Black Casual Coat van Light In The Box

Light In The Box

Er staat vandaag weer een outfit online, en nu een heerlijk winters outfit! Ik vertel jullie graag wat meer over de Black Casual Coat van Light In The Box .

Black Casual Coat van Light In The Box 

Light In The Box - Damesjassen & trenchcoatsLight In The Box is een winkel waar je wereldwijd online kunt winkelen voor lage prijzen. De jas die ik jullie vandaag laat ziet komt uit de categorie Damesjassen & Trenchcoats. Het is een eenvoudige wollen winterjas, casual met een ronde hals maar niet heel dik. Daarvoor niet geschikt voor strenge winters of de echte koukleum.

Light In The Box - Damesjassen & trenchcoatsIk draag de jas hier in combinatie met de wrangler body bespoke jeans. Deze broek kennen jullie misschien wel van Serena Verbon, het is 1 van haar favoriete items, en eerlijk gezegd ook het mijne. Maar dat allemaal even terzijde. Het outfit zoals ik dat vandaag laat zien is echt zo casual als het maar kan. Ik draag hierbij mijn cognac kleurige laarzen met riempjes, ik heb ze al jaren en ze lopen zo ontzettend lekker. Bewust laat ik jullie de hals zien zonder hierbij een sjaal te dragen. Het liefst draag ik de jas met sjaal omdat de ronde hals mij anders wat te koud is. Wat bijvoorbeeld erg leuk is, en wat de jas gelijk een chiquere uitstraling geeft is een bontsjaaltje.

Het is een wat langer model met een ronde hals en een gouden ritssluiting die schuin afloopt. Het model van de jas is getailleerd met zakken aan de voorkant. De jas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs, online te bestellen via de volgende link voor slechts € 28,41.

Light In The Box - Damesjassen & trenchcoats

Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The BoxDe jas is niet helemaal wat ik er van verwacht had. Ik heb de jas expres een maat kleiner besteld. En toch vind ik hem voor mij nog wat aan de grote kant, en minder getailleerd dan ik had gehoopt en verwacht. Ik ben heel benieuwd wat jij van de jas vindt. Heb jij al eens besteld bij Light In The Box?

afsluiting-tatiana

Wat voor jas draag jij ’s winters?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

10 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Mooi hoor! Ik heb een groene parka maar met mijn buik nu kan het nog maar net haha

 2. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Ik vind het een mooie jas ,en hij staat je heel mooi
  Ja ik zou het niet bestellen ,ondanks die mooie prijs
  Zo vind ik het leuk voor jonge vrouwen .maar niet voor mijn leeftijd het kan natuurlijk wel maar ik vind het meer een jas voor het voorjaar ,dan kan je het dragen met een leuke sjaal
  Het komt ook een beetje door de ronde hals
  Ik twijfel voor mij zelf
  Zoals jij het draagt vind ik het heel mooi

 3. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Ik zou een blauwe kleur kiezen, doet wat meer in je gezicht.
  Het model is leuk, alleen mis ik een stiksel ad voorzijde,die de vorm van een jaszak weergeeft, nu zie je alleen “klepjes”/ flapjes.
  iets korter zou je pittiger staan, daar heb je wel een mooi model voor.
  ik ben kritisch…..

 4. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Heel toffe jas! Echt net wat bijzonderder dan een normale jas, vind ‘m heel leuk. Gave laarzen draag je ook! Malou x

 5. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Leuke outfit meid! Ik vind het jasje echt heel stoer!

 6. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  Wat jammer dat hij groot uit valt. Jij bent net als ik heel petite en dan is het altijd moeilijker om iets te vinden dat past. Wel een heel leuk model het jasje!

 7. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

  viet vieuw, meer kan ik niet zeggen. ben telkens weer onder de indruk van je creaties en foto’s
  Keep On Doing This Xxx

  1. Tatiana's Blog | Black Casual Coat van Light In The Box

   Dank je wel! Lieve comments zijn altijd leuk. Maar om het van jou te horen doet me toch wel wat. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *