BornPrettyStore 3D Nail Stickers

Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

Omdat ik sinds een tijdje al helemaal in de zomer modus zit, was ik de Snowflake Butterfly Stickers die ik van Born Pretty Store mocht ontvangen eerlijk gezegd een beetje vergeten. Vandaag besloot ik om jullie een simpele nail art te laten zien met deze stickers, en samen met jullie op deze manier afscheid te nemen van de winter. Kijken jullie mee naar de nail art die ik creëerde.

Voor deze nail art heb ik gekozen voor een witte kleur. Een betere match bestaat er niet. Denk je aan winter, dan denk je aan sneeuw! Denk je aan sneeuw, dan denk je aan wit! Omdat de stickers in goudkleur zijn heb ik ook een goudkleurige striping tape gebruikt met een oud roze basis.

BPS Snowflake

Hoe gebruik je de Snowflake Butterfly 3D Nail Art Sticker

♥ Je lakt eerst gewoon je nagels, gebruik hiervoor een basislak in de kleur die jij wilt. Dit hoeft niet perse een nail art te zijn, maar kan ook op een uni kleur. Het sneeuwvlokje zelf is al een kunstwerk op zich.

♥ Wacht tot de basis goed is opgedroogd en reinig het oppervlak.

♥ Plaats het sneeuwvlokje op de gewenste plek. Is dit toevallig net op de bolling van de nagel dan kun je heel gemakkelijk de uiteindes van het sneeuwvlokje met de nagel meebuigen.

TIP! Je kunt voor een mooi effect de sneeuwvlokjes afwisselen van kant, ze verschillen namelijk van kleur. De ene kant is geel goud en andere kant een beetje rose goud.

♥ Werk het geheel af met een topcoat.

BPS Snowflake 3

Wat mij ook erg leuk lijkt, en wat ik ook zeker nog eens ga proberen, is om de Snowflakes te gebruiken als decoratie. Denk bijvoorbeeld aan het versieren van je telefoonhoesje (of dit lang blijft zitten betwijfel ik, of je zou het op een doorzichtig siliconen hoesje moeten plakken aan de binnenkant), of waxinelichthoudertjes. Ik heb thuis de accessoires in oud roze en koperkleurig, dus dit zou er wel mooi bij passen. Als ik iets moois heb gemaakt zal ik jullie het resultaat tonen op mijn Instagram account.

BPS Snowflake 1

Waar koop je de Snowflakes

Je kunt de 3D Nail Stickers, voor € 2,90 hier bestellen, wil je hetzelfde patroontje als ik hier heb laten zien, kies dan bij je bestelling voor Pattern #103. Wil je gelijk lekker shoppen met 10% korting, gebruik dan mijn persoonlijke code: BEAQ10

BPS Snowflake 2

BPS korting

Afsluiting naam Modern

Shoppen jullie ook weleens bij Born Pretty Store?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

  Wat zijn die snowflakes leuk zeg! Ik ben stiekem ook al in de lente sfeer het is je vergeven 😉 Mooie nail art heb je gemaakt. liefs

 2. Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

  Je nagels zien er weer prachtig uit! Ik vind het altijd super leuk om te zien, maar ik gebruik het zelf nooit!

 3. Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

  Ik vind je nagels weer heel leuk en een mooie afsluiting van de winter nagels ,op voor de lente

 4. Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

  Wauw dat ziet er ontzettend leuk en mooi uit

 5. Tatiana's Blog | BornPrettyStore 3D Nail Stickers

  Mooie stickers! Heel leuk gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *