Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

En eindelijk heb ik het dan, Liquid Peel Off Tape. Een vloeibare latex die vandaag de dag niet meer is weg te denken uit de wereld van nagellak en nail art. Ik kreeg het product toegestuurd van Born Pretty.

Born Pretty Liquid Peel Off Tape 2

De Born Pretty Liquid Peel Off Tape, heb ik gebruikt voor een nail art. En ik vertel jullie vandaag of ik dit product nog kan wegdenken uit mijn leven. Of maak ik liever gebruik van de ouderwetse manier, vingers afplakken met plakband.

Born Pretty Liquid Peel Off Tape 8

Ik ben voorzichtig begonnen met een stamping plate nail art. Bij deze vorm van nail art wil het wel eens voorkomen dat de afbeelding te groot is voor je nagel en hierdoor ook wat op de huid rondom je nagel komt. Niet heel rommelig dus, zoals een watermarble nail art, waarbij je vingers er echt niet uitzien. En wat ben ik blij dat ik niet voor de laatste optie heb gekozen.

Het product droogt zeer snel in ongeveer 2-3 minuten, dat is altijd een pluspunt. Een minpuntje vind ik de wat onaangename geur.

Born Pretty Liquid Peel Off Tape 7

Hoe te gebruiken

Breng aan op de rand van nagel en vinger. Of als basecoat bij een glitterlak om deze makkelijk te verwijderen.

Droogt normaal gesproken binnen 5 minuten, afhankelijk van de (buiten)temperatuur.

Product is te verwijderen (loshalen) wanneer het volledig is gedroogd.

TIP! Makkelijk los te halen als je het dik aanbrengt.

Born Pretty Liquid Peel Off Tape 4

Zoals je op de foto hierboven kunt zien heb ik het product aangebracht rondom de nagel, om zo dat gebied vrij te houden van nagellak. Na het stempelen heb ik met een pincet de opgedroogde tape verwijderd. Dit ging erg moeizaam. Bij anderen ziet het er altijd zo mooi uit. In 1 beweging en volledig verwijderbaar. Ik moest er wat meer moeite voor doen, na een hoop gedoe had ik eindelijk een begin te pakken en kon dit er vrijwel in 1 beweging aftrekken. Wel liet het hier en daar stukjes achter die ik allemaal apart moest verwijderen.

Born Pretty Liquid Peel Off Tape

Born Pretty Liquid Peel Off Tape heeft een inhoud van 15 ml. Wil je het product na het lezen van dit artikel bestellen, dan kan dat hier voor de prijs van € 2,73. Levering duurt ongeveer 2 tot 3 week. Gebruik de code BEAQ10 voor 10% korting, ook voor alle andere producten van BPS.

Afsluiting naam Modern

Welke Liquid Peel Off Tape gebruik jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Het product van dit artikel heb ik gekregen om te reviewen. Alle reviews worden naar eerlijkheid geschreven en krijgen mijn eerlijke mening.
Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

  het is supermakkelik, zelf gebruik ik houtlijm maar ik heb ook wel liquid latex.

 2. Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

  Wat jammer dat het niet ineens er af gaat, misschien is die van miss sporty wat voor je, die gebruik ik weleens!

 3. Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

  Nee dit is hem niet hoor. Want ik heb ook liquid peel off tape maar dan van Beautyill en die gaat er wel in 1x af. Mooie foto’s.

 4. Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

  Wat jammer dat het niet helemaal goed werkt!

 5. Tatiana's Blog | Born Pretty Liquid Peel Off Tape

  Jammer dat het er niet in 1 keer af ging. Die van beautyill heb ik wel goede verhalen over gehoord, die wil ik zelf ook nog eens proberen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *