Bralette “The Lace Bra”

by Tatiana

Volgens mij is het wel de absolute musthave van afgelopen zomer, de bralette. Ook nu het kouder wordt nog, want wie weet wat iemand draagt onder de gewone kleding.  Want vesten en spijkerbroeken kunnen een hoop verbergen. Lingerie laat je niet zomaar. Omdat ik zelf een kleine cup heb durfde ik mij er niet aan te wagen, laat staan het hier met jullie te delen, maar wat ben ik blij dat ik uiteindelijk toch zo’n mooie lace bra heb gekocht. Een stukje kant, maar o zo sexy.

 

Lingerie is the maximum expression of a woman’s femininity.

 

━━━━ Dolce & Gabbana━━━━

Bralette “The Lace Bra”

De bralette, ook wel de kanten bh bestaat uit kant en heeft vaak geen sluiting. Het is eigenlijk een mix van een bh en een topje. Ook heeft de bralette vaak geen beugel, en daarmee begon mijn twijfel. Wat moet ik met een stukje stof dat totaal geen ondersteuning bied aan mijn borsten. Wat ik eigenlijk probeer te zeggen, iets dat mijn kleine cup lift en meer doet lijken. Want in een bralette zit totaal geen push-up effect. En toch heb ik een bralette, ik vertel jullie wat ik ervan vind.

Één van de redenen dat ik toch van mening ben veranderd is dat een bralette ontzettend fijn draagt. Je voelt gewoon niet dat je iets aan hebt. Iedereen kent het gezegde waarschijnlijk wel: ” Bra off, hair up, sweats on”. Na een lange dag willen de meeste vrouwen niets liever dan hun bh afdoen. Met de bralette hoeft dat dus niet, want deze voel je niet.

De andere reden is dat ik het een heel sexy item vind. Kant op zich vind ik al erg mooi, maar de bralette volgt de rondingen van jouw lichaam en je ziet veel zonder al te veel te laten zien. Mijn man ziet mij het liefste alleen nog maar in een bralette. De push-up bh’s en de voorgevormde cups vind hij een stuk minder sexy. En ik moet toegeven, ik voel me wel erg vrouwelijk en zeker in deze lingerie.

 

━━━━ ♡ ━━━━

Wat vind jij van de bralette? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

Dirk jan 11 oktober 2017 - 09:20

Staat je prachtig hoor Tatiana.
En een leuk verhaaltje erover.
Groeten aan manlief.

Dirk jan

Reply
Lodi 11 oktober 2017 - 11:45

Mooi hoor. Ik heb er ooit een gekocht op zo een lingerie party maar vond het achteraf niet zo fijn. Het kriebelde ontzettend en gaf geen steun. Nou heb ik niet zo eengrote boezem, maar voor mij was het niks. Dit is jaren geleden dus wie weet moet ik het gewoon weer eens proberen. Ik vind het namelijk wel heel mooi staan.

Reply
MC Kleuver 11 oktober 2017 - 14:01

Je vriend heeft helemaal gelijk, haha. De bralette staat je zeker goed! 🙂

Reply
Laura Martens 11 oktober 2017 - 14:13

Ik vind deze altijd zooooo mooi! Ik heb er ook een poos geleden over geschreven! Voor mij vind ik dat ze niet genoeg steun bieden, maar vind ze wel heeeeel mooi!

Reply
Manon 11 oktober 2017 - 16:30

Ik vind het echt heel mooi en bij jou staat het ook ontzettend goed! Ik durf zoiets nooit te kopen met mijn kleine theezakjes (A)

Reply
Tine 11 oktober 2017 - 17:21

Heel erg mooi! Heb er zelf nog geen gekocht, ’t is niet echt eenvoudig om voor mijn maat een gepast model te vinden, en als ik de reactie van Laura lees vrees ik ook een beetje voor de ondersteuning..

Reply
Nicole Orriëns 11 oktober 2017 - 18:33

Ik vind hem er prachtig uitzien! Maar steunt hij wel goed?

Reply
sahar 11 oktober 2017 - 20:49

Nice! Ik heb het zelf niet gekocht. Zou er eigenlijk naar moeten kijken.

Reply
Wendy 12 oktober 2017 - 16:03

Ik vind een bralette ook altijd zo mooi. Maar ik heb het nog niet aangedurfd er een voor mezelf te kopen. Na het zien van jouw foto’s begin ik weer te twijfelen. Misschien eerst een goedkoop modelletje uitproberen….

Reply
Judith 12 oktober 2017 - 16:12

Super mooi, ik zag deze fotos op insta al voorbij komen bij je, echt heel prachtig staat het

Reply
bychristiana 16 oktober 2017 - 08:59

Ah ja, dit staat je echt heel erg mooi! Ik moest er ook meteen aan denken dat je hiermee ook geen last hebt van ‘afzakkende bandjes’. (normaal ben ik nooit zo praktisch hoor, maar het schoot me direct te binnen toen ik die mooie achterkant zag;-))

Reply