Bourjois ‘Summer in the City’

Ik kan niet genoeg krijgen van alle leuke zomerse producten, het liefst zou ik alles in huis halen en groots uitpakken. Jullie kunnen je vast wel voorstellen dat mijn hart op hol sloeg van de ‘Summer in the City’ producten van BOURJOIS. Kijken jullie weer gezellig met mij mee naar de zomerse beauty geheimen van de Parisienne.

 

Ben jij ook zo’n bewonderaar van de Parisienne? Deze vrouw uit dé modestad heeft vaak, net zoals wij, een druk en bruisend leven.

Slim gekozen make-upproducten zonder veel touch-ups, de hele dag en avond laten stralen. Naast zwarte eyeliner, mascara en lipstick zijn het drie items die onmisbaar zijn: een foundation met extra’s die perfect past bij haar teint, een bronzer om haar zongekuste huid te highlighten en natuurlijk een blusher die ze multifunctioneel kan inzetten.

━━━━ bourjois ━━━━

BOURJOIS CITY RADIANCE FOUNDATION SPF30

Bourjois City Radiance Foundation + colour swatch

Ik gebruik zomers nooit zo heel veel make-up. Maar heb je zomers wel een foundation nodig? ‘Oui’, zegt de Parisienne want zij wil haar onregelmatigheden en pigmentvlekjes niet op haar huid zien. Daarnaast wordt zij dagelijks geconfronteerd met de milieuvervuiling die een drukke stad met zich mee brengt. Door te kiezen voor de City Radiance Foundation SPF30 krijgt ze niet alleen een mooie, egale teint maar wordt haar huid ook beschermd tegen milieuvervuiling én uv-stralen.

Het specifieke ’brightening’ complex in de foundation zorgt ervoor dat koolstofdeeltjes zich niet meer op de huid kunnen vastzetten waardoor de teint helder blijft. De zonbeschermingsfactor spf30 en uva- (pa+++) beschermen de huid tegen de uv-stralen en houden hun vroegtijdige huidverouderende werking buiten de deur. Tel daar de luchtige formule bij op die de huid continu hydrateert, en een textuur die de huid ‘laat ademen’ en zo comfortabel is dat je vergeet dat je een foundation draagt. Als je dat zoekt, dan is dit precies de foundation die je in de zomer nodig hebt!

BOURJOIS MAZI DELIGHT BRONZER

Bourjois Maxi Delight Bronzer open

Kan een vrouw ‘s zomers zonder bronzer? ‘Mais non’, is het devies van de Parisienne. Een bronzer geeft je teint onmiddellijk een gezonde, natuurlijke zomerse glow.

Je kunt ervoor kiezen om een vleugje bronzer over je foundation aan te brengen. Maar voor het echte zomergevoel kun je er ook voor kiezen om de bronzer direct over je moisturizer of zonproduct aan te brengen. Gewoon met een grote kwast luchtig over de huid aanbrengen. De mix van glanzende pigmentparels en betacaroteen geven je een heerlijke zongebruinde look bij zonnig of minder zonnig weer!

BOURJOIS LITTLE ROUND POT BLUSH

Bourjois Little Round Pot Blush - 16 Rose Coup de Foudre - open

De volgende vraag is of de Parisienne van kleur houdt? ‘Mais bien sûr’, een ‘touche de couleur’ is altijd nodig, aldus de Parisienne, die haar Bourjois blusher in het beroemde kleine doosje koestert. Met de super fijne textuur brengt snel dat vleugje kleur aan dat nodig is. De blusher is multifunctioneel te gebruiken. Even wat kleur met je vingertoppen op je oogleden aanbrengen voor een sexy eyelook en een vleugje op je lippen voor een betoverende glimlach … Tout est possible!

Wist je dat de eerste Bourjois poeder blushers al uit 1863 stammen en dat het unieke proces van toen nog steeds gebruikt wordt? Het geheim zit in de productie, een mix van water en bijzondere poeders wordt in de beroemde bolvorm gegoten, gebakken in de oven en vervolgens worden de blushers gepolijst … met de hand! Deze 150 jaar oude techniek geeft de Bourjois blushers hun beroemde verfijnde textuur waardoor je ze heel makkelijk kunt aanbrengen. Sprankelend, kleurrijk en betoverend!

ALLE DETAILS OP EEN RIJTJE

[easy-image-collage id=17566]

CITY RADIANCE FOUNDATION SPF30

Verkrijgbaar in 6 verhelderende tinten:

#01 Rose Ivory

#02 Vanilla

#03 Light Beige

#04 Beige

#05 Golden Beige

#06 Golden Sun

Adviesverkooprijs: € 15,49

LITTLE ROUND POT BLUSH

Verkrijgbaar in 13 verschillende kleuren:

#03 Brun Cuivré

#10 Chataîgne Dorée

#16 Rose Coupe de Foudre

#32 Ambre d’Or

#33 Lilas d’Or

#34 Rose d’Or

#41 Joues Healthy Mix

#48 Cendre Rose Brun

#54 Rose Frisson

#72 Tomette

#85 Sienne

#92 Santal

Adviesverkoopprijs: € 10,99

MAXI DELIGHT BRONZER

Verkrijgbaar in 2 tinten

01 Light

02 Medium

Adviesverkoopprijs: € 13,99

BOURJOIS IS VERKRIJGBAAR BIJ DE GEAUTORISEERDE BOURJOIS VERKOOPPUNTEN.

Vinden jullie deze zomers producten er ook zo fantastisch uitzien!

 ━━━━ ♡ ━━━━

 

Tatiana's Blog | Bourjois 'Summer in the City' 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 

Tatiana's Blog | Bourjois

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Bourjois

    Kocht eerder altijd oogschaduw van Bourjous vind de producten erg fijn en ook mooi uitzien.

  2. Tatiana's Blog | Bourjois

    Ooh dat ziet er zeker niet verkeerd uit! Ben erg benieuwd naar de blush!

  3. Tatiana's Blog | Bourjois

    Oh die zien er mooi uit zeg. Het is al heel lang geleden dat ik iets van Bourjous gekocht heb. Misschien binnenkort toch maar weer eens iets aanschaffen! 🙂

  4. Tatiana's Blog | Bourjois

    Ziet er goed uit! De blush vind ik erg mooi.

  5. Tatiana's Blog | Bourjois

    Wat zien de producten er prachtig uit. Fijne kleurtjes. Ik heb nog nooit iets gekocht van Bourjous. Misschien toch maar is kijken binnenkort.

  6. Tatiana's Blog | Bourjois

    Ja, deze producten zien er zeker goed uit. Ik vind dat korte borsteltje erg grappig!

  7. Tatiana's Blog | Bourjois

    Wat een mooie lijn. En wat fijn dat er zo’n hoge factor in zit!

  8. Tatiana's Blog | Bourjois

    Prachtige producten die blush lijkt mij wel fijn om te hebben

  9. Tatiana's Blog | Bourjois

    Ik heb eigenlijk maar één item van Bourjois, en vind die wel fijn. Maar het is niet echt ‘mijn merk’ of zo.

  10. Tatiana's Blog | Bourjois

    Mooie producten! Ik vind Bourjois altijd een fijn en betaalbaar merk 😉

  11. Tatiana's Blog | Bourjois

    Owww nice. Mooie producten. Ben erg benieuwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *