Benefit defined & refined brows kit

Benefit is geen onbekende, op beauty gebied. Zeker niet als het gaat om de wimpers en wenkbrauwen. Al eerder was ik omver geblazen door de They’re Real! mascara van Benefit. Ik experimenteer graag met producten voor de wenkbrauwen om dé perfecte wenkbrauw te kunnen maken. Wenkbrauwen kunnen je gezicht maken of breken, vind ik persoonlijk! Tijdens mijn verjaardag werd ik ook verwend met de Benefit Defined & Refined Brows kit. En ik kan je vertellen dat ik heel blij was met dit pakje onder de kerstboom.

BENEFIT EN HOE HET ALLEMAAL BEGON … …

Benefit defined & refined brows kitDe geschiedenis van Benefit gaat ver terug, ‘WAY BACK, BACK INTO TIME’. Zo opende in 1990 niemand minder dan Henri Bendel de eerste counter in NYC. The House of Benefit is geboren onder de naam “Benefit Cosmetics”. Maar al vele jaren eerder ( in 1976 ), nog voordat ik geboren was, werd in San Fransisco de eerste kleine make-up shop opgericht door de 2 zussen Jean en Jane.

Benefit heeft ook haar eigen Benefit Brow Bar, waar je een wenkbrauwbehandeling kunt ondergaan. Dit zou echt iets voor mij zijn. Je kunt hier je wenkbrauwen laten verven, waxen en epileren. De producten van Benefit vind je exclusief bij Douglas. En in de filialen waar ze Benefit verkopen is ook een Brow Bar te vinden, zo ook in Groningen. Ja heus waar. En toch heb ik nog nooit zo’n behandeling laten doen. Waarom niet, vraag ik mezelf a. Je kunt een Brow Treatment laten doen voor € 25,- en dat vind ik helemaal niet duur.

Benefit defined & refined brows kitEr zijn 3 kits beschikbaar:

♥ Soft & Naturel Brows

♥ Bigger & Bolder Brows

♥ Defined & Refined Brows

Benefit defined & refined brows kit Ik heb de Defined & Refined Brows Kit, en in deze kit zitten de volgende producten:

♥ BROWVO! Conditioning Eyebrow Primer

♥ Precisely, My Brow Pencil

♥ Een tool die je helpt bij het tekenen van je wenkbrauwen

♥ De High Brow

Benefit defined & refined brows kit

BROWvo Conditioning Primer

De Browvo is een 2-in-1 product dat zowel gebruikt kan worden als primer onder de rest van de producten die je voor je wenkbrauwen gebruikt, maar ook als conditioner voor sterke en natuurlijke wenkbrauwen. Ik gebruik het product nog niet lang genoeg om te kunnen zeggen dat het mijn wenkbrauwen daadwerkelijk voller maakt, maar het kan natuurlijk nooit kwaad. Ik bedoel, volle wenkbrauwen zijn helemaal hot.

Als primer doet het zijn werking heel erg goed. Ik kom best veel buiten, en zeker met dit weer is het best moeilijk om je wenkbrauwen de hele dag mooi in model te houden. Sneeuw, wind, hagel en regen, met de primer kunnen mijn wenkbrauwen alles hebben zonder dat ik ze bij hoef te werken.

Benefit defined & refined brows kit

Benefit defined & refined brows kit

Eyebrow Tool

In de kit zit ook een hulpmiddel in de vorm van een toverstafje, dat je helpt om je wenkbrauwen in de goede vorm te tekenen. Hoe je dit moet gebruiken staat beschreven in de stap-voor-stap handleiding. Zelf gebruik ik het niet, omdat ik mijn wenkbrauwen eigenlijk alleen iets donkerder kleur, maar vrijwel mijn eigen vorm aanhou. Maar zeker voor beginners of als je wenkbrauw haartjes minimaal zijn kan dit een prima hulpmiddel zijn.

Benefit defined & refined brows kit

Precisely, My Brow Pencil

Normaal gesproken gebruik ik een poeder om mijn wenkbrauwen in te kleuren, omdat een potlood voor mij bijna altijd te donker kleurt. Maar bij deze was totaal niet het geval, en wat dat betreft ben ik helemaal omgeslagen. Dit is zeker 1 van mijn favoriete wenkbrauw producten geworden. Het tekent een hele mooie en zachte lijn, en je kunt er zelf ook heel simpel haartjes mee tekenen om de wenkbrauw een natuurlijk effect te geven. Aan de achterkant van het potlood zit nog een handig borsteltje waarmee je je wenkbrauwen in model kunt kammen.

Benefit defined & refined brows kit Benefit defined & refined brows kit

High Brow

De High Brow die in de kit zit is om highlight aan te brengen onder de wenkbrauw, en op deze manier geef je de wenkbrauw een liftend effect. Het is een zacht potlood, en je kunt het makkelijk blenden.

Benefit defined & refined brows kit Benefit defined & refined brows kit

Mijn waardering

Zoals ik in het begin al schreef vind ik de wenkbrauwen een belangrijk en essentieel onderdeel van het gezicht, en dus van de dagelijkse routine. Met die mening kan ik mezelf nog geen Pro noemen, maar ik weet wel wat ik wil, en ik leer en ontdek nog steeds. Elk item uit de kit zou ik apart kunnen waarderen, maar om het kort te houden: de hele kit is een blijvertje. De producten gebruik ik nu dagelijks en ik zou bijna kunnen zeggen dat ik niet meer zonder kan.

Benefit defined & refined brows kitIk hoop dat jullie wat hebben gehad aan mijn review. Nu ben ik ook heel erg benieuwd welke producten jij voor je wenkbrauwen gebruikt, en of je misschien van plan bent om deze, of 1 van de andere kits aan te schaffen.

Benefit defined & refined brows kit

afsluiting-tatiana

Wat is jouw favoriete wenkbrauw product?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Leuke set ?toch maar een keer een bezoekje brengen dan aan de brow bar. Ik zou zelf graag mijn wenkbrauwen willen laten tatoeëren, had ik maar een mooie Shape om ze zo alleen maar bij te moeten werken.

 2. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Ik wil ook heel graag deze set! ik vind het ook echt prachtig en veel natuurlijker ogen dan zo’n volle strakke dikke wenkbrauw

 3. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Wat een mooie set. Ik vind de verpakking ook echt cute

 4. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Wat een mooi kitje! Ik vind hem erg prijzig maar hij komt zeker op mijn wishlist

 5. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Leuk setje! ik wil mijn wenkbrauwen ook eens laten doen bij de brow bar. Benefit heeft echt mooie producten!

 6. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Als ik had geweten dat dit setje bestond had ik dit gekozen ipv mijn losse Precisely My Brow Pencil.
  Voor 11,00 meer zijn de Browvo en High Brow hele mooie extra’s!

  Happy Brows!

  Groetjes,
  Gonny

 7. Tatiana's Blog | BENEFIT Defined & Refined Brows

  Super leuk om te lezen. Ik heb het setje ook, maar dan in de blond versie. Ik weet het ik ben niet blond haha. Maar de kleur is koeler en dat past beter bij mij. Deze kleur ziet er echt perfect uit bij je huid en haar. Ik kan me voorstellen dat je er niet meer zonder kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *