het boek!

En natuurlijk mijn eigen boek he! Hoe verwaand het ook klinkt, het is wel mijn trots: “Onze Reis Door De Medische Wereld Van IVF”, bekijk het boek hier.

image

2. FAVOURITE QUOTE

“You can chase a butterfly all over the field and never catch it. But if you sit quietly in the grass it will come and sit on your shoulder.”

image

Dat is mijn favoriete quote ever, hoe kan je op een mooiere manier zeggen dat geduld beloond wordt!

3. ENGLISH OR MATH
Deze vraag is makkelijk 1+1=3, Engels dus. Ik had Wiskunde wel in mijn examen pakket zitten, maar het is niet echt mijn ding. Engels tja, doe de tv maar aan en je hebt het, overal wordt Engels gesproken. Je groeit er mee op. Maar soms zou ik wel willen dat ik een rekenwonder was.

4. SCIENCE OR ART
Pfffff deze is moeilijk! Art? Eigenlijk heb ik niets met kunst. Ik heb nog nooit voet gezet in een kunst galerie. Dan wordt het toch Science. Ik kijk vaak programma’s op Discovery, zoals bijvoorbeeld ‘How it’s made’, en meer van dat soort programma’s.

5. FAVOURITE CELEBRITY WITH A BRAIN
And the winner is … Sandra Bullock.
image

Naast het feit dat ik haar een leuke actrice vind heeft zij ook de brains. Ze studeerde aan de East Carolina University in Greenville, North Carolina. Ze onderbrak haar studie om te acteren. Ze vertrok naar Manhattan om audities te doen en had verschillende baantjes om intussen aan de kost te komen. Later pakte ze haar studie weer op en behaalde haar bachelor aan de East Carolina University.

Maar ik ben ook van mening dat een papiertje niet altijd alles zegt over je brains. Iemand kan wel heel slim zijn maar geen papieren hebben.

6. WHAT’S YOUR NERDY LITTLE SECRET?
Uhm nerdy? Ik denk dan dat puzzelen wel een beetje in de categorie nerdy hoort. Ik kan uren zitten met een streepjespuzzel of Sudoku zonder me een moment te vervelen. How nerdy is that?!

7. NAME FIVE MUSIC ARTIST OR ALBUMS THAT CHANGED YOUR LIFE.

Muziek dat mijn leven veranderd heeft? Dat soort invloed heeft muziek niet op mij. Ik heb muziek nooit mijn leven laten bepalen. Ik kan wel steun, troost of juist blijdschap vinden in de muziek. Dat ligt er ook weer aan in welke mood ik ben.

In de tijd dat we met IVF bezig waren luisterde ik vaak naar:

Celine Dion – Goodbye’s (The Saddest Word)

image

Klik op het plaatje om de video te bekijken!

Ik heb op dit nummer voor mijn moeder een filmpje gemaakt. Zie hier!

Kelly Coffey – I Would die for that.

image

Klik op het plaatje om de video te bekijken!

Ik ga een klein beetje vals spelen, maar bij deze 2 laat ik het.

Dit was al weer het einde van de Beauty vs. Brain tag! Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden! Wil je na het lezen de tag ook invullen, dat kan natuurlijk. Ik zou het leuk vinden als je mij dan even linkt.

Afsluiting BLOG

Gaan jullie voor Beauty of Brains?  


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Beauty vs. Brain tag

Tatiana's Blog | Beauty vs. Brain tag

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Beauty vs. Brain tag

    Ik zou echt voor science gaan haha, ik heb totaal niks met art en science vind ik soms nog wel interessant . Ik denk dat ik voor mijzelf meer voor de brains ga

  2. Tatiana's Blog | Beauty vs. Brain tag

    Wat een heerlijke tag is dit he, leuk dat je hem hebt overgenomen! Ja, science is het sowieso voor mij.. geweldig wat er steeds ontdekt en uitgevonden wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *