Biomed Organics

by Tatiana
Biomed

Als het om beauty producten gaat, probeer ik producten te kiezen die bij mijn huid passen. Het merk Biomed Organics kende ik nog niet uit eigen ervaring. Tot ik de kans kreeg om vier producten uit te proberen. Het oogmasker, het wimperserum, het pure detox masker en de anti-dark-circles crème. Ik heb ze uitgebreid getest en de resultaten laat ik hier zien.

 

Onze producten voldoen aan de behoeften van alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en worden NIET op dieren getest.

 

Ons doel is om chique, natuurlijke huidverzorgingsproducten te creëren die zichtbare resultaten opleveren en volledig ondersteund worden door klinische proeven .

 

━━━━ BIOMED ━━━━

Biomed

– OOGMASKER – Forget Your Age Eyemask

Het Biomed oogmasker beloofd een resultaat van ongeveer 30% minder rimpels. Dat zou komen door de zogenaamde bio-fillings die in het product zitten, dat geeft een collageen effect zonder injecties. Of het ook zo is, dat weet ik niet. Ik heb het product namelijk niet gebruikt. Waarom niet?

Direct bij ontvangst van het product dacht ik dat het een verouderd product was, of een product dat te lang in een etalage in de zon heeft gelegen. De verpakking was geel verkleurd en niet zo mooi wit als de andere producten. Ik wilde het product toch een kans geven en haalde het uit de verpakking, ik kon zien dat het product nog niet eerder gebruikt was, netjes verpakt en geen gebruikssporen. Alleen ik kneep, en er kwam niets uit, alsof de tube leeg was, of hard door veroudering. Ik heb ervoor gekozen om het product niet te gebruiken, omdat ik geen product op mijn huid wil smeren dat al te lang ligt.

Om er zeker van te zijn dat ik er niet naast zat met mijn oordeel, heb ik reviews van andere bloggers bekeken, en zij waren wel te spreken over het product. En daarbij kwam de crème wel makkelijk uit de tube. Het is dus puur de tube die ik gekregen heb die niet goed is. Dat maakt het niet minder erg, want nu heb ik het product gekregen om te testen, maar jij had het product ook opgestuurd kunnen krijgen, nadat jij het besteld had. Daarom heb ik er ook voor gekozen, om dit ook eerlijk met jullie te delen. Ik had het product ook weg kunnen laten uit deze review, of een nieuwe kunnen aanvragen, maar Biomed heeft dit product naar mij opgestuurd om te testen, en dit is het resultaat.

Het Biomed forget your age eye mask kost € 15 voor 15 ml inhoud.

– OOGCREME – Circle Cure

Door deze crème verminderen de donkere kringen rondom de ogen. Nu heb ik daar niet heel extreem veel last van, maar ik was wel nieuwsgierig of dit product ook echt werkt. Ik merk wel dat mijn uitstraling na een tijdje gebruik veranderd is in een frisse look. En daar doe ik het natuurlijk voor. Geen tekenen van stress te zien in mijn gezicht. De crème is vrij dun en trekt redelijk snel in de huid. Aanbrengen van de crème doe je op een gereinigde huid, tweemaal daags rond de ogen in masseren.

De Biomed Circle Cure kost € 25 voor 15 ml.

– MASKER – Pure Detox Mask

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op maskertjes! Dit koele Pure Detox Mask is speciaal ontwikkeld om de huid te zuiveren en te beschermen, vooral voor de meer vette gebieden van de huid. Met veelvuldig gebruik kan de textuur van de huid aanzienlijk worden verbeterd en verfijnd, en terugkeren naar zijn natuurlijke uitstraling. Het masker voelt aan als een soort kleimasker, wat ik persoonlijk fijn vind voor mijn huid. Na gebruik van het masker voelt mijn huid zacht aan. Het is een effectief masker die in verhouding tot andere maskers maar weinig tijd nodig heeft om in te werken. Dit masker hoef je maar 5 minuten te laten zitten, voordat je het kunt afspoelen.

De Biomed Pure Detox Mask kost € 15 voor 40 ml.

– SERUM – Lushes Lashes

Als jullie mij al wat langer volgen weten jullie dat ik al meerdere wimper serums heb geprobeerd, de één met een oogverblindend resultaat en de ander met weinig effect. Ik heb het idee dat het Biomed Wimper Serum weinig doet voor mijn wimpers. Maar natuurlijk heeft het op iedereen een andere werking. Het komt misschien ook omdat ik me vastklamp aan het wimper serum die ik op dit moment graag gebruik, en waarbij de resultaten erg goed zijn. Om bij het Biomed Wimper Serum het beste resultaat te zien, moet je het op zijn minst 42 dagen de tijd geven.

De Biomed Lushes Lashes kost € 50 voor 4 ml.

━━━━ ♡ ━━━━

Over het algemeen ben ik een beetje teleurgesteld. Maar dat komt puur omdat het oogmasker het eerste product van de 4 was die ik opende. Dat was dus als het ware mijn eerste indruk, het visitekaartje van Biomed. En ik vind het erg jammer, omdat ik over het algemeen alleen maar positieve reviews lees van collega bloggers. Eerlijk is eerlijk, dit is mijn mening en niet alles kan positief zijn. Alle reviews krijgen mijn eerlijke mening.


De producten van Biomed zijn online verkrijgbaar in de Online Pharmacy van Biomed.

Vind je het leuk om de hoogte te blijven dan kun Biomed ook vinden en volgen op INSTAGRAM en FACEBOOK.


 

Ken jij de producten van Biomed? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

12 comments

Joanne 23 oktober 2017 - 15:24

Jammer dat je niet zo enthousiast bent. Maar een eerlijke review & mening is natuurlijk veel belangrijker! 🙂

Reply
Chantal 23 oktober 2017 - 15:35

Wat jammer dat je minder enthousiast bent! Ik had denk ik de oogcreme ook als eerste geopend. Ik ben zelf nog opzoek naar een goede.

Reply
Hanneke 23 oktober 2017 - 15:38

Tof dat je eerlijk bent! Krijgen wij in ieder geval een waardige review te zien. Producten zien er wel mooi uit!

Reply
Manon 23 oktober 2017 - 19:23

Ik heb weleens een serum van dit merk geprobeerd. De lushes lashes ook ! Bij mij deed het toen ook niet veel

Reply
Rory 23 oktober 2017 - 21:54

Goede en oprechte review. Dat is alleen maar goed denk ik. Ook begrijp ik heel goed dat het gevoel anders is na je er ervaring met de eerste oigcrème. Het is op zijn zachts gezegd niet zo handig van ze. Ik ken het merk overigens niet.

Reply
Maaike 24 oktober 2017 - 07:37

Wat zonde dat je een verkeerd product hebt gekregen. Juist omdat de rest wel prettig klinkt. Een eerlijke review vind ik trouwens fijn, anders kan je net zo goed niet schrijven denk ik.

Reply
Julia -Juulswinkeltje 24 oktober 2017 - 09:10

klinkt niet super veelbelovend.goed dat je eerlijk bent en natuurlijk reageer iedereen anders op de producten.

Reply
Ma Chérie D 24 oktober 2017 - 09:33

Ik heb nog nooit voor dit merk gehoord. Ik ben blij dat je zo eerlijk zijn.

Reply
Nicole Orriëns 24 oktober 2017 - 12:53

Jammer dat het product tegenviel zeg. Maar dank voor de fijne review.

Reply
Judith 24 oktober 2017 - 13:42

Jammer dat het tegenviel, zoals je zegt het is voor iedereen natuurlijk anders

Reply
Rachel 24 oktober 2017 - 23:10

Wat een prachtige review heb je geschreven, heel eerlijk naar je volgers toe! jammer dat het tegenviel!

Reply
Nathalie - Volgmama 25 oktober 2017 - 15:19

Jammer, ik ben wel opzoek naar een fijne oogcrème. De producten van Biomed heb ik nog nooit gebruikt. Fijn dat je er eerlijk over bent. Heb je een andere die je aan kunt raden?

Reply