Tatiana's Blog | Bedroom Tour

Vandaag neem ik jullie mee voor een kijkje in mijn slaapkamer. Niet dat mijn slaapkamer zo bijzonder is, maar sinds kort heb ik in mijn slaapkamer een WALK-IN-CLOSET. En dat is toch wel een musthave van een echte fashionista, toch!?

Ik ben heel blij met mijn kast, maar vooral trots op mijn man. Hij heeft vlak na zijn operatie, gereedschap en materiaal bijeengezocht en is aan het werk gegaan, om dit voor mij te realiseren. Kijken jullie mee hoe het geworden is!?

Als jullie de video niet kunnen of willen bekijken, dan zijn hier onder ook wat gedetailleerde foto’s te zien.

Bedroom Tour 11

Nog voordat we de walk-in-closet ingaan heb ik in het slaapgedeelte mijn kaptafel staan. Mijn kaptafel staat er eigenlijk alleen voor de sier. Het bijbehorende krukje staat in mijn walk-in-closet, ik maak mij hier ook niet op. Mijn kaptafel is eigenlijk mijn nachtkastje.

Bedroom Tour 12

Naast mijn kaptafel heb ik een raam. Voor het raam heb ik wat prulletjes staan, en ook dit leuke houten hart met zwevend hartje. Waar je dit kan kopen? Jammer, maar deze kun je niet kopen. Er is er maar 1 van op de hele wereld, en mijn man heeft deze met de hand gemaakt.

Bedroom Tour 13

Naast het raam zien jullie 2 kastdeuren! Daarachter vinden jullie een groot deel van mijn (mooiste) schoenen collectie. Ik heb alleen geen foto gemaakt met de deuren open. Willen jullie dit alsnog graag zien?

Bedroom Tour 7

Als jullie nog een stapje opzij doen, dan zien jullie de scheidingswand van slaapkamer naar mijn walk-in-closet. Op deze wand hangen 2 grote lijsten die ik ooit eens bij de Action zag en toen erg mooi vond.

IMG_3256

Ik kan de ruimtes van elkaar scheiden door het gordijn dicht te doen. Het gordijn hangt aan een rail, gemaakt van koperen buis en knelfitting. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik koper accenten wil terugbrengen in de sfeer van mijn walk-in-closet.

Bedroom Tour 8

Aan de andere kant van de wand, ja jullie staan nu echt in mijn walk-in-closet hangt een grote spiegel en een letterbak. Zonder spiegel in mijn walk-in-closet kan ik echt niet. Ik wil, ik moet zien wat ik aantrek en of dat ook matcht.

Bedroom Tour 17

Als ik echt zo vaak van outfit heb gewisseld, dat ik er moe van ben, ga ik even lekker op het krukje zitten. Van daaruit heb ik ook overzicht op al mijn kleding en kan ik bekijken en nadenken wat ik aan wil.

Bedroom Tour 16

Deze laarsjes en reistas staan voor de sier in mijn walk-in-closet. Gewoon omdat ik ze mooi vind en het als geheel ook leuk vind staan. Een soort van finishing touch.

Bedroom Tour 9 copyBedroom Tour 15

Van de commode kon ik echt geen afscheid nemen, dus de voorwaarde van mijn walk-in-closet was dat deze er zeker weten in moest komen te staan. En dat is gelukt. Deze staat naast het andere raam. In de lades van de commode heb ik mijn make up en de nog te reviewen producten liggen. En bovenop mijn make-up kwasten, wat geurtjes en make-upjes en een trouwfoto.

Bedroom Tour 14

Ja mijn walk-in-closet heeft zelfs een raam. Dit is tevens een zithoekje geworden. Hier kan ik lekker zitten, een boek lezen of gewoon naar buiten kijken.

Bedroom Tour 5

Dan zijn we bij mijn kleding aangekomen! Ik heb 9 legplanken netjes ingedeeld. De onderste 2 planken zijn nog leeg. Ik heb echt waar 3 vuilniszakken vol weggebracht, er is dus weer ruimte voor wat nieuws. Ik heb alles netjes ingedeeld, hemdjes en t-shirts, spijkerbroeken rokjes en jurkjes, truitjes en vestjes en mijn huispakjes.

Bedroom Tour 2

Natuurlijk heb ik ook nog lingerie verborgen achter een deur. Mijn sokken en onderbroeken vind ik niet zo bijzonder om te zien, deze heb ik dus maar in manden gedaan. En mijn bh’s en bikinis liggen lekker verspreid op de bovenste verdieping van mijn lingerie afdeling.

IMG_3271

Bedroom Tour 1

Het allerbelangrijkste aan mijn walk-in-closet is denk ik wel het hang gedeelte. Ik had hiervoor echt te weinig ruimte/kapstokken en te veel kleding om op te hangen. Een pre was dus om in mijn walk-in-closet meer hangruimte te creëren. In mijn walk-in-closet wil ik graag werken met koper accessoires (dit moet ik nog doen). Vandaar het lucratieve idee om niet alleen het gordijn, maar ook mijn kleding op te hangen aan een koperen buis met knelfittingen. Ook mijn hangkleding heb ik netjes geordend, niet op kleur maar op soort. Jassen, colberts/blazers, vesten, blousjes en jurkjes.

Dit was mijn walk-in-closet!

Afsluiting naam Modern

Vonden jullie het leuk om een kijkje te nemen in mijn walk-in-closet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Bedroom Tour

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

9 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Bedroom Tour
  Fokko Veenstra

  Ik vind het heerlijk om te lezen dat je er zo van geniet.(merk het ook wel thuis,als ik je even kwijt ben,dan vind ik je daar hihi) het was me een waar genoegen deze voor jou te maken.
  P.s I Love You xxx

  1. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

   Nu nog een bijpassend kledingrek, mijn garderobe blijft zich uitbreiden.

 2. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Wouw dat is mooi gedaan zeg. Heeft je man mooi gemaakt en je hebt het erg mooi ingericht. Ziet er prachtig en chique uit. L♡ve it.

 3. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Prachtige indeling!
  Mooie details met het koperen accent.
  Nooit gedacht dat die knelfitting ook op deze manier gebruikt kunnen worden.
  Geweldig zo een grote ruimte.

  Xoxo

 4. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Say what? Een walk in closet…de droom van van iedere vrouw ! (uitzonderingen daargelaten) Wat een beauty van een kaptafel heb, en die laarsjes… geweldig!

 5. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Oooo…
  Dat is iedere dag genieten!
  Super mooi!

 6. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Ooooh wat heb je een heerlijke plek daar zeg, genieten <3

 7. Tatiana's Blog | Bedroom Tour

  Wat. Een. Prachtige. Slaapkamer.
  Niet normaal.

  Ik zit hier kwijlend te kijken naar de pracht en praal. Wat zul jij blij en trots zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *