Bruno Banani Daring Woman Eau De Toilette

by Tatiana

Vorige week liet ik jullie een levendige en sprankelende geur zien, en vandaag wil ik nog een geur aan jullie laten zien. Op mijn Instagram stories hebben jullie de geur in het ondeugende flesje al voorbij zien komen. Ik review vandaag de ondeugende geur Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette. Dit geurtje kwam aan in een hele mooi doos, en mooie inhoud!

 

Bruno Banani Daring Woman Eau De Toilette 

Met de nieuwe geur “Daring Woman” daagt Bruno Banani je uit om de vrouw te zijn die je wilt zijn. Zelfverzekerd, sexy en een tikkeltje uitdagend. Nou dat klinkt al heel verleidelijk toch! En dat is helemaal niet zo gek, gezien het feit dat iedere vrouw een avontuurlijke en sensuele kant heeft.

Niemand  vind het een fijn idee om ’s ochtends het huis te verlaten met een heerlijke geur, en te merken dat die heerlijke geur binnen no time weer vervaagt is. Als iets lekker ruikt, willen we het blijven ruiken. En daarom komt Bruno Banani met de time-release technologie, daarmee voorziet Daring Woman jou de hele dag met een heerlijke geur die niet vervaagt. Eerder nog wordt versterkt door het stijgen van jouw eigen lichaamstemperatuur. Ga het avontuur aan en stap op die verleidelijke man af waar je al zo lang naar kijkt.

Topnoten: Bergamot, perzik, groene appel
Hartnoten: Oranjebloesem, roos, cederhout
Basisnoten: Sandelhout, benzoë-en muskusnoten

Als we kijken naar de geurnoten, dan zijn de basisnoten van Muskus en Sandelhout iets wat mij normaal gesproken aantrekt aan een geur. Maar de combinatie van alle topnoten, hartnoten en basisnoten bij elkaar maakt het net niet mijn geur. Soms moet een geur, die in het begin sterk aanwezig is, bij mij eerst vervagen voordat ik het lekker vind. Misschien juist doordat de geur ook niet vervaagt dat het net niet mijn geur is. Er is dus iets wat mij persoonlijk niet zo aantrekt bij deze geur, maar wat dat is weet ik niet. Want uit de flacon vind ik het wel lekker ruiken.


Duivels luchtje in een flacon 

De flacon, past heel goed in het verhaal. Een schuin ontwerp met geribbeld glas en een goudglanzende dop in de vorm van duivelhorentjes. Door het schuine ontwerp kun je eigenlijk direct zien dat het een Bruno Banani geur is, want dit zien we terug in veel flacons van dit merk.  Het ontwerp doet een beetje speels en ondeugend aan, maar door het goud ook de sexy vrouwelijke kant van de vrouw.


Prijs en verkrijgbaarheid

De prijs is wel weer heel fijn, want de geur is eigenlijk voor iedereen betaalbaar. Ook al is het dan net niet helemaal mijn geur, misschien is het juist wel een geur die heel goed bij jou past. En voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Adviesverkoopprijs:

Daring Woman Eau de Toilette 20 ml € 20,-
Daring Woman Eau de Toilette 30 ml € 25,-
Daring Woman Body Lotion 150 ml € 10,-


Wat is jouw favoriete geurtje op dit moment?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

4 comments

Kelly 1 oktober 2018 - 20:18

Lekker geurtje dit!

Reply
Rachel 1 oktober 2018 - 21:39

Wat een mooie foto’s zeg en deze parfum klinkt enorm goed!

Reply
Perfumes 29 oktober 2018 - 13:21

Bedankt dat je me deze parfum hebt gegeven, ik had er al eerder van gehoord, het lijkt erg rijk, ik zal het binnenkort proberen!

Reply
Eau De Toilette 11 maart 2019 - 09:29

Hey
TATIANA,

Thank you so much for doing the impressive job here on URL. You know what? I read a lot blog post and I never heard of a topic like this. I love this topic about Bruno Banani Daring Woman Eau De Toilette. Have an awesome end to your week!

Reply