Bioré

In de eerste Bluxbox van dit jaar zat een pakketje van Bioré. De diep porie reinigende combi-strips. Bioré is een merk overgewaaid uit Amerika, waar veel celebrities het gebruiken, en zeer tevreden over zijn! Ik was daarom heel enthousiast toen ik dit ook kon proberen. Dus beste Dutchies, say Hello to Bioré en Bye Bye to dirt!

SASS

Bioré

bye bye mee-eters!

Bioré

Tatiana's Blog | Bioré diep porie reinigende combi-strips
Bron: https://www.instagram.com/p/BqKnC7ijK_r/

Sommige mensen zijn gezegend met een prachtig huidje zonder onzuiverheden. Een voorbeeld daarvan is de prachtige redhead Madelaine Petsch. Bekend van “Riverdale” en ambassador van Bioré. Jammer genoeg heb ik niet zo’n huidje, of van dat prachtige rode haar, en zo’n mooie brede lach. Ik moet mijn huid goed en dagelijks verzorgen, wil ik haar er gezond en stralend uit laten zien. Dus ben ik heel benieuwd naar wat deze strips met mijn huid doen.

Het pakketje bevat een reinigende combi-pack met twee verschillende strips voor je gezicht, neus en kin. De magneetachtige werking van de strips zorgt ervoor dat het goed hecht aan de mee-eters en diep verstopt vuil. In slechts 10 minuten wordt het wekelijks opgebouwde vuil verwijderd. Bij regelmatig gebruik worden het aantal verstopte poriën en het ontstaan van nieuwe verstoppingen verminderd.

  • Olievrij
  • Dermatologisch getest
  • Hypoallergeen

SASS

Diep Porie Reinigende Combi-Strips

 

vecht tegen onzuiverheden 

Bioré

De Diep Porie Reinigende Combi-Strips zijn te gebruiken voor je neus en je kin. Ook kun je ze gebruiken op je voorhoofd zoals op het plaatje als je daar juist last hebt van vuiligheid etc. Het gebied rond de neus en het voorhoofd, wat we kennen als de T-zone. Mijn huid is hier wat vetter dan de rest van mijn gezicht. Bioré reinigt slimmer, niet harder. De porie strips reinigen tot diep in de poriën en bestrijden onzuiverheden bij de kern. Voor een stralende huid en schone poriën.

Ingrediënten :

POLYQUATERNIUM-37, SILICA, WATER, GLYCERIN, POLYSILICONE-13, PEG-12 DIMETHICONE, TITANIUM DIOXIDE, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, STEARYL GLYCYRRHETINATE, METHYLPARABEN.

SASS

Hoe het werkt

Stap voor stap

Bioré Bioré

Hoe te gebruiken 

℘ Als eerste haal je de strip uit de verpakking. Deze buig je om zodat de spleten loskomen.

℘ Was en reinig je gezicht, en maak je neus nat. De strip plakt namelijk niet op een droge huid.

℘ Verwijder het plastic van de neusstrip en plak met de gladde zijde op de neus en druk goed aan op de huid.

℘ Laat de strip ongeveer 10-15 minuten drogen tot de strip hard aanvoelt zoals papier-maché.

℘ Verwijder langzaam de strip door deze van je neus, vanaf de randen naar het midden, los te trekken.

℘ Achtergebleven restjes op je huid kunnen gewoon worden afgespoeld.

Let op 

Gebruik de neusstrips alleen op de neus en de gezichtsstrips niet rondom de ogen. Vermijd gebruik op de gevoelige huid zoals, acne aangedaan, gezwollen, verbrand of te droog. Vermijd ook wanneer de huid gevoelig is voor pleisters of peel-off gezichtsmaskers. Verwijder de strip zodra je merkt dat deze stijf wordt. Gebruik niet vaker dan om de 3 dagen.

 

Verkrijgbaarheid en Prijs

 

De producten van Bioré zijn onder andere verkrijgbaar bij: Trekpleister, Bol.com, DA, Etos en Kruidvat. De diep porie reinigende combi-strips kun je online bestellen voor € 10,89.

Ik vind de strips heerlijk om te gebruiken. Er kwamen bij mij geen meeeters vrij (omdat ik die vrijwel niet heb) maar het gaf na die tijd wel een fijn gevoel.

 

Tatiana's Blog | Bioré diep porie reinigende combi-strips

Heb jij ze al eens gebruikt?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Bioré diep porie reinigende combi-strips

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Bioré diep porie reinigende combi-strips

    Ik had vroeger altijd de strips van de action maar ineens waren die niet fijn meer, ze bleven niet meer plakken. Dit lijkt me dan wel een goed alternatief

  2. Tatiana's Blog | Bioré diep porie reinigende combi-strips

    Madelaine Petschis zoooooo mooi 😭❤ Ik houd echt van haar (en haar rollen, vooral die in Riverdale)! Ik gebruik vrij vaak poriënstrips, volgens mij heb ik deze ook liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *