Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1

Vandaag heb ik voor jullie een lip gloss review. Normaal gesproken ben ik niet zo van de gloss en draag ik liever een lipstick. Bij een gloss denk ik al gauw aan een plakkerige substantie. Zou ik daar na het gebruik van de Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1 Peau Medium nog zo over denken? Kijk snel mee!

Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1

Productbeschrijving

De productbeschrijving alleen al belooft veel goeds. Deze gloss maakt een einde aan eindeloze lagen producten, één keer aanbrengen voor natuurlijke en glanzende lippen en een stralende teint.

 1. Gezond glans effect (door de teint verhelderende pigmenten)
 2. Bescherming (de lippen worden beschermd tegen externe factoren)
 3. Hydratatie (de zoete amandelolie hydrateert en verzacht de lippen)
 4. De schittering van kristallen (de microcrystalline was in de formule biedt een intense glans voor een heerlijke lach)
 5. Maakt glad (de abrikoos boter voedt intens en verzacht de lijnen op de lippen)

Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1

Mijn beoordeling over de BB Gloss

De Bourjois Paris BB gloss zit in een plastic dunne huls met een zwarte dop. Op de bovenkant van de dop staat het kleurnummer weergegeven met de kleur van de gloss zelf. De verpakking is niets bijzonders, maar toch aantrekkelijk in haar eenvoud. De BB Gloss is er in 2 kleuren, een #01 roze (voor de lichtere huid) en #02 koraal kleur (voor de getinte huid).

Ook de applicator is eenvoudig te noemen.  Je brengt de gloss aan met een soort van kwastje. Ikzelf hou meer van de schuin aflopende spons applicator. Dat vind ik makkelijker om aan te brengen in bijvoorbeeld de hoeken van je lippen. Bij de swatches op mijn hand zie je duidelijk de peachy koraal kleur terug. Op de lippen moet je echter heel goed kijken wil je een lichte glimp van deze peachy kleur terugvinden. De hydratatie is top, de glans onberispelijk en het droogt mijn lippen niet uit! Als nou ook de kleur goed naar voren kwam was ik (bijna) helemaal tevreden.

Bourjois Paris BB Gloss 5in1 Swatches

Alle voordelen op een rijtje

 • Maakt je lippen voller
 • Geweldige hydratatie
 • Zelfs nadat de glans verdwenen is voel je nog de boterzachte intensiteit
 • Lange duurbaarheid tot ongeveer 3 uur (zonder lipstick)


Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1

 Alle nadelen op een rijtje
 • Simpele (kwast)applicator
 • Weinig tot geen kleur op de lippen

Bourjois Paris BB Gloss 5 in 1

Hoewel ik meer voordelen dan nadelen kan opnoemen is mijn mening over de BB gloss verdeeld. In de huls ziet de peachy koraal kleur er echt prachtig uit. Zelfs op de hand, maar helaas op de lippen zie je de kleur niet terug. De gloss is door de hydratatie en glans wel lekker om te dragen en kan gecombineerd worden met een lipstick, om deze van meer glans te voorzien. De gloss zelf draagt lekker, maar als ik in de winkel de kleur op mijn lippen getest zou hebben, zou ik me misschien bedacht hebben dit product aan te schaffen.

Prijs

Consumentenprijs: € 11,99 / 5,7 ml

PhotoGrid_1452236612008

Afsluiting naam Modern

Ben jij een gloss of een lipstick drager?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Mooie productfoto’s! Leuke kleur heeft deze gloss, ik gebruik het zelf niet zo vaak omdat ik het zo vind plakken. Ik ga liever voor een balm of een stick 🙂

  1. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

   Lief, dank je! Ik hou ook niet van plakkerig, dat valt bij deze reuze mee. Maar mijn voorkeur gaat ook uit naar een balm of stick. x

 2. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Ik ben absoluut een lipstickmeisje, sommige lipglosses zien er leuk uit, maar ik vind het zo onhandig!

 3. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Ik ben absoluut een lipstickmeisje, sommige lipglosses zien er leuk uit, maar ik vind het zo onhandig!

  1. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

   Ik wilde eens wat anders proberen, maar ik ben en blijf ook een lipstickmeisje. x

 4. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Inderdaad wel erg jammer dat ie op de lippen niet meer zo te zien is 🙁 Vooral voor die prijs! Maar vind het kleurtje wel prachtig!

 5. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Ja voor die prijs kun je ook een aantal leuke lipsticks kopen. x

 6. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Jammer dat je hem op de lippen niet meer zo ziet, ik ben ook echt meer een lippenstift meisje

 7. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  wauw mooi hoor, en mooie foto’s ook, wat een duidelijke review!

 8. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Jammer dat dit product weinig kleur geeft.

 9. Tatiana's Blog | Bourjois Paris BB Gloss #02 Peau Medium

  Ik hou echt van koraalkleur! Heel mooi.
  Ik had alleen wel verwacht dat hij iets dekkender zou zijn.

  \dikke kus/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *