Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

Op de blog van Des kwam ik de Blogger Love Tag tegen. Aangezien het al heel lang geleden is dat ik een tag heb ingevuld, neem ik deze graag over.

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?

De eerste blog die ik las was van Serena, Beautylab. Destijds volgde ik haar blog iedere dag. Toen ik uiteindelijk zelf begon met bloggen ben ik een hele tijd gestopt met haar te volgen. Niet omdat ik haar ineens minder interessant vond, maar ik begon wat minder bekende blogs te volgen. En dat doe ik nog steeds. Maar ook de laatste tijd bekijk ik haar blog weer wat vaker.

Serena Beautylab

Favoriete beautyblogs

Beautyblogs, ohhh dat zijn er nog al wat. Ik lees graag beautyblogs, en dat kunnen verschillende zijn, zoals nagellak, high end merken, budget. Daarom is het ook lastig om te kiezen. Maar als ik een nagellak blog moet noemen is dat zonder twijfel Nailtalk. Zij heeft de meest geweldige nagels, en dat laat ze ook zien. Geen wonder dat zij 12,5 K volgers heeft op Instagram.

Iets waar ik heel slecht in ben is het maken van mooie ooglooks. Ik heb inmiddels een brief geschreven naar Sinterklaas en de Kerstman of 1 van de 2 mij de gave kan schenken om dit te kunnen. Nog even afwachten dus! Iemand die dit doet alsof het niets is, dat is toch wel Kimterstege. Op haar instagram account zie je ooglooks voorbij komen waar je u tegen zegt. Natuurlijk vergeet ik nu heel veel blogs die ik dagelijks bezoek omdat ze allemaal op hun eigen manier uniek zijn.

Nailtalk Instagram

Foto: Nailtalk

Kimterstege Instagram

Foto: Kimterstege

Beste blogvrienden

Hmmmm … wanneer is iemand een vriendin? Ik noem een blogger niet snel (meer) vriendin. In de wereld van bloggen is haat en misgunnen aan de orde van de dag. Maar natuurlijk is dat niet bij iedereen zo, er zijn ook bloggers die elkaar helpen. Alleen door ervaring heb ik wel geleerd om bloggen en privé zoveel mogelijk apart te houden. Ik laat niet iemand zomaar toe in mijn privé leven, tenzij dat plekje echt verdiend is.

Noem een blog die je overhaalt tot het kopen van dingen

Dat is heel makkelijk, dat zijn er zoveel. Ik vind het altijd erg leuk om Angela te volgen op haar instagram account Ilovebudgetmakeup. Bij haar zie je echt leuke budget make-up voorbij komen. Helen van Beautyill maakt prachtige foto’s, eigenlijk maakt het dan niet eens uit of een nagellak ook echt de kleur heeft die ik zou willen. Als ik haar foto’s bekijk denk ik direct aan kopen.

Instagram Ilovebudgetmakeup

Foto: Ilovebudgetmakeup

Instagram Beautyillnails

Foto: Beautyill_nails

Vijf blogs die iedereen zou moeten lezen en inspireren

Heel veel, maar dat ligt natuurlijk ook aan je persoonlijke interesses. Blogs die ik graag volg zijn: Gekopmakeup van Mariëlle, Inspiiredbylife van Manon, Melikebeauty van Melike. En zo zou ik nog wel even door kunnen gaan.

Favoriete manier om blogs te lezen:

’s Ochtends tijdens mijn kopje koffie lees ik het liefst even, maar niet iedereen heeft dan al wat nieuws geplaatst. Vaak als mijn dochtertje ’s avonds op bed ligt ga ik nog even iedereen bij langs en lees ik al het nieuws in Blogland.

Wat is je favoriete lay out?

Oh dat is een lastige. Wat dat betreft ben ik voor mijn eigen lay out altijd zoekende en nooit echt tevreden. Maar welke lay out is mijn favoriet? De lay out van de blog van Laura vind ik erg mooi. Maar ook als ik zelf deze lay out zou hebben, zou ik bepaalde dingen anders doen. Zoals ik al zei, wat dat betreft een echte perfectionist.

Lay out Laura Ponticorvo

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?

De makkelijkste vraag uit deze tag. Met stip op nummer 1: Tutje. De manier waarop zij schrijft, tovert een lach op het gezicht van iedereen in de meest chagrijnige bui. Ik moet al lachen als ik een review lees over een kleur nagellak, laat staan een boek van op zijn minst 200 pagina’s. Als zij een boek zou schrijven, kinderboek, biografie of thriller, ik zou hem kopen en in 1 avond uitlezen.

En met dit antwoord zijn we alweer aan het einde gekomen van deze Blogger ♥ ♡  TAG. Wie de oorspronkelijke bedenker van deze tag is weet ik niet, daarom heb ik de persoon genoemd waarvan ik de tag heb overgenomen. Neem je de tag van mij over, dan zou ik het leuk vinden als je mij ook even noemt.

afsluiting-tatiana

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

12 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Ahhh super dat ik hierin mag staan, echt heel lief en een mooi compliment dankjewel!!! ??

 2. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat geweldig dat ik tussen deze fantastische bloggers sta! Erg leuk dat je mij hebt gekozen 🙂 Dank je!
  Leuke tag!

 3. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Hier ook een zeer vereerde blogger! Jee mens, ik ben er stil van. Wat een groot compliment, dankjewel!

  En inderdaad, Nailtalk heeft de mooiste nagels van het Westelijk Halfrond. Het is dat ze zo aardig is, anders was ik haar al eens te lijf gegaan met een knipper. Maar dat weet ze. 🙂

 4. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Suuuuper lief hihi, dankjewel <3 Leuke tag ook zeg, maar moeilijk kiezen!

 5. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat super leuk dat je dit doet! 🙂
  (en ik heb weer wat nieuwe blogs te lezen)

 6. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Leuk om te lezen. Melike vind ik echt een leuke blogger en ook heel sympathiek.
  Ja, in bloggersland stoot je je hoofd af en toe nog steeds aan mensen die op het eerste oog aardig leken en dan…Ik weet er helaas ook alles van.. pff… 🙂

 7. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Leuke Tag om te lezen! Ik vind Laura Ponticorvo erg leuk, moet eerlijk zeggen dat ik al heel lang niet meer op haar website heb gekeken, omdat ik alleen haar vlogs via youtube kijk. Je hebt heel wat leuke bloggers benoemd en ik voel me vereerd dat je mij ook hebt vernoemd daar ben ik je dankbaar voor <3

 8. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat een leuke tag! En ook heel mooi ingevuld. Kan je antwoorden grotendeels ook beamen. En ik heb weer wat leesvoer van de paar blogs die ik nog niet ken 🙂

 9. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat ongelofelijk lief dat je dit over mij schrijft. Ik vind het zo lief dat je hierbij aan moet denken en ik ben je zo dankbaar voor het compliment. Het blogwereldje kan soms heel leuk zijn en soms ook niet. Tenminste ik was best naïef in het begin en heb helaas al wel eens minder leuke bloggers meegemaakt, niet dat hun blog niet leuk was maar hun gedrag tegenover mij. Ik ben daarom zo blij dat er ook bloggers als jij zijn die ik heb mogen leren kennen! Heel erg bedankt nogmaals!

 10. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat leuk om te lezen, en voor mij ook om nieuwe blogjes te ontdekken! 🙂 Lekker doorklikken nu, haha! ♥

 11. Tatiana's Blog | Blogger ♥ ♡ TAG

  Wat lief Tatiana dat je bloggers in het zonnetje zet! Melike is ook een blog die ik volg daarnaast is het ook een hele lieve meid met een goed hart! En gunt zij ook andere iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *