Tatiana's Blog | Born Pretty Store

Ik mocht weer 3 artikelen uitzoeken uit de Born Pretty Store. Het aanbod is zo groot, dus ik keek mijn ogen uit. Er ontstond een hele waslijst met mooie nail art spulletjes, waaruit ik uiteindelijk deze 3 items heb gekozen. Kijken jullie mee!?

BPS samenwerking

Dit zijn de 3 producten die ik dit keer heb uitgezocht om voor Born Pretty Store te reviewen.

Product 1: Clear Jelly Stamper + Nail Art Scraper

Product 2: Finger Cover

Product 3: Stamping Plate

Hieronder zal ik jullie alle producten afzonderlijk van elkaar laten zien.

Clear Jelly Stamper + Nail Art Scraper

BPS stamp en scraper 4BPS stamp en scraper 5 BPS stamp en scraper 3 BPS stamp en scraper 1 BPS stamp en scraper 2

Bij de meeste nail art liefhebbers wel bekend en zeker onmisbaar, de clear jelly stamper. Zelf ben ik nog niet zo’n ster in het maken van een nail art met behulp van een stempel. Maar met behulp van deze stamper, moet dat een stuk makkelijker gaan. Je kunt bij de jelly stamper namelijk de positie van de stempel. Zo weet je zeker dat de positie op je nagel goed is. Zeker als je op alle nagels dezelfde nail art wil, is dit een makkelijk hulpstuk.

Hoe gebruik je de stamper: Zoals iedereen weet wordt de Stamper wordt gebruikt voor nail art stempelen. Daarvoor heb je wel een nail art stempel plaat nodig. Verwijder het dunne transparante beschermende folie van de plaat, breng nagellak aan op het gedeelte van de plaat dat jij op je nagel wil hebben. Gebruik daarna de scraper om de nagellak gelijkmatig te verdelen. Druk de clear jelly stamper op het patroon en vervolgens kun je het patroon afdrukken op je nagel.

De set, Clear Jelly Stamper + Scraper kun je bij Born Pretty bestellen voor € 2,72. Klik hier om rechtstreeks naar het product te gaan, en vergeet niet te bestellen met de code BEAQ10 en ontvang 10% korting.

Finger Cover

BPS nail polish help 5
BPS nail polish help 4 BPS nail polish help 3 BPS nail polish help 2 BPS nail polish help 1

Ik twijfelde een beetje over dit product, maar het leek me ook wel grappig om te testen en te reviewen. Wat je op de foto’s hierboven ziet is een natuurlijke nagel curve. Het roze dingetje is makkelijk te gebruiken, en de perfecte tool om te lakken zonder morsen. Niet iedereen kan netjes lakken zonder de randen van onze nagelriemen mee te kleuren. Daarvoor is dit setje uitgevonden. De  set bestaat uit 26 curves in 10 verschillende maten, daardoor geschikt voor nagels van verschillende grootte. Er zit ook een sheet bij met strips om een makkelijke French Manicure mee te kunnen maken. En de curves zijn herbruikbaar.

Ben je nou ook zo nieuwsgierig geworden naar dit product, of wil je direct het product bestellen (omdat jij misschien wel tot de morsers behoort), klik dan snel hier. De Finger Covers zijn bij Born Pretty Store te bestellen voor € 4,24. En natuurlijk ook weer met 10% korting als je tijdens je bestelling de code BEAQ10 invoert.

Stamping Plate

BPS stamping plate 3
BPS stamping plate 2 BPS Stemping Plate 1

Als laatste heb ik gekozen voor een stempelplaat. De BP-77 met het Negative Space patroon. Ik vind dit een erg mooi patroon en als ik het een beetje onder de knie krijg, kan ik hier mooie nail arts mee maken. De plaat zelf zit in een mooi kartonnen insteekhoesje en wordt afgeschermd door een dunne transparante beschermende folie. Voor het eerste gebruik verwijder je eerst de folie.

Hoe gebruik je de stempelplaat: Breng eerst een basislak aan op de nagel. Breng een andere kleur nagellak aan op de gewenste afbeelding van de plaat. Hiervoor is aparte nagellak beschikbaar, speciaal voor stempelen, omdat de textuur dikker is dan andere nagellak. Zet de schraper in een hoek van 45 graden op de plaat en schraap zodat de nagellak gelijkmatig over afbeelding wordt verdeeld. Daarna druk je de stamper met een zacht rollende beweging om de afbeelding van de plaat over te brengen op de stamper. Ook op de nagel maak je met de stempel weer een zacht rollende beweging om dit keer de afbeelding over te brengen op de nagel. That’s it!

De stempelplaat die ik je hierboven heb laten zien kun je hier bestellen voor € 1,81.

Dit waren de producten die ik heb uitgekozen uit de Born Pretty Store. Op nail art gebied zijn er nog talloze producten beschikbaar, maar ook op beauty gebied. Kijk eens lekker rond en geniet van 10% korting bij je bestelling met de code BEAQ10.

Afsluiting naam ModernNatuurlijk kunnen jullie nog steeds bestellen met de code BEAQ10?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Born Pretty Store

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Leuke items heb je gekregen van BPS. Ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de stamper en ook het resultaat met de stempel plate.

 2. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Ik gebruik zulke dingen allemaal nooit, maar ik weet dat jij er wel raad mee weet 😀

 3. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Ik ben benieuwd naar de ‘fingeer cover’. Zal deze werken? En de stamping plate. Hier kun je denk ik wel hele gave nail art mee maken. -x-

 4. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Wat leuk!! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!!
  groetjes, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

 5. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Ik vind het er altijd leuk uitzien, als diegene die prachtige nail arts kan maken ermee werkt. Als ik het doe dan ziet het er niet uit haha

 6. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Leuk zeg! Ben benieuwd naar de nailart die je gaat maken.

 7. Tatiana's Blog | Born Pretty Store

  Wat een toffe items!! Ik ben nu wel heel benieuwd wat je er van gaat maken! Ik ben zelf niet zo handig met nailart, maar misschien zou dit wel helpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *