Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS

Jaarlijks adviseert het Voedingscentrum ons om voldoende groente en fruit te eten voor een goede gezondheid. Elk jaar weer blijkt echter uit onderzoek dat een groot deel van de Nederlandse consumenten het dagquotum van 250 gram groente en 200 gram fruit niet haalt. Ook in de media zie je de afgelopen jaren steeds vaker artikelen en tips over hoe je meer groente en fruit zou kunnen eten. Alles wijst erop dat het niet eenvoudig is om dagelijks een gezonde hoeveelheid groenten en fruit binnen te krijgen. Gelukkig heeft Biotona een oplossing waarmee je de tekorten gemakkelijk aanvult.

SASS

Supergezond voor ouders en kinderen 

Bezorgde ouders 

Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS

De meeste Nederlanders zien het belang van voldoende groente eten echt wel in, maar het lukt ze niet de voorgeschreven hoeveelheid binnen te krijgen. Bovendien vinden veel ouders (ca. 50%)* het lastig om kinderen voldoende groente te laten eten en maken ze zich zorgen over de gezondheid van hun kroost. Kinderen lusten nu eenmaal niet alle groente of eten niet graag een bord vol groente leeg. De ouders zelf hebben vaak ook nare herinneringen aan het moeten eten van groente als spruitjes, witlof, zuurkool of andijvie en willen dit hun kids niet aandoen. Kortom, het kost veel moeite om deze gezonde gewoonte vol te houden. Met fruit ligt het weer anders, dit wordt graag gegeten, maar ook snel vergeten.

SASS

Waarom zoveel groente en fruit?

Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITSGroente en fruit zijn belangrijk voor een gezond lichaam. Ze zijn rijk aan antioxidanten, vitaminen, mineralen, vezels en andere fytonutriënten die het lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Vitamine C en E bijvoorbeeld ondersteunen het immuunsysteem en ijzer speelt een essentiële rol bij de bloedaanmaak. Magnesium is goed voor het hart, kalium is goed voor de bloeddruk en calcium is belangrijk voor de botopbouw. De oplosbare vezels in groene groente houden het cholesterolgehalte laag en de niet oplosbare vezels zijn goed voor de spijsvertering. We moeten er dus voor zorgen dat we deze gezonde stoffen dagelijks binnenkrijgen.

*Bronnen: Gezondheidsnet, Blauw Research april 2017, Smoothies, Shakes & Juices (Biotona)

SASS

Biotona Supergreens en Superfruits
Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS

Voor iedereen die niet voldoende groente of fruit binnenkrijgt, is er een slimme oplossing:

Biotona Bio Supergreens Raw. Dit groene poeder is samengesteld uit de beste biologische groene voeding als tarwe- en gerstegrassap, groene algen, zeewier, groene groenten, moringa en matcha poeder. Biotona Supergreens Raw zijn rijk aan fytonutriënten, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Wie dagelijks een à twee theelepel (5-10g) toevoegt aan een smoothie, shake of sapje verzekert zich van een ultragezonde toevoeging aan de dagelijkse voeding.

SASS

Verkrijgbaarheid en prijs

 

Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITSBiotona is verkrijgbaar bij Holland & Barrett en via hollandandbarrett.nl

• Biotona Bio Supergreens Raw € 28,00 (200 gr)

• Biotona Bio Superfruits Raw € 38,00 (200 gr)

 

Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS

Wat drink jij? Wat drinken jouw kinderen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | BIOTONA SUPERGREENS & SUPERFRUITS

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *