Tatiana's Blog | Boeken Bagage

Al vaker heb ik gezegd dat ik meer wil gaan lezen, want ik lees veel te weinig. Het enige wat ik lees, dat zijn de blogs van mijn lieve collega’s. Daar komt deze zomer verandering in, want ik neem boeken-bagage mee als ik op vakantie ga. Om precies te zijn 4 boeken, en welke dat zijn lees je hieronder.

PSX_20160724_202003

Ik ben deze zomer 3 weken weg, de 1e week van mijn vakantie breng ik door in Duitsland, en de 2e en 3e week reis ik verder naar Tsjechië. En 4 boeken in 3 weken is best veel, maar toch ga ik het proberen. Dit zijn de 4 boeken die ik meeneem:

♥ Een reis door de medische wereld van IVF | Tatiana Veenstra-Heyden (The One & Only ME)

♥ Voor ik ga slapen | SJ Watson

♥ De Chirurg | Tess Gerritsen

♥ Tot op de bodem | Lisa Gardner

In korte lijnen zal ik jullie vertellen waar de boeken over gaan.

PSX_20160724_201929

Een reis door de medische wereld van IVF 

PSX_20160724_201752

Dit boek is geschreven door Tatiana Veenstra-Heyden, door mijzelf dus. En daar ben ik nog steeds elke dag trots op.

Het boek ‘Onze reis door de medische wereld van IVF’ is een persoonlijk verhaal. Het gaat over de weg die wij hebben bewandeld om een kindje te mogen krijgen. Dat is voor velen een kwestie van nemen, maar voor ons een wonder. In eerste instantie schreef ik het boek voor mijzelf, bedoeld als dagboek. Puur om mijn eigen emoties op papier te zetten. Om mijn verdriet te kunnen delen. Het was een zwaar traject, met vallen en opstaan. Deze strijd hebben wij alleen gestreden, zonder onze familieleden. Wij gunden hen niet het verdriet dat wij hebben meegemaakt. Maar nu alles achter de rug is, willen wij het verhaal met iedereen delen die interesse heeft, en voor de mensen die van een afstand moesten toekijken.

Fragment uit het boek

De verzorgers vertellen ons wel over haar dipjes, maar om het zelf te zien is hartverscheurend. Haar adem stopt en haar buikje gaat niet meer op en neer. Ik had het er erg moeilijk mee en begon te huilen. Ik voelde me schuldig. Waarom was ik niet sterk genoeg om haar de volle 9 maanden bij me te dragen. Ik legde mijn hand op haar hoofdje en op dat moment legde ze haar kleine handje op de mijne, alsof ze wilde zeggen: … … ‘Alles komt goed mama!’

Het boek is hier online te bestellen, en ligt niet in de winkels. Het PDF e-book is € 12,95 en een geprint boek is € 19,95.

Voor ik ga slapen 

PSX_20160724_201752Voor ik ga slapen is het ijzersterke psychologische thrillerdebuut van internationaal bestsellerauteur SJ Watson.

Elke ochtend als Christine wakker wordt zijn haar herinneringen gewist. Haar geheugen is aangetast door een ernstig ongeluk. Elke ochtend moet iemand haar vertellen wie ze is. Hierdoor is ze volledig afhankelijk van haar man Ben, met wie ze al 22 jaar getrouwd is. Dankzij haar dagboek, dat ze op advies van de dokter bijhoudt, ontdekt ze dat Ben haar niet alles vertelt. Voor ik ga slapen is verfilmd met in de hoofdrollen Nicole Kidman en Colin Firth. De film draait voorjaar 2014 in de Nederlandse bioscopen.

Ik ben benieuwd of ik het boek goed vind, ik heb de film namelijk al gezien. Over het algemeen zijn boeken vaak beter dan de films. Maar wellicht dat het ook meespeelt of je de film hebt gezien voordat je het boek hebt gelezen. Het boek is hier online te bestellen, en ligt niet in de winkels. Het PDF e-book is € 9,99 en een geprint boek is € 10,00.

De Chirurg 

PSX_20160724_201752Tess Gerritsen stopte met een succesvolle praktijk als interniste om zich geheel te wijden aan het schrijverschap. Met huiveringwekkende thrillers als Koud bloed, Diagnose besmet en Alarmfase Rood maakt ze furore als bestsellerauteur. Ze woont in Maine, Amerika.
’s Nachts dringt De Chirurg de slaapkamers van nietsvermoedende vrouwen binnen en laat hen onvoorstelbare verschrikkingen ondergaan. De enige hoop van de politie is dokter Catherine Cordell, slachtoffer van een identieke misdaad. Twee jaar geleden schoot ze haar aanrander neer. Catherines wereld stort in als deze nieuwe moordenaar de details van toen blijkt te kennen. Kan rechercheur Thomas Moore haar beschermen tegen deze nietsontziende jager?

Het boek is hier online te bestellen, en ligt niet in de winkels. Het PDF e-book is € 6,99 en een geprint boek is € 9,50.

Tot op de bodem 

PSX_20160724_201752Het boek ‘Tot op de bodem’ is geschreven door Lisa Gardner, die meer titels op haar naam heeft staan, zoals ‘Doodverklaard’ en ‘Korte metten’.

Op wonderlijke wijze heeft Nicole Frank een auto-ongeluk overleefd. Als de politie haar verhoort, heeft ze het over een klein meisje dat bij haar in de auto zat. De politie kan echter geen spoor van dit meisje ontdekken…

Het boek is hier online te bestellen, en ligt niet in de winkels. Het PDF e-book is € 7,99 en een geprint boek is € 19,90.

Afsluiting naam Modern

Welk van deze boeken zou jij nog graag eens een keer lezen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

Tatiana's Blog | Boeken Bagage

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Boeken Bagage

  Ik wist niet dat jij een boek had geschreven… jeetje wat een heftig stukje. Heel emotioneel, dat raakt je wel even..
  Ik heb ook de film gezien, vond het een goede film en een bizar idee om iedere dag weer overnieuw te beginnen. Ben wel vergeten hoe het ook alweer zat, dus zo een boek zou ik zo kunnen lezen..
  Mooie tips, thanks!

 2. Tatiana's Blog | Boeken Bagage

  Ik ben in het bezit van het boek
  Een reis door de medische wereld van ivf geschreven door Tatiana Veenstra – Heyden
  Ik heb het voor de derde keer gelezen en ben nog even ontroerd als in het begin
  Toen ik het voor de eerste keer las leefde ik zo met hun mee
  Dat ik het boek in drie gedeelten heb moeten lezen vanwege de tranen in mijn ogen
  Het boek van Tatiana Veenstra die moet je echt zelf lezen zo ontroerend!!
  Ik raad het jullie aan

 3. Tatiana's Blog | Boeken Bagage

  Tess Gerritsen is da bomb! Ik heb alle boeken en zijn stuk voor stuk super! Ik ben nu bezig in de boeken van Harlan Coben, ook geweldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *