BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH-UP EFFET MASCARA

by Tatiana
BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH UP EFFECT MASCARA

Bourjois heeft een tijdje geleden weer een aantal nieuwe make-up producten gelanceerd. De Bourjois Volume Glamour Push Up Effet mascara was daar één van. Een mascara die belooft je wimpers een prachtige volume te geven en lekker veel body. Daar wil ik natuurlijk meer van weten in mijn eeuwige zoektocht naar de “perfecte” mascara.

 

“De Parisienne ziet er altijd tip top uit. Ze kiest binnen de trends altijd haar eigen persoonlijke stijl. Dat geeft haar die onweerstaanbare charme waarom de hele wereld haar benijdt. Gaat ze overdag vaak voor een onderkoelde, minimalistische look, ’s avonds bij het uitgaan mag het allemaal wat kleuriger en krachtiger. !”

 

___________  BOURJOIS ___________

 

DE MASCARA 

A girl is not complete without her mascara!

 

BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH UP EFFECT MASCARA

De verpakking is herkenbaar door de standaard Bourjois verpakking, zoals we die kennen van Bourjois. Het doet mij ook wel weer denken aan het lichaam van een vrouw. De mascara belooft een aantal dingen; meer volume, mooie krul, geen klonten. Ik ben heel benieuwd of dit ook zo is bij het aanbrengen van meerdere laagjes, dus dat ga ik voor jullie proberen. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel een mascara die klonten achterlaat.

 

DE BORSTEL

BOURJOIS VOLUME GLAMOUR PUSH UP EFFECT MASCARA

Het borsteletje van de mascara is van plastic en loopt in de vorm van een spiraal. Je ziet dat er qua hoeveelheid best veel mascara aan de borstel zit. Dat kan heel erg fijn zijn. Ik ben benieuwd of dit voor dikke volle wimpers zorgt, of voor klonterige spinnenpoten.

 

WAT VIND IK ERVAN?

De mascara brengt fijn aan, maar ik heb na één laagje nog niet het resultaat dat ik graag wil. Daarom breng ik nog een tweede laag aan. Ik zou nog wel voor een derde laag willen gaan, maar ik verneem hier en daar dat het dan toch gaat klonteren en dat mijn wimpers in elkaar gaan zitten. Deze mascara heeft mij minder enthousiast gemaakt dan ik had gehoopt! Het resultaat is prima, maar ik had er meer van verwacht. Ik heb mascara’s die tot mijn favorieten behoren die dit resultaat met een enkele laag al laten zien. Ik denk hiermee dan ook dat ik mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte mascara gewoon blijf doorzetten.

Op de foto zien jullie links geen mascara, in het midden een enkele laag, en rechts twee laagjes mascara.

Mocht deze mascara toch wat zijn voor jou, wat ik me ook zeker wel kan voorstellen, dan is de Volume Glamour Push-up Black verkrijgbaar voor € 14,99.

 

 

Wat is jouw favoriete mascara?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Tiny 12 februari 2018 - 10:55

Het zijn weer mooie foto’s
Voor jou mooie wimpers moet je te vaak aan brengen ,maar voor mij zou het de juiste zijn
Ik ben niet zo om van alles te gebruiken ,maar mijn wenkbrauwen en wimpers kunnen wel iets gebruiken om mijn gezicht een beetje uit te laten komen
Mijn leeftijd is over de zeventig vrij licht in mijn gezicht grijs haar
Maar ik wil er wel goed uit zien

Reply