Black Friday Oh My Bag Amsterdam

O My Bag Amsterdam biedt wederom 0% korting tijdens Black Friday! Net als vorig jaar verlaagt het Nederlandse tassenmerk geen prijzen, maar zet het weer een stap in de richting van en toekomst voor circulaire mode.

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

 

⊱  Black Green Friday

 

Black Friday Oh My Bag Amsterdam

 

O My Bag vindt dat Black Friday staat voor consumentisme en – daar veel modeproducten snel op de vuilstort belanden – overconsumptie. Bijdragen aan fast fashion tradities past niet bij de merkwaarden van O My Bag en daarom doet het merk voor het tweede jaar op rij niet aan kortingen. Waar voorheen de Black Friday-inkomsten aan sociale doelen werden gedoneerd, wil het bedrijf in deze tijd van het jaar uit principe geen kortingen meer invoeren en moedigt O My Bag klanten aan om in plaats van een nieuwe aankoop te doen, tweedehands te winkelen of oude tassen weer in te leveren.

Uiteraard blijft O My Bag wel gewoon de reguliere donaties aan sociale doelen doen. Als onderdeel van het eigen 1%-programma, ondersteunt O My Bag nog steeds jaarlijks verschillende LGTBQ+, vrouwenemancipatie en onderwijsprojecten in India. Het merk heeft zich daarnaast verbonden aan het steunen van het Living Wage-project, dat de bijdrage aan eerlijke lonen van al zijn partnerfabrieksarbeiders garandeert. Dit betekent dat elke O My Bag-aankoop hoe dan ook bijdraagt ​​aan positieve verandering, ongeacht de tijd van het jaar.

 

 

Koop beter, koop pre-loved

 

Black Friday Oh My Bag Amsterdam

 

In plaats van kortingen wil het merk focussen op de Pre-Loved en Perfectly Imperfect collecties. De Pre-Loved Library is de afgelopen jaren actief gepromoot door O My Bag. Het betreft hier de tweedehands items die door klanten zijn teruggebracht en tegen een gereduceerde prijs worden doorverkocht. Elke tas heeft een verhaal en O My Bag wil er zeker van zijn dat het een mooi verhaal is. Dit initiatief is een geweldige manier gebleken om de ecologische voetafdruk te verkleinen en gebruikte tassen een tweede kans en nieuwe liefde te geven.

Daarnaast introduceerde O My Bag vorig jaar de Perfectly Imperfect-collectie. De tassen in deze collectie zijn niet eerder gebruikt, maar vertoonden productiefoutjes zoals lichte krasjes of verkleuring. Waar anderen soortgelijke tassen weggooien omdat deze niet in de normale verkoop kunnen, biedt O My Bag deze tegen een gereduceerde prijs aan. O My Bag zoekt continu tasseneigenaren die een tas op waarde schatten en deze inclusief onvolkomenheden koesteren.

Klanten worden aangemoedigd om oude O My Bag-producten die ze niet meer gebruiken terug te sturen. Zo krijgen zij 20% korting op nieuwe artikelen en kan O My Bag de circulaire economie stimuleren doordat klanten gemotiveerd worden om hun kasten op te ruimen en nog bewuster om te gaan met hun aankopen.

O My Bag laat zien hoe je Black Friday een beetje groener kunt maken. Doe mee met O My Bags Green Friday op omybag.nl en draag bij aan de circulaire toekomst van de mode.

 

 

Over O  My Bag

 

Black Friday Oh My Bag Amsterdam

 

Eigenaresse Paulien Wesselink begon 10 jaar geleden als pionier in fair fashion met een reis naar India. Haar missie is even simpel als ambitieus; changing the world, one bag at a time. Zo gemakkelijk bleek dat niet. Duurzame partners vinden was moeilijk, maar ze vond uiteindelijk productiepartners die de makers van goede werkomstandigheden voorzien. Ook ontdekte Wesselink de mogelijkheden voor milieuvriendelijker gelooid leer. Inmiddels zijn de tassen van O My Bag niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het assortiment groeide van 5 naar meer dan 100 tijdloze ontwerpen. O My Bag ontwikkelde zich in de tussentijd tot een internationaal fair fashion-merk – met meer dan e0 medewerkers en ruim 400 verkooppunten – verspreid over 28 landen. De komende jaren gaat O My Bag doen wat nodig is om het toonaangevendste fair fashion-merk van de wereld te worden en is in het bezit van het B Corp certificaat. Met het reduceren van de eigen footprint, het nog verder verbeteren van de supply chain en een toegewijde focus op women empowerment, wil O My Bag in 2030 meer dan 100.000 levens positief beïnvloed hebben. Een ander doel is het creëren van werk voor vrouwen in hogere posities, voornamelijk in het productieland India.

Tatiana

Ik hou wel van een beetje een groenere wereld. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Black Friday? O My Bag Amsterdam maakt

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *