BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Afgelopen weekend was ik uitgenodigd op een wel heel leuk feest. Ik had een uitnodiging gekregen van lieve collegablogger Claudia die het huwelijksbootje in is gestapt. Dit vierden zij samen met familie, vrienden en een klein groepje bloggers. Super leuk dat het bruidspaar mij hier ook bij wilde hebben, maar ik zat met mijn handen in het haar! Wat trek ik aan?

Misschien ken je het wel, bij een huwelijk hoort een etiquette. De belangrijkste is toch wel hoe je op het feest verschijnt. Daar spelen diverse richtlijnen een rol, is het feest overdag of ’s avonds? Is er een dresscode of niet? Zo ga je bijvoorbeeld niet gekleed in wit, deze kleur is voor de bruid. Zwart is ook niet de ideale kleur, maar zou als avondjurk wel weer kunnen. Genoeg stof tot nadenken!

 

TE GAST OP EEN BRUILOFT, MAAR WAT TREK JE AAN – natuurlijk wil je er goed uitzien op een bruiloft, het liefst in je nieuwe outfit, en geen afthans oud vod dat je nog toevallig in de kast had hangen. En het liefst koop je iets wat je daarna ook nog kunt dragen. Dit maakt de keuze er alleen niet makkelijker op, maar juist moeilijker.

━━━━ ESPRIT  ━━━━

 

MIJN ‘GO-TO-WEDDING’ OUTFIT

Ik had echt geen idee wat ik moest aantrekken op de avond van het feest. Op diverse websites heb ik gekeken naar een maxi dress of rok, een leuke jumpsuit. Maar niets voldeed aan mijn wensen, of ik was gewoon veel te kritisch. Uiteindelijk kwam het er op neer dat ik nog te weinig tijd had om iets te bestellen en te laten bezorgen, met ook nog eens het risico dat het toch niet goed was of niet zou passen. Noodgedwongen was ik aangewezen op de kleding uit mijn eigen closet. Nu heb ik genoeg leuke jurkjes hangen, misschien juist daardoor dat ik -tig keer voor de spiegel heb gestaan met diverse outfits.

Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Het jurkje dat ik droeg naar het feest is een mooie cognac kleurige chiffon jurk met elastische taillenaad die het figuur extra accentueert. Daarbij droeg ik bijpassende pumps met een niet al te hoge hak. Omdat het jurkje vrij simpel is heb ik gekozen om hierbij een statement ketting te dragen. Qua make-up heb ik gekozen voor een subtiele smokey eye in aardetinten. Ik zie er graag vrouwelijk en uitgedost uit, maar ik vind het ook fijn als ik mij er comfortabel in voel en de vrijheid heb om te bewegen. Het feest was geweldig, het bruidspaar straalde, de bruid zag er beeldschoon uit en alles was tot in de puntjes verzorgd.

TIPS! DIT KAN JE AANTREKKEN NAAR EEN BRUILOFT

Heb jij binnenkort nog een bruiloft, en twijfel je nog wat je zult aantrekken? Dan heb ik hier een aantal tips voor jullie. Want op de site van Esprit staan hele leuke tips in de zomer trends van nu. Esprit laat zien hoe je met een bloemenprint zorgt voor een romantische sfeer op een bruiloft. Hieronder laat ik jullie een aantal vrolijke, kleurrijke en stijlvolle combinaties zien.

STIJLVOLLE JURKEN 

Ga je voor een jurk, dan zijn er verschillende modellen waar je voor kunt kiezen: Kort, lang of er net tussenin. Een strak model of juist een wat wijder soepel vallend jurkje. En de kleur is natuurlijk erg belangrijk. Kleuren die je op dit moment veel ziet terugkomen zijn, old pink, light pink, dusty nude. Kies je voor een uni kleur of ga je voor een print?

[easy-image-collage id=17231]

VROLIJKE ZOMERSE ROKKEN

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een rok. Ook hierbij kun je denken aan een lange, of een korte rok. Een rok met een print of uni kleur. Ik heb een aantal leuke en uiteenlopende modellen voor jullie op een rijtje gezet.

[easy-image-collage id=17235]

TRENDY SCHOENEN 

Mooie schoenen zijn natuurlijk onmisbaar en maken je outfit compleet. Bedenk bij het uitkiezen van de schoenen wel dat je er waarschijnlijk ook mee de dansvloer op zult gaan. En wat ook niet mag ontbreken is een tasje, want waarschijnlijk wil je wel een aantal dingetjes bij de hand hebben, maar dat wil je vast niet in je normale handtas.

[easy-image-collage id=17243]

 

Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Wat zou jij dragen als gast op een bruiloft? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

22 Reacties

 1. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Wat staat die kleur mooi bij je huid! Leuke outfit. Ik vind de rechter schoenen echt heel mooi. Voor mij een kleurtje wat me bleker maakt als ik ben, maar in een andere kleur zou ik ze zo kopen!

 2. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Wat een leuk artikel lieverd en die foto van ons is zooooo mooi! Jij zag er ook prachtig uit!

 3. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ik vind een wat langere rok of jurk altijd wel erg mooi. Jouw jurkje vind ik trouwens ook mooi en heel feestelijk door de accessoire.

 4. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ik ben ook zo kritisch , maar zo vaak heb je geen bruiloft en dan weet je in de regel niet wat Er gedragen word
  Behalve sjiek
  En dan komt vaak de vraag naar anderen toe wat zij dragen en of sommige kleding wel van toepassing is
  Daarom geef ik je een compliment, met die prachtige foto’s En tips
  Ik hoef in iedergeval niet meer aan een ander te vragen, een kijkje op mijn blog (tips genoeg )
  Je zag er zelf prachtig uit samen was het een mooi plaatje, jou kleur paste heel mooi bij Claudia haar jurk

 5. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Was vast een geweldig mooi feest. Jullie zagen er prachtig uit!

 6. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Wat ontzettend leuk! Mooie outfit had je aan zeg. Ik vind dat altijd moeilijk om iets voor een bruiloft te vinden. Bij mijn zusje had ik een lange broek aan met stijlvol Ibiza tuniekje. Ik ben zelf niet van dat hele nette, staat me ook niet haha.

 7. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ah perfecte timing, ik wilde nog wat inspiratie voor een bruiloft waarvoor ik ben uitgenodigd. Ik vind je jurkje heel leuk! X

 8. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ik ben al zo lang niet op een bruiloft geweest. Ik vind het leuk om een mooi jurkje en ballerina’s te dragen. Je zag er leuk uit!

 9. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Het is voor mij een hel om te kiezen van ik aantrek. De enige jurk die ik draag in mijn “vrije” tijd is een maxidress in de zomer en voor de rest eigenlijk nooit. De meeste maxidressen zijn alleen niet bruiloft waardig, in mijn ogen. Wel super leuk trouwens om te zien hoe hecht de bloggerscommunitie is/kan zijn. Echt tof dat je op de bruiloft was! Mooie foto’s ook.

 10. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Je zag er echt prachtig uit! Een heel gaaf jurkje met die statement ketting! Ook je make-up zit erg mooi! Ik heb over twee weken een bruiloft en moet dus ook echt nog bedenken wat ik aan wil!

 11. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Helaas trouwen er maar weinig mensen in mijn omgeving. Wel leuk om voor te shoppen

 12. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ja, voor bruiloften is het altijd lastig, Je wil niet under- of overdressed zijn.Je hebt een mooie keuze gemaakt en het leuke van zo’n ketting is dat ie zo’n jurk net weer een andere uitstraling geeft!

 13. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Het jurkje staat je echt heel mooi en die ketting past er heel goed bij. Leuk dat je er bij mocht zijn bij Claudia

 14. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ik draag meestal een jurk met beige of zwarte hakken. Classy en feestelijk.

 15. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Ik draag meestal groen of blauw op een trouw, lekker neutraal. Ik zelfde trouwde in het rood dus moedigde andere aan om eens in het wit te komen omdat ik ook midden in de zomer trouwde. Vind het persoonlijk altijd handig als ze met een thema kleur werken 🙂

 16. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  In mijn omgeving gaat er voorlopig helaas niemand trouwen, iedereen wacht tot mijn vriend en ik die stap eens gaan wagen 🙂 Ik denk ook dat het qua outfit per bruiloft anders is vanwege een thema enz x

 17. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Een jurkje met hakken vind ik altijd wel geslaagd. En stiekem vind ik het ook altijd leuk om nieuwe dingen te shoppen voor zo’n gelegenheid :).

 18. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Die ketting maakt het echt helemaal af, je zag er prachtig uit! Binnenkort heb ik helaas geen bruiloften dus ik kan nog niet gaan uitpakken 😉

 19. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Mooie ketting! Ik ben zelf niet zo van de jurkjes en gelukkig heb ik ook niet veel uitnodigingen voor bruiloften gekregen.. 😉

 20. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Jouw jurkje is echt prachtig! Zelf ga ik altijd voor een roze jurkje met een kortere rok (als het zomer is), dat staat mij qua kleur het beste.

 21. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Prachtig, je zag er mooi uit! Heerlijk dit soort feestjes, lekker shoppen en tutten! 🙂

 22. Tatiana's Blog | BRUILOFT! Uitnodiging gekregen, wat trek je aan?

  Super mooie outfit zeg! Die ketting maakt het samen met de make-up helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *