Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

Ik vind het werken met nagellak erg leuk. Alleen het moet wel netjes gebeuren. Daar heb je deze handige Liquid Nail Art Tape voor. Makkelijk te gebruiken bij het maken van een nail art, of bij het lakken. Nu kan ik vrij netjes lakken, maar als je dat niet kan, dan kun je hiervoor de Beautyill Liquid Nail Art Tape gebruiken. Een tijdje geleden vroeg Helen van Beautyill mij dit product uit te proberen. Kijk je mee!

Beautyill Liquid Nail art Tape

Beautyill Liquid Nail art Tape

Je brengt het aan op je huid en zodra de kleur veranderd kun je van start gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld peel off nail polish base of knutsel lijm is dit binnen no time droog! Want we willen mooie nagels, maar het moet uiteraard wel snel gebeuren!

━━━━ Beautyill – Helen ━━━━

Liquid Nail Art Tape

Ik was aangenaam verrast toen ik de roze, koraal en het mintkleurige flesje thuis mocht ontvangen. Wat een prachtige kleurtjes. Je zou bijna vergeten dat het geen nagellak is. En er zat een lief handgeschreven briefje bij. Ik kan het altijd erg waarderen als er tijd en aandacht wordt besteedt aan het inpakken, en dat zie je bij Helen zeker terug. Complimenten!

[easy-image-collage id=17182]

Beautyill Liquid Nail art Tape

Ik heb de Liquid Nail Art Tape gebruikt tijdens het stempelen. Ik bracht de Liquid Nail Art Tape aan op de nagels waar ik een stempel wilde aanbrengen. Laat de tape lekker opdrogen en leg intussen alles vast klaar om te stempelen. Zoals je ziet komt er bij het stempelen ook nagellak buiten de nagel. Nu heeft de Liquid Nail Art Tape dit allemaal opgevangen. Wacht niet te lang met het verwijderen van de tape. Doe dit zo snel mogelijk na het lakken.

Zoals je ziet heb ik ook een ruime hoeveelheid Liquid Nail Art Tape aangebracht. En dat wordt ook geadviseerd door Helen van Beautyill. Als je het aanbrengt en verwijdert volgens haar tips en regels dan kan er niets misgaan en werkt dit uitstekend. Ik heb al meerdere Liquid Nail Art Tapes mogen gebruiken, maar deze spant de kroon en is met stip mijn nummer 1.

Beautyill Liquid Nail Art Tape

De flesjes Liquid Nail Art Tape van Beautyill zijn verkrijgbaar in de Beautyill shop van € 8,99 nu voor € 6,99 met een inhoud van 10 ml. 

Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

Ben jij bekend met dit product? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

17 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Prachtige kleuren.
  Mooi resultaat 😉

 2. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Dankjewel voor je prachtige review! ❤
  Hoop dat je er lekker veel plezier van hebt bij je nail arts ?

 3. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Nee, dit product kende ik niet. Maar het zou echt iets voor mij zijn want ik kan er niks van, van nagellakken. Op deze manier zou het me misschien wel lukken.

 4. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Ik zie dit product vaker op Instagram voorbij komen maar ik wist nooit zo goed of het zou werken. Nu ik dit weet ga ik hier zeker eens naar op zoek!

 5. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Ze zijn echt heel fijn, ik heb er ook een paar en gebruik nooit meer iets anders 😉

 6. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Oh dit lijkt me eigenlijk best handig. Ziet er ook tof uit. Nu nog eens stoppen emt dat ellendige nagelbijten -_-

 7. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Wat is dit ontzettend handig zeg!! Ik ga er ook nog wel eens naast en dan is de keuze voor het verwijderen of laten zitten een dilemma. Verwijderen maakt het namelijk niet altijd mooier haha.

 8. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Wat grappig! Ik wist niet dat het zo werkte. Mss lukt het mij dan ook nog wel 😉

 9. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Wat handig! Ga ik snel eens proberen!

 10. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Je moet er eventjes handig in worden maar het is echt ideaal!

 11. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  ik ken het al, ik heb het nog in het grijs! maar ik moet zeggen dat ik hem weinig tot niet gebruik

 12. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Wat leuk dat je dit hebt mogen uitproberen! Ik ben hier al een tijdje benieuwd naar, zeker omdat het knoeipartijtjes voorkomt. Ook super dat het in leuke kleurtjes komt!

 13. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Kun je dit ook met je teennagels doen? MN vingers kan ik altijd prima lakken… maar m’n tenen …?

 14. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Weer wat geleerd. Nooit geweten dat zoiets als dit bestond. Erg handig.

 15. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Ik dacht op insta dat het lakjes waren hahahahaha maar nu ik je review lees is dit natuurlijk iets anders. Wat ontzettend handig zeg, wist hier het bestaan niet van!! Ik vind het zo moeilijk om mijn eigen nagels te lakken dus dit is misschien echt iets voor mij!

 16. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Lijkt me super handig wanneer je inderdaad wat speciaals met je nagels wilt doen zoals stempelen of nailart. Meteen weer netjes!

 17. Tatiana's Blog | Beautyill Liquid Nail Art Tape

  Voor de meiden die nagellak gebruiken erg handig. Ik gebruik alleen geen nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *