Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

Iedereen heeft wel eens gehoord van Botox, hèt probate middel om even snel wat rimpeltjes glad te strijken. Maar, hoe werkt een botoxbehandeling en wat zijn de laatste trends? In dit artikel vertel ik je hier meer over.

schermafbeelding-2016-11-20-om-16-09-52De botoxbehandeling

Botox wordt gebruikt om veel schoonheidsfoutjes en tekenen van veroudering te onderdrukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

 • Fronsrimpels
 • Voorhoofdsrimpels
 • Kraaienpootjes
 • Laag hangende wenkbrauwen
 • Laag staande mondhoeken
 • Rokerslijntjes

Botox wordt ook gebruikt voor meer medische problemen, zoals:

 • Migraine
 • Overmatig transpireren
 • Spier spasmen

Het gebruik van Botox is al lang niet meer voorbehouden aan de rijken der aarde, maar ook gewoon voor jou en mij. Daarom wordt een botoxbehandeling ook steeds populairder. Ik ben daarom eens gaan kijken wat tegenwoordig de laatste trend is in Botoxbehandelingen.

Botox voor je hoofdhuid

Zo kwam ik erachter dat je ook een Botoxbehandeling voor je hoofdhuid kunt laten doen. Eerst had ik daar mijn vraagtekens bij, maar als je naar het effect hiervan kijkt, begrijp je het wel, net als ik. Door je hoofdhuid te laten behandelen met Botox, transpireer je hier een hele tijd niet meer en dat heeft nogal wat voordelen!

Ik zet ze voor je op een rijtje:

 • Je haar wordt er veel minder statisch door
 • Je hebt minder droge punten
 • Als je voor je werk even gaat ‘spinnen’, heb je geen droogshampoo meer nodig om niet helemaal voor gek te lopen op je werk
 • Je haar groeit er harder van

Dus ik zeg, dat is nog eens de moeite van het proberen waard!

Botox bij de kapper?

Als je besluit om ook eens te kijken wat Botox voor jou kan doen, ga dan niet net als tegenwoordig steeds meer mensen doen naar de kapper voor je ‘Botoxbehandelingetje’.

Ook voor rimpelbehandelingen moet je zorgen dat je bij een echte specialist gaat en niet bij gelukszoekers die jou wel eens even hier een prikje en daar een prikje geven. Brrr… Die Botox schakelt toch jouw spieren in het geïnjecteerde gebied een tijdje uit. Dan wil je wel dat ze de goede spieren ermee inspuiten, anders loop je voor gek.

Mannen en Botox

Steeds meer mannen wagen zich ook aan een prikje Botox. Voor hun speelt over het algemeen het natuurlijke resultaat dat wordt verkregen een grote rol. In de meeste gevallen gaat het dan om het vervagen van de fronsrimpel, die een norse blik veroorzaakt. Behalve voor de fronsrimpel kiezen steeds meer mannen ook voor een behandeling met Botuline toxine tegen overmatige transpiratie.

De Botoxbehandeling in de praktijk

Hak je de knoop door en ben je van plan om een Botoxbehandeling te nemen? Laat je dan eerst goed informeren en vraag een vrijblijvend consult aan bij een gerenommeerde kliniek.

In de te behandelen gebieden worden een paar hele kleine prikjes met Botox gegeven. Deze injecties zijn niet echt pijnlijk. Je kunt ze vergelijken met speldenprikken. Het kan zijn dat na de behandeling op de plaats van de injecties een beetje roodheid en zwelling optreedt, maar dat is na een half uurtje meestal weer weggetrokken.

Binnen 10 minuten is meestal alles achter de rug en kan je gaan genieten van het verkregen resultaat!

Ik … en botox!

photogrid_1479655520899

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er best tegen op zie om ouder te worden. Niet het ouder worden op zich, maar de tekenen in mijn gezicht van het ouder worden. Hierboven heb ik geprobeerd om mezelf op een natuurlijke manier ouder te laten lijken.

Op foto 1 zien jullie mijn natuurlijke rimpeltjes (kraaienpoten) rondom mijn ogen. Op foto 2 heb ik mezelf rimpels gegeven op mijn voorhoofd en op foto 3 heb ik behoorlijk wat rimpels over mijn gehele gezicht. En het is best confronterend om te zien. Maar zou ik botox nemen? Mijn antwoord is, ik denk het niet. Ik zou er waarschijnlijk voor kiezen om het natuurlijke proces van ouder worden haar gang te laten gaan. Want aan de ene kant vind ik ook dat ouder worden ook haar charmes heeft.

Nu ik me er wat meer in verdiept heb, kan ik me wel heel goed voorstellen waarom mensen er voor kiezen om botox te nemen. Maar laat je dan goed informeren. Zoek een site op, lees je in, en vraag informatie aan. Maak een afspraak om de kliniek te bekijken en laat je persoonlijk informeren door de arts.

afsluiting-tatiana

Hebben jullie weleens nagedacht over Botox?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

  Haha wat gaaf die foto’s. Ik heb er zeker wel eens aan gedacht, maar ik vind het altijd een beetje eng. Te bang dat het mis gaat en ik een tijd een vreemd gezicht krijg. Toch denk ik dat ik het heel misschien ooit wel eens ga proberen;)

 2. Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

  Ik heb ook moeite met de verandering van ouder worden ,ik kijk vaak genoeg in de spiegel en denk bij me zelf bah waarom moet dit
  Dan vind ik me er echt oud uit zien ,ik ben zeventig jaar ,en als ik met andere mensen in contact kom en we hebben het over leeftijden dan geloven ze het niet van mij ,(of ze het menen ?)
  Ik schrik ook wel van de derde foto ,maar dat hoeft niet perse zo te zijn
  Gezond eten en een goede verzorging kan ook helpen
  Iemand die veel in de zon gaat bruinen ,kan er ook een veroudering van de huid
  optreden
  Dus ga ik lekker verder met een anti rimpel crème of in de winter een lekkere vette Crème tegen de vorst
  Ik ben niet tegen Botox ,alleen niet voor mij

 3. Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

  Thanks for your nice post .Really this post is very helpful and informative

  so please keep it up your writing .If anyone want to check this kinds of

  topic pleasecehcck

  here .
  thanks

 4. Tatiana's Blog | Botox, de laatste trends!

  Wat een super fijne blog. Ik ben zelf zoekende en wil graag een Botox behandeling nemen. Ik ben alleen bang voor de pijn. Zou je mij jou ervsaring daarin kunnen delen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *