Regenlaarsexpert Bergstein

Het is typisch een Nederlands weertje, en bijna niemand houdt er van. Regen! De ene druppel na de andere druppel valt uit de hemel. Maar laten we niet bij de pakken neer gaan zitten. Ook nu gaan wij er gewoon heerlijk op uit, met onze regenlaarzen aan. Gegarandeerd droge voeten met de Bergstein regenlaars! Want hè, wie de regenboog wil zien moet de regen trotseren.

 WACHT NIET TOT DE BUI OVER IS, MAAR DANS IN DE REGEN!

 

━━━━ ━━━━

Regenlaarsexpert Bergstein

Regenlaarsexpert Bergstein

Esmee heeft al heel wat regenlaarzen versleten, maar eigenlijk wilde zij ze nooit dragen. Ze vond het maar niets, en ze deden haar altijd pijn. Je weet wel, dat scherpe randje op de kuit. Toch wilde ik wel graag weer regenlaarzen voor haar hebben. Iedere moeder herkent dat vast wel, zodra er regen valt, en plassen zich beginnen te vormen, doen de kinderen niets liever dan er in springen. En zo komen ze altijd met natte sokken thuis. Daarom vind ik het best fijn dat ze altijd regenlaarzen heeft om aan te kunnen trekken. Dit keer heb ik gekozen voor Bergstein laarzen. In een hippe en vrolijke roze kleur.REGENLAARS ·BERGSTEIN·

Regenlaarsexpert Bergstein

Regenlaarsexpert Bergstein

Bergstein heeft regenlaarzen in allerlei verschillende kleuren en maten, genoeg keuze voor je kindje dus. De regenlaarsjes zijn van 100% natuurrubber en van binnen gevoerd met katoen, zodat de voeten van je kinderen zowel warm als droog blijven. Omdat het weer in Nederland niet altijd even betrouwbaar is, komen regenlaarsjes goed van pas.

Gemaakt van natuurlijk rubber, maar dan veel zachter en flexibeler dan de gemiddelde regenlaars. Hierdoor buigt de laars lekker mee en heeft mijn dochtertje geen last meer van haar hak of kuit. Ik gaf haar deze regenlaarsjes begin van de herfst cadeau. Bij het uitpakken kwam er een lieve dankbare en vooral blije lach tevoorschijn. Ze was er zo blij mee. Het eerste wat ze zei was: “Gaan we nu het weekend ook naar zee?” Ze heeft iets met water, en of het nou goed of slecht weer is, haar kun je altijd blij maken met een strandwandeling.

En dus trokken wij er op een regenachtige dag op uit, richting de zee. Aangekomen op het strand kon zij lekker ravotten en spelen aan en in het water, op en in het zand. Door de zachte en soepele zool merkte ik wel dat het vooral erg glad was op de stenen met alg. Dat is natuurlijk altijd al wat gladder, maar met deze laarsjes moet je wel extra uitkijken voor uitglijden. De laarsjes zijn echt super licht in gewicht en je voelt echt niet dat je wat aan hebt. Voor Esmee is dat wel fijn, want zij is snel moe of wil gewoon niet meer lopen. Maar daar hebben we die dag niets van gemerkt. De laars is ook wat korter dan de gemiddelde laars, en dus wordt het springen in diepe plassen iets minder aantrekkelijk ( voor de moeders ).

Super blij is ze met haar laarsjes, en regen of geen regen, zij wil haar regenlaarzen aan. Ik vind het alleen maar fijn, want zo kan zij lekker ongestoord ravotten en spelen in de plassen of in zand zonder dat ik bang hoef te zijn dat ze koude en natte voeten krijgt.


REGEN, CONFETTI UIT DE LUCHT

Regenlaarsexpert Bergstein

Toen ik Esmee vroeg of ze blij was met haar laarsjes kreeg ik een volmondige ja. En daar ben ik alleen maar blij om, want het is echt voor het eerst dat zij regenlaarzen wil dragen. En met zulke leuke laarsjes maakt het ook niet uit of het regent of niet, het staat hoe dan ook ontzettend leuk.  Ik vind het een groot voordeel dat de laarsjes zo licht en soepel zijn. Dat maakt het draagcomfort erg prettig. Een klein nadeeltje vind ik de gladde zool, die het ravotten toch weer iets beperkt.

De Bergstein regenlaarsjes koop je al vanaf € 27,95 bij de Regenlaarsexpert. Kijk voor alle regenkleding en regenlaarjes op de site van Regenlaarsexpert.

 

Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

Draagt jouw kindje regenlaarzen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

  Deze heb ik toevallig opgeslagen op mijn telefoon voor Benthe!! Ik vind ze zo leuk!! ??

 2. Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

  Dat is een goed bericht!! ,en ze staan ook nog eens heel leuk
  Zo kunnen de kinderen vrij spelen en rond dartelen

 3. Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

  Wat een leuke regenlaarzen! Ze is er volgens mij heel erg blij mee. Mooie foto’s ook

 4. Tatiana's Blog | Bergstein Regenlaars

  Haha, ik snap wel dat ze deze graag wil dragen, zo leuk én knalroze als ze zijn! Mooie foto’s hebben jullie gemaakt, heel sfeervol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *